Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Алексей

Шеф-повар, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 06.2022 по 07.2022 (1 месяц)
Персональний шеф в сім‘ї, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Персональним шефом в сім‘ї, приготування їжі, закупка, обробка сировини.

Командир господарчого відділу, командир і керівник кухні ЗСУ

с 01.2022 по 04.2023 (1 год 3 месяца)
ЗСУ, Київ, Запоріжжя, Рівне, Краматорськ, Дружківка, Покровське, Бахмут (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні в різних умовах, польові кухні, 700+ людей.
Керував 27 людьми.
Організовував доставку продуктів, та постачання їх.

Кухар, су шеф

с 08.2021 по 01.2022 (5 месяцев)
Маріо, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф

с 10.2020 по 05.2021 (7 месяцев)
Ніндзя, Киев (Транспорт, логістика)

Старший зміни, Шеф. Навчання персоналу, переоблік, закупка, налагоджування зв’язку з постачальниками, приготування позицій згідно т/к. Блюда тайської їжі.

Кухар, старший зміни, су-шеф

с 09.2018 по 09.2020 (2 года)
Готель Крещатик, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни, су-шеф шведської лінії, су-шеф. Підготування блюд згідно т/к, підготовку шведської лінії від 100 до 300 людей, контроль та інвентаризація продуктів. Навчання персоналу специфіки роботи на кухні.

Кейтеринг, су шеф

с 04.2017 по наст. время (7 лет 5 месяцев)
La Famiglia Catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування і підготовка банкетів і різних заходів, будь якого типу від 50 до 3000 людей

Кухар, старший зміни

с 10.2015 по 09.2018 (2 года 11 месяцев)
Гастро-кафе Тарелка, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування блюда авторської кухні, знання італійської кухні, приготування базових соусів, коласичних соусів та авторських соусів. Приготування блюд під певний соус.

Дополнительное образование и сертификаты

Goethe Institut

8 місяців

Fontegro

2017, 2018

Знания и навыки

  • Відповідальність
  • Готування на мангалі
  • Складання технологічних карт
  • Розробка меню
  • Гарячий цех
  • Українська кухня
  • Готування фаст-фуду
  • Азійська кухня
  • iiko
  • Італійська кухня
  • Готування піци
  • Європейська кухня
  • Готування шаурми
  • Готування суші
  • Холодний цех

Знание языков

  • Немецкий — средний
  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Цілеспрямований, стресостійкий,відповідальний, цікавлюсь літературою, професійною літературою, маркетингом, спортом, таким як футбол, теніс, не вживаю алкоголь і наркотичних речовин.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: