Алексей
Шеф-повар, 45 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7536035/
Опыт работы
Шеф-повар
с 06.2022 по 07.2022
(1 месяц)
Персональний шеф в сім‘ї, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Персональним шефом в сім‘ї, приготування їжі, закупка, обробка сировини.
Командир господарчого відділу, командир і керівник кухні ЗСУ
с 01.2022 по 04.2023
(1 год 3 месяца)
ЗСУ, Київ, Запоріжжя, Рівне, Краматорськ, Дружківка, Покровське, Бахмут (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи кухні в різних умовах, польові кухні, 700+ людей.
Керував 27 людьми.
Організовував доставку продуктів, та постачання їх.
Кухар, су шеф
с 08.2021 по 01.2022
(5 месяцев)
Маріо, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф
с 10.2020 по 05.2021
(7 месяцев)
Ніндзя, Киев (Транспорт, логістика)
Старший зміни, Шеф. Навчання персоналу, переоблік, закупка, налагоджування зв’язку з постачальниками, приготування позицій згідно т/к. Блюда тайської їжі.
Кухар, старший зміни, су-шеф
с 09.2018 по 09.2020
(2 года)
Готель Крещатик, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни, су-шеф шведської лінії, су-шеф. Підготування блюд згідно т/к, підготовку шведської лінії від 100 до 300 людей, контроль та інвентаризація продуктів. Навчання персоналу специфіки роботи на кухні.
Кейтеринг, су шеф
с 04.2017 по наст. время
(7 лет 5 месяцев)
La Famiglia Catering, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування і підготовка банкетів і різних заходів, будь якого типу від 50 до 3000 людей
Кухар, старший зміни
с 10.2015 по 09.2018
(2 года 11 месяцев)
Гастро-кафе Тарелка, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування блюда авторської кухні, знання італійської кухні, приготування базових соусів, коласичних соусів та авторських соусів. Приготування блюд під певний соус.
Дополнительное образование и сертификаты
Goethe Institut
8 місяців
Fontegro
2017, 2018
Знания и навыки
- Відповідальність
- Готування на мангалі
- Складання технологічних карт
- Розробка меню
- Гарячий цех
- Українська кухня
- Готування фаст-фуду
- Азійська кухня
- iiko
- Італійська кухня
- Готування піци
- Європейська кухня
- Готування шаурми
- Готування суші
- Холодний цех
Знание языков
- Немецкий — средний
- Английский — средний
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Цілеспрямований, стресостійкий,відповідальний, цікавлюсь літературою, професійною літературою, маркетингом, спортом, таким як футбол, теніс, не вживаю алкоголь і наркотичних речовин.
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар
Киев -
Шеф-повар
80000 грн, Киев -
Шеф-повар
50000 грн, Киев -
Керівник кав’ярні, бренд, шеф-бариста (кондитерка, випічка, обсмажка кави)
50000 грн, Киев -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Киев, Днепр , еще 8 городов -
Шеф-кухар
Киев