Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 декабря 2022 Файл

Наталья

Офис-менеджер офиса, администратор, оператор ПК

Возраст:
54 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е

Прізвище, ім’я по батькові: Лісовець Наталія Миколаївна.

Дата та місце народження: 04 квітня 1970 р., м. Дніпропетровськ.

Родинний стан: не заміжня.

Домашня адреса: м. Дніпро, ж/м Тополя – 3

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Навчання: 1987-1993 р. - Дніпропетровський металургійний інститут ( у теперішній час - Національна металургійна академія України) за спеціальністю – Металознавство, устаткування і технологія термічної обробки металів).

Опит роботи: 1987-2000 р. працювала лаборантом, а потім старшим лаборантом на кафедрі «Машини та агрегати металургійного виробництва» Національної металургійної академії. В обов’язки входила робота зі студентами та викладацьким складом кафедри, обробка документів потрібних для проведення учбового процесу кафедри та академії в цілому.
2000-2019 р. працювала у приватному підприємстві на посаді секретаря-референта, але останні 8 років виконувала обов’язки менеджера з продажі паливних брикетів. Оформлювала рахунки, накладні та товарно-транспортні накладні, робота з клієнтами. У 2019 р. підприємство припинило свою діяльність.

Знання: впевнений користувач ПК (Word, Excel, Power Point, Access, Privat24), internet, електронна пошта, російська мова вільно, українська мова на середньому рівні. Можу працювати на віддалені.

Інше: комунікабельність, активна життєва позиція, націленість на результат, стресостійкість, прагнення до розвитку та професійного росту, енергійна.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: