Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 сентября 2021 Файл

Елена

Младший юрист, помощник нотариуса, руководителя, секретарь (делопроизводство)

Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Канюра Олена Вікторівна
Дата народження: 15 грудня 1992 р.
Адреса: м. Київ
Телефон:
e-mail:
Сімейний стан: одружена
Діти: є

Освіта:
2010-2015рр. Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтва ім. Л.І.Утьосова. Факультет музичне мистецтво, спеціальність – викладач естрадного співу. Кваліфікація –спеціаліст.

2012-2016 рр. Київська національна академії внутрішніх справ, спеціальність – Правознавство, кваліфікація –Бакалавр права.
2019-2021 рр. Міжрегіональна академія управління персоналом . Спеціальність «Право» за спеціалізацією Цивільне, Господарське право та право інтелектуальної власності. Класифікація – Магістр права.

Досвід роботи:

2017-2021рр. ТОВ «Юридична компанія Майоров, Нерсесян та партнери»
Посада: Юрисконсульт

2016 р. ТОВ «Фітнес Стайл» (Спорт Ленд)
Посада: Адміністратор

2013-2015рр. КП «Бессарабський ринок»
Посада: помічник 1-го заступника директора КП «Бессарабський ринок» з юридичних питань

2011-2013 рр. ТОВ «Fit Curves»
Посада: Адміністратор

Мета
Бажання підвищувати свій рівень знать, вчитися новому та реалізувати себе.
Отримати перспективну роботу з можливістю подальшого росту, щоб застосувати отримані знання. Бажання працювати в команді. З командою, яка любить свою роботу та робить все для отримання результату.

Професійні навики
Впевнений користувач ПК (Windows, Word, Excel, Оpera, Google), електронних сервісів та електронних кабінетів. Впевнено володію набором тексту на клавіатурі.

Професійні та особисті якості
Активність, відповідальність, пунктуальність, старанність, уважність, висока працездатність, комунікабельність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді. Здібності до швидкого навчання, організаторські та управлінські навики. Знання ділової етики, дисциплінованість, мотивація для досягнення результату. Стресостійкість, вимогливість, охайність, ввічливість, порядність.

Володіння мовами:
Українська-рідна, російська –вільно, англійська –рівень А2 (Elementary).
Англійську мову продовжую вивчати.

Додаткова інформація
Відповідальна та вимоглива до себе. Вмію виконувати та приймати рішення. Бажання вчитися новому і бути кращою в своїй роботі. Маю організаторські здібності та люблю тримати все під контролем. Виконую поставлені задачі на 100%. Бажання підвищити свій рівень знань та реалізувати себе як профі. Знаходжу спільну мову з колективом та бажаю працювати у дружньому колективі, які заряджені на результат. Продовжую удосконалювати та вивчати англійську мову. Ціную і люблю свою сім’ю, бережу сімейні цінності, поважаю вірних друзів. Девіз по життю «Все в твоих руках, поетому нельзя их опускать!»

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: