Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 апреля 2022 PRO

Наталія

Менеджер з управління персоналом, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу продажів

с 09.2021 по 04.2022 (7 месяцев)
BackstageArt Інтернет-магазин, Одесса (Краса, фітнес, спорт)

Обов‘язки: Виконання планових показників продажів, набір та навчання персоналу, контроль високого рівня сервісу та якості обслуговування клієнтів, ведення звітності, робота в SRM системі, ведення бази клієнтів.
Досягнення: збільшення показників продажів, формування, навчання та мотивація команди на досягнення високих результатів, впровадження нових моделей продажів, внесення змін в організацію роботи відділу для більш ефективної роботи.

Керівник відділення

с 09.2017 по 07.2021 (3 года 10 месяцев)
ТОВ Нова Пошта, Одесса (Транспорт, логістика)

Обов'язки: організація та розвиток роботи відділення на високому рівні, контроль та виконання показників, підбір, навчання та адаптація персоналу, формування команди та командного духу, мотивація співробітників на виконання поставлених завдань, впровадження нових проектів, ведення переговорів з клієнтами та партнерами, вирішення складних та конфліктних ситуацій, облік матеріальних та нематеріальних цінностей.
Досягнення: відкриття нового відділення, розвиток точки, підняття відділення в топ за всіма стандартами, підтримання високого рівня сервісу, якості роботи, виконання показників протягом усього часу роботи, формування команди, мотивованої досягнення цілей компанії

Образование

НУХТ

Автоматизація комп‘ютерних систем, комп‘ютерні науки, Киев
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінг із підвищення кваліфікаії керівника середньої ланки

2020

Тренінг із підвищення кіаліфікації із управління персоналом

2021

Знания и навыки

Користувач ПК Пользователь ПК SEO Управління персоналом Водійські права кат. B Ведение социальных сетей SMM Управління проєктами Підбір, навчання та формування команди Ведення переговорів із клієнтами та партнерами Навички роботи в 1С Навички роботи в SRM системі Создание интернет-площадки для продаж Введение переговоров с клиентами и партнерами Навыки работы в 1С Навыки работы в SRM

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

3,5 роки успішного досвіду керування персоналом, відділенням поштової мережі, реалізація нових проектів компанії, формування команди та мотивація співробітників на досягнення поставлених цілей. Успішне керування відділом продажів великого Інтернет магазину. Маю бажання отримати нові навички, навчитися нових знань і застосувати їх у роботі. Вважаю себе наполегливою, відповідальною, цілеспрямованою, пунктуальною, відкритою до навчання та розвитку особистістю.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: