Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 мая 2017 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/76548

Директор, продакт-менеджер з мікродобрив та біостимулянтів

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Киев, Удаленно, Умань

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор регионального развития

с 03.2008 по наст. время (16 лет 2 месяца)
Специальные удобрения и агрохимический сервис

Образование

Уманский государственный аграрный университет

Агрономический, Умань
Высшее, с 1997 по 2002 (4 года 9 месяцев)

Кандидат с.-х. наук по специальности агрохимия (минеральное питание и применение удобрений)

Дополнительное образование и сертификаты

«Crop Fertility Whitepaper Program», організованого компанією «SFP » і отримав диплом Crop Fertility Ph.D.

2011, 6 мес.

Знания и навыки

MS Office Windows Проведення навчання і презентацій

Знание языков

Английский — продвинутый

Рекомендации

Давидюк Олек Миколайович

Давидюк Олек Миколайович

Директор, Арсенал Кемі

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Резюме
Машинник Сергій Васильович
Дата народження: 27.03.1979 р.
Домашня адреса: вул. Гагаріна 35, с. Родниківка, Уманського р-ну, Черкаської обл., 20324
Контактний тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Кваліфікація: Дипломований магістр з агрономії, кандидат сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.04. – агрохімія.
Досвід роботи: Із 05.2012 до сьогодні – директор регіонального розвитку компанії «Вітера Україна» (минула назва компанії «Нутрітех Україна») в центральній частині: Київська, Житомирська, Вінницька, Кіровоградська і Черкаська обл. Я відповідаю за пошук нових дистрибуторів, і підтримку тривалого розвитку бізнесу з дистрибуторами. Я провожу тренінги персоналу дистрибуторських компаній по продуктах компанії «Вітера Україна». Відповідаю за пошук найкращих місць для нових продуктів на українському ринку. Планую проведення днів поля сумісно з компаніями дистрибуторами та надаю консультації господарствам, фермерам.
Із 03.2008 року по 04.2012 р. – науковий консультант компанії «Нутрітех Україна», де займався консультаціями і популяризацією (написанням рекламних і наукових статей, проведенням презентацій, навчанням менеджерського персоналу компаній партнерів) продуктів двох світових виробників: Ізраїльського концерну «ICL Fertilizers» для польових культур та Іспанського – «Atlantica Agricola» для овочевих культур. Одночасно відповідав за впровадження агрохімічного сервісу – проведення агрохімічних аналізів в Англійській лабораторії «Yara analytical service» та надання висококваліфікованих рекомендацій по застосуванню добрив під польові та овочеві культури.
Із 02.2007 року по 03.2008 р. – асистент кафедри агрохімії та ґрунтознавства Уманського державного аграрного університету. Викладав курс практичних занять з агрохімії у студентів агрономічного факультету.
Із 12.2002 по 12.2006 р. – аспірант кафедри агрохімії та ґрунтознавства Уманського державного аграрного університету.
Із 06.2002 по 12.2002 р. працював лаборантом у лабораторії насінництва цукрових буряків Філіалу інституту цукрових буряків, м. Умань.
Освіта: 08.1993 – 06.1997 р. – навчання в Уманському агротехнічному коледжі на відділенні механізації, де здобув спеціальність техніка-механіка.
08.1997 – 06.2002 р. – навчання в Уманському державному аграрному університеті на агрономічному факультеті, який закінчив з червоним дипломом магістра з агрономії.
Додаткова інформація: Під час навчання в Уманському державному аграрному університеті проходив виробничі практики у фермерських господарствах за кордоном: 2000 р. у Польщі, 2001 р. у Шотландії.
Під час роботи в компанії «Нутрітех Україна» проходив стажування в підрозділі «Fertilizers&Chemicals LTD» міжнародного концерну «ICL Fertilizers». Стажуванння та тренінг по мінеральному живленню овочевих культур в компанії «Atlantica Agricola».
У 2011 р. успішно пройшов тестування «Crop Fertility Whitepaper Program», організованого компанією «SFP » і отримав диплом Crop Fertility Ph.D.
Спеціальні навики: Маю досвід роботи з персональним комп’ютером на рівні користувача, працюю з операційною системою Windows та з програмним пакетом Office, маю навики роботи в мережі Internet.
Маю посвідчення водія транспортних засобів категорії В, С і 10-ти річний стаж водіння автомобіля.
Володію англійською розмовною мовою на рівні „добре“.
Здібний до навчання, прагну до самовдосконалення і досягнення поставлених цілей.
За потреби надам рекомендації від колег та партнерів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: