Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 ноября 2022 PRO

Оксана

Спеціаліст з договірної роботи, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний інженер

с 04.2021 по 04.2021 (меньше месяца)
ПрАТ "ЮЖКОКС", Кам'янське (Коксохімічне виробництво)

1. Контроль наданого Протоколу тендерного комітету щодо відповідності заявці та наявності бюджету. Складання та укладення договорів підряду на ремонти, демонтаж, надання послуг. Переговори з контрагентами щодо умов виконання договірних зобов’язань (строки закриття обсягів, дотримання графіків ремонту тощо; чітка позиція щодо інтересів підприємства).
2. Запуск договорів та додаткових угод на узгодження у систему SAP ERP. Контроль процесу узгодження договорів (додаткових угод) у системі SAP SRP, а також контроль за наявності потреби в системі SAP ERP для можливості підписання договорів (додаткових угод).
3. Консолідація накопичувального фактичного виконання обсягів робіт, для можливості визначення залишків за роботами та матеріалами, а також недопущення перевищення обсягів.
4. Перевірка актів виконаних робіт щодо наявності повного обсягу інформації та наявності необхідної документації (кошториси, калькуляції, довіреності, ТТН, акти прийому-передачі ТМЦ, акти використання ТМЦ, рахунки-фактури і т.п.). Прийняття, перевірка та передача первинної документації в бухгалтерію. Закриття актів виконаних робіт у системі SAP ERP.
5. Створення в системі SAP ТАП, контрактів, замовлень на постачання, відомостей обліку послуг.
6. Підготовка шаблонів листів та службових записок.
7. Складання та контроль планів фінансування, освоєння.
8. Контроль за настанням строків оплати платежів, включаючи платежі факторингу. Контроль оплати штрафів контрагентами.

Інженер з договірної роботи

с 07.2015 по 11.2020 (5 лет 4 месяца)
ПРАТ "ДКХЗ", Кам'янське (Коксохімічне виробництво)

Безпосередня участь у договіному процесі, від укладання договорів до їх закриття, а саме:
1. Контроль наданого Протоколу тендерного комітету щодо відповідності заявці та наявності бюджету. Складання та укладення договорів підряду на ремонти, демонтаж/монтаж, надання послуг. Переговори з контрагентами щодо умов виконання договірних зобов’язань (строки закриття обсягів, дотримання графіків ремонту тощо; чітка позиція щодо інтересів підприємства).
2. Підготовка та запуск договорів та додаткових угод на узгодження у систему SAP ERP. Контроль процесу узгодження договорів (додаткових угод) у системі SAP, а також контроль за наявності потреби в системі SAP для можливості підписання договорів (додаткових угод).
3. Консолідація накопичувального фактичного виконання обсягів робіт, для можливості визначення залишків за роботами та матеріалами, а також недопущення перевищення обсягів. Аналіз виконаного об’єму робіт та залишку в теперішньому часі, відносно строку, графіку та кількості використаних ТМЦ.
4. Перевірка актів виконаних робіт щодо наявності повного обсягу інформації та наявності необхідної документації (кошториси, калькуляції, довіреності, ТТН, акти прийому-передачі ТМЦ, акти використання ТМЦ, рахунки-фактури і т.п.). Прийняття, перевірка та передача первинної документації в бухгалтерію. Закриття актів виконаних робіт у системі SAP ERP.
5. Створення в системі SAP ERP авансових платежів, контрактів, замовлень на постачання, відомостей обліку послуг.
6. Підготовка шаблонів листів та службових записок.
7. Складання та контроль планів фінансування, освоєння місячних/річних. Підготовка обґрунтувань для коригування бюджету (при необхідності).
8. Контроль за настанням строків оплати платежів, включаючи платежі факторингу. Контроль оплати штрафів контрагентами.
9. Ведення переговорів з контрагентами.
10. Організація проведення нарад, ведення протоколів.
11. Робота у режимі багатозадачності, з великими обсягами інформації (зведені таблиці)

Образование

Національна металургічна академія України

Економіка підприємства, Дніпро
Высшее, с 2007 по 2011 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel Користувач Internet MS Office САПР Робота з оргтехнікою

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Навики роботи з договорами підряду, надання послуг. Робота з програмним забезпеченням SAP (створення карток RSM, створення закупівельних контрактів, закриття актів виконаних робіт). Ведення, консолідація, упорядкування договірної документації, укладання додаткових угод. Робота з контрагентами, переговори, організація нарад з представниками підрядних організацій. Складання та контроль планів фінансування та освоєння, контроль настання строків оплати, у тому числі і по факторингу. Навики роботи з кошторисами та калькуляціями. Розуміння закупівельного процесу. Складання технічних завдань для проведення тендерних процедур. Впевнений користувач MS Office (Excel – робота з великим масивом інформації, робота з фільтрами). Internet, оргтехніка – досвідчений користувач.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: