Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 марта 2024 PRO

Сергій

Электрик, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

электромеханік

с 03.2012 по наст. время (12 лет 2 месяца)
КП “Київский метрополітен”, Служба електропостачання, Київ (Енергетика)

Обслуговує електроустаткування кабельних мереж та мереж освітлення станцій, тунелів, електрощитового обладнання, трансформаторів в повній відповідності з технічними умовами ПТЕ ЕС, ПБЕ ЕС, ПУЕ з метою безперебійних та безпечних перевезень пасажирів та надійного електроживлення споживачів.
Забезпечує виконання організаційно-технічних заходів по підготовці робочих місць, встановлює можливість безпечного виконання робіт, виконує заходи з підвищення надійності електроживлення споживачів метрополітену, забезпечує безпеку праці та контроль за додержанням вимог безпеки безпосередніми виконавцями робіт на робочих місцях, приймає участь в проведенні робіт по забезпеченню безпеку руху, створенню безпечних умов праці, знає та виконує вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, проходить навчання, усі види інструктажів, перевірку знань з охорони праці, безпеки, правил безпечного виконання робіт та експлуатації засобів праці, користуються засобами колективного та індивідуального захисту, не допускає використання засобів праці на власний розсуд чи в особистих цілях, проходить у встановленому законодавством порядку обов'язкові попередні та періодичні медичні огляди, негайно повідомляє безпосередньо керівника про наявність небезпечної виробничої ситуації вживає заходів щодо усунення умов і причин їх виникнення.
Забезпечення надійного електроживлення тягової мережі 825 В для безперебійного руху електропоїздів із встановленими швидкостями та інтервалами між поїздами з дотриманням максимального розміру руху.
Забезпечує надійне електроживлення всіх споживачів метрополітену та забезпечує необхідний резерв у відповідності до категорії надійності електроживлення споживачів.
Забезпечує своєчасне та якісне виконання плану попереджувальних робіт, якісне виконання оперативної роботи.
Особисто з'ясовує причини несправності та відмов в роботі електрообладнання, розробляє заходи по їх ліквідації і запобіганню, при необхідності може бути викликаний з дому для їх усунення неробочий час.

Забезпечує керівництво оперативно-виробничими працівниками дільниці та приймає безпосередню участь в роботі здійснює введення оперативно-технічної та схемно-технічної документації на дільниці, перевіряє правильність введення документації електромонтерами здійснює контроль за справним станом наявністю та збереженням засобів захисту інструменту інвентарю та матеріалів протипожежних засобів, вимагає від працівників які обслуговують електрообладнання дільниці дбайливого ставлення до майна закріпленого за дільницею, проводить всі узгодження споживачами по виведенню в ремонт електрообладнання дільниці виконує роботи з капітального ремонту технічного переоснащення реконструкції модернізації та заміни електрообладнання дільниці за результатами оглядів, надає пропозиції до включення плани з поліпшення технічного стану закріпленого обладнання.

Образование

Перевальський гірничий технікум

Електромеханіка, Перевальськ
Среднее специальное, с 1999 по 2003 (4 года)

Знания и навыки

Самомотивація Читання електричних схем ІV група з електробезпеки Водійські права кат. B Монтаж кабельних трас Відповідальність Орієнтація на результат Організованість Проведення планово-попереджувального ремонту Пунктуальність Уважність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: