Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 сентября 2022 Файл

Богдан

Адміністратор, заступник директора

Возраст:
32 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Жолква, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Басюк Богдан Дмитрович
З/П від 12000грн./міс., повна зайнятість

Дата народження:
31 серпня 1991 (30років)

Місце проживання:
м.Жовква

Адреса:
вул. С. Петлюри

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи

Адміністратор магазину / Заступник РМ
03.2020р. - 09.20201р. (1рік 6міс.) - ТзОВ«Моя Техніка»
(Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Навчання продавців, організація контроль, аналіз їх роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Проведення спів бесід. Наставництво для нових співробітників, контроль дотримання стандартів обслуговування; особисті активні продажі, консультування клієнтів; організація і контроль ведення документообігу магазину, контроль обліку товару і продажів в програмі 1С, контроль дотримання касової дисципліни, ведення звітності, проведення інвентаризацій; забезпечення виконання планів продажів. Продаж товару, послуг. Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1с. Робота з проблемними зонами колективу. Допомога в виконанні плану регіону. Участь в конференціях.

Оператор виробничого обладнання
05.2019р. – 12.2019р. (7міс.) - Дочірнє підприємство «САН ГАРДЕН» (виробництво), м. Городок
Обов'язки: Організація, підготовка та управління роботою виробничого обладнання. Виконання планових показників по випуску продукції.

Наставник/ Менеджер групи відкриття/ Продавець - консультант
03.2018р. – 05.2019р. (1рік 2міс.) - ТзОВ «Технікс Сейлс» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Навчання продавців, організація і контроль їх роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Відкриття нових магазинів (підготовка, прийом товару, викладка товару, цінники; наставництво для нових співробітників, контроль дотримання стандартів обслуговування; особисті активні продажі, консультування клієнтів; організація і контроль ведення документообігу магазину, контроль обліку товару і продажів в програмі 1С, контроль дотримання касової дисципліни, ведення звітності, проведення інвентаризацій; забезпечення виконання планів продажів). Продаж товару, послуг. Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С.

Продавець - консультант
10.2015р. – 03.2018р. (2роки 5міс.) – ТзОВ «Проторія» Brand shop Samsung (Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Старший продавець
05.2014р. – 10. 2015р. (1рік 5міс) - ТзОВ «ЛЕО-С» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Управління персоналом (1особа). Навчання персоналу, організація і контроль роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Робота з покупцями, консультування, рішення конфліктних ситуацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення документообігу. Звітність. Робота в 1С.

Продавець-консультант
03.2014р. – 05.2014р. (2міс) - ТзОВ «ДІЄСА» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Ведення касової документації. Проведення інкасацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Продавець-консультант
01.2014р. – 03.2014р. (2міс) - ТзОВ «Сав-Дистрибьюшн» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Ведення касової документації. Проведення інкасацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Керівник магазину
02. 2013р. – 02.2014р. (1рік) - ТзОВ «Мобілочка» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Організація роботи магазину. Контроль наявності товарних позицій, наявності цінників. Замовлення і приймання товарів. Проведення інвентаризацій. Управління персоналом (2особи). Навчання продавців, організація і контроль їх роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Робота з покупцями, консультування, рішення конфліктних ситуацій. Ведення документообігу. Звітність.

Продавець-консультант
08.2009 – 02.2013 (3роки 6міс) - ТзОВ «Мобілочка» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж мобільних пристроїв, аксесуарів, послуг, дод. гарантій , страховок, здійснення поповнень рахунків операторів. Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Ведення касової документації. Проведення інкасацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Освіта
Середня-технічна
2016р.-2018р. -Львівський Кооперативний Коледж Економіки І Права, Фінанси, банківська справа та страхування, Молодший спеціаліст, м. Львів

Середня-спеціальна
2016р.-2016р.- Вище професійне училище №48, Касир в банку, Молодший спеціаліст, м. Львів

Додаткова освіта
2015р.-2018р. - Тренінги з техніки продажів, по продуктам і брендам, Samsung academy, м. Київ

Професійні навички
Навички роботи з комп’ютером: впевнений користувач (пакет MS Office (Word, Excel), Internet, 1C та інші)

Володіння мовами
Українська -рідна. Російська – вільно. Англійська – базовий.

Додаткова інформація
Сімейний стан: Одружений.

Особисті якості: комунікабельність, наполегливість, відповідальність, цілеспрямованість, доброзичливість, старанність, уважність, чесність, організованість, пунктуальність, вміння знаходити спільну мову з людьми різних вікових категорій, активна життєва позиція, якісне виконання службових обов'язків.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: