Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2024 PRO

Тамара

Заступник директора, медичний менеджер лікарні, фахівець з медичної статистики

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний фахівець з статистики

с 06.2023 по наст. время (1 год)
Центр громадського здоров'я, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи

с 02.2023 по 05.2023 (3 месяца)
КНП "Клінічна лікарня №15 Подільського району міста Києва", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

робота з НСЗУ, налагодження ведення у закладі медичного статистичного обліку, розбір розшифровок медичних записів що стосуються закладу від НСЗУ, робота з МІС, аналіз розшифровок медичних записів та аналіз медичної статистичної звітності, аналіз стосовно фінансування закладу за пакетами ПГМ договору з НСЗУ, ведення та договорів з НСЗУ, внесення пропозицій дирекору закладу стосовно покращення фінансового стану КНП.

Заступник директора з інформаційно-аналітичних питань

с 05.2019 по 02.2023 (3 года 9 месяцев)
КНП "Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Маю досвід роботи з підготовки закладу до укладення договорів, проведення процедури укладення договорів з Національною службою здоров"я України через системи SmartTender та Signy. Проводила аналіз розшифровок про надані послуги за пакетами від НСЗУ, подавала пропозиції щодо покращення фінансового стану закладу, ефективності кодування за діагностично-спорідненими групами медичних записів, про відповідність кодування по ICPC, інтервенціям, МКХ-10 австралійського перегляду. Працюю з МІС (працювала - системи Доктор Елекс, Каштан Сіет Холдинг, Хелсі), готувала аналіз статистичної медичної та фінансово-економічної діяльності медичного закладу з наданням пропозицій щодо покращення якості надання медичної допомоги (в тому числі у роботі персоналу, можливості для покращення фінансування закладу, запобігання ризиків). Проводила також аналіз надходжень коштів до закладу за ваговими коефіцієнтами на предмет очікованої вартості пакета медичних послуг, навантаженності на лікарів.
Контролювала постійно своєчасне ведення звітності за вимогою НСЗУ та департаменту охорони здоров'я за відповідними запитами, контролювала ведення Меддати по COVID-19, та за потребами для аптечного складу.
Була відповідальною особою за кібербезпеку. проводила впровадження компютеризації закладу та медичної інформаційної системи Каштан, контролювала відповідальних за ведення серверного та компьютерного обладнання.
Проводила організацію роботи та керівництво підпорядкованих підрозділів, розподілу обов’язків між підлеглими, контроль за розробкою методичних інструкцій, положень медичних відділень, посадових інструкцій, алгоритмів ведення та маршрутизації документів, тощо.

Образование

Кіровоградська льотна академія НАУ

Менеджмент, Кропивницький
Высшее, с 2014 по 2020 (6 лет)

Менеджмент, магістр з менеджменту, галузь знань «Управління та адміністрування».
Бакалавр з предмету «Автоматизовані інформаційні системи авіаційного транспорту», Фахівець з інформаційних технологій.

Кіровоградська медичне училище імені Мухіна

Сестринська справа, Кропивницький
Среднее специальное, с 1989 по 1991 (2 года)

Сестринська справа, є спеціалізація "медична статистика", мала вищу кваліфікаційну категорію за цим напрямком, у 2011 році вийшла на пенсію за вислугою років з посади завідувачки статистичним відділом (стаж за посадою – 10 років)

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

Уміння аналізувати Старанність Робота в команді Уміння працювати в режимі багатозадачності Уміння розставляти пріоритети Управлінські навички Навички візуальної картографії Стресостійкість Урегулювання конфліктів

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Маю досвід керівництва відділом, маю знання нормативно-правової бази, сучасних керівництв та стандартів щодо роботи комунальних некомерційних підприємств медичного профілю. Знаю правила кодування захворювань (МКХ-10, МКХ-10-АМ, АСК, АКМІ, ІСРС-2, вмію переглядати та співставлювати і кодувати випадки за ДСГ та інше). Можу проводити аналіз діяльності закладу на основі даних від розшифровок по НСЗУ за укладеними договорами та надавати пропозиції щодо покращення фінансово стану закладу.
Організовувала та контролювала ведення системи Меддата.
Знаю маршрутизацію та правила ведення первинної медичної документації, вмію підготовувати та презентувати доклади за допомогою презентацій та інших ресурсів. Вмію користуватися базами данних у МІС та проводити аналітику, впевнений користувач ексель та гугл таблиць. Можу готувати опроси, анкетування через гугл-форми, складати гугл-таблиці з формулами на основі ексель.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты