Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7701835

Заступник керівника, директора, начальник відділу

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Прищепа Григорій Іванович
Народився 4 квітня 1953 року в селі Миколаївка, Борзнянського району, Чернігівської області.

У 1974 році закінчив Чернігівське ВВАУЛ за спеціальністю "Пілотування і експлуатація літальних апаратів".
Отримав кваліфікацію льотчик — інженер. Вища освіта. Спеціаліст.
Диплом А-І № 884343. Реєстраційний № 123, від 02.11.1974р.

З 1974 до 1984 року служба в стройових частинах ВПС Збройних сил на командних посадах (командир екіпажу винищувача, старший льотчик, командир ланки, заступник командира ескадрильї – штурман).
У 1980 році за освоєння нової авіаційної техніки та зразкове виконання бойових завдань під час бойових чергувань в системі протиповітряної оборони нагороджений орденом "Червоної зірки".

З 1984 до 1987 р. командно-штабний факультет Військово-повітряної академії ім. Ю.О. Гагаріна.
Спеціальність: "командна - штабна оперативно - тактична Військово-повітряних сил".
Кваліфікація - офіцер з управління бойовими діями авіації. Оперативно - тактичний рівень. Повна вища освіта. Магістр державного військового управління.
Диплом ПВ № 57062. Реєстраційний № 14157 від 23.07.1987 року.
Служба на посадах командира винищувальної авіаційної ескадрильї, заступника командира авіаційного полку винищувачів-бомбардувальників.

З 1992 до 2000 року служба у ВПС Збройних сил України на льотних посадах викладача, старшого викладача кафедри тактики ВПС, льотчика – інструктора льотно-методичного відділу 33 Центру бойової підготовки та перенавчання льотного складу, начальника вогневої та тактичної підготовки, голови кваліфікаційної комісії льотного складу Харківського інституту льотчиків ВПС України.

З 2000 до 2005 року Національна академія оборони України. Посади старшого викладача, заступника начальника кафедри бойового застосування та управління авіації. Загальний педагогічний стаж 13 років.
У 2005 році звільнився з лав Збройних сил за станом здоров'я.
За час проходження служби у Збройних силах освоїв 6 (шість) типів літаків, а саме: Л-29, Л-39, Міг-21 всіх модифікацій, Міг-23 всіх модифікацій, Су-17М-4, МіГ-29. Військовий льотчик 1 класу. Льотчик — інструктор на всіх освоєних типах та у повному обсязі курсів бойової підготовки винищувальної та винищувально-бомбардувальної і штурмової авіації.
Полковник у відставці. Всі атестації позитивні. Особова справа з атестаціями знаходиться у Солом'янському РВК м. Києва.
З листопада 2005р. на державній службі в Міністерстві з надзвичайних ситуацій та Державній службі України з надзвичайних ситуацій на посаді головного спеціаліста (головний штурман авіації ДСНС) відділу підготовки і застосування авіації Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування.
У 2007 році закінчив курси підвищення кваліфікації в Інституті післядипломного навчання при Національному авіаційному університеті України за програмою „Пошукове та аварійно-рятувальне забезпечення польотів”. Сертифікат СПЧ № 367747 від 27.11.2007 року.
За час роботи на державній службі особисто розробив 15 методичних та нормативно-правових документів у галузі діяльності авіації МНС та ДСНС України. За роки проходження служби у Збройних силах України та на державній службі маю від підлеглих та керівників лише позитивні відгуки.
У 2018, після звільнення з ДСНС за віком на державній службі, працював на посаді Командира авіаційного загону Центру льотної підготовки Національного авіаційного університету. Звільнився у жовтні 2019 за власним бажанням. Маю сертифікат з теорії на отримання PPL(A). Вивчив нормативні документи льотного навчання студентів цивільної авіації.
Розведений, маю доньку, проживає окремо. Син загинув у 1996 році.
Посвідчення водія категорії B.

Отримані знання, життєвий та професійний досвід дозволяють мені виконувати визначені завдання на належному рівні у любій галузі.

Адреса проживання: 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова 2/32, корп. 84, к. 323.
тел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Г. Прищепа

Додаткова інформація:
Українська – рідна, російська – вільне володіння. Німецька мова – спілкування на побутовому рівні та в галузі авіації, читаю, перекладаю зі словником.
Відданість українському народові, аналітичне мислення, глибоко обґрунтоване прийняття рішень, цілеспрямованість, роботоспроможність, комунікабельність, порядність.
Стосовно досягнень:
під час служби у ВПС Збройних сил на мене та мої підрозділи покладались найбільш відповідальні та небезпечні завдання. Всі були виконані якісно, у визначені терміни, економічно ефективно та без втрат;
на посаді начальника повітряно-вогневої та тактичної підготовки льотного складу ХІЛ ВПС добився відновлення роботи вогневого полігону та вогневої підготовки льотного складу і курсантів ХІЛ ВПС. До мого приходу на цю посаду 10 років на полігон не літали, випускали льотний склад без бойового застосування по наземних цілях;
на посаді заступника начальника кафедри Національної академії оборони України добився оснащення кафедри двома комп’ютерними класами з сучасним програмним забезпеченням на базі яких створив навчальний авіаційний командний пункт оперативно-тактичного рівня з сучасною візуалізацією повітряної обстановки району бойових дій та можливістю практичних тренувань у керівництві бойовими діями та операціями Повітряних сил;
після оснащення авіації ДСНС України протипожежними літаками відпрацював Положення про застосування авіації МНС України для гасіння лісових пожеж, та у 2017 році переопрацьював у Порядок застосування авіаційних сил та засобів для гасіння лісових пожеж, зареєстрував у Міністерстві юстиції України, Програму Підготовки льотного складу авіації ДСНС на літаках, що відповідними наказами були введені в дію і використовуються до цього часу;
відпрацьовував проекти постанов та змін до постанов Кабінету Міністрів України та супроводжував їх до введення в дію;
активно і продуктивно працював у складі комплексних груп Міністерства оборони України з відпрацювання проектів нормативно-правових документів з діяльності державної авіації України. За рік відпрацював та втілив пропозиції до 5 проектів наказів Міноборони. Надавав слушні пропозиції до проекту Повітряного кодексу України;
в Національному авіаційному університеті вперше в історії на власному літаку НАУ започаткував льотну експлуатацію літака та льотну підготовку студентів на отримання свідоцтва PPL(A).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: