Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2024

Анна

Асистент вихователя

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 12.2022 по 01.2023 (1 месяц)
Kinder, Львів (Освіта, наука)

Я працювала в міні садочку, де були діти різного віку. В мої обовʼязки входило зустріч дітей, проведення занять, прогулянки, міняти підгузки, погодувати, вкладати спати, фотографувати ,віддавати дітей батькам.
Мені подобалося там працювати, хоча було важко, бо дітей багато.

Асистент вихователя

с 04.2022 по 10.2023 (1 год 6 месяцев)
Дошкілля Софії, Львів (Освіта, наука)

Мені дуже подобалась моя робота. В мене була чудова група "Ангеликів". Більшість дівчаток, тому в нас була своя атмосфера. В мене були обовʼязки: помагати проводити заняття і приготувати його, відводити на заняття, які не у нашій групі, годувати кого треба, приносити їжу, прибирати в групі, витирати пилюку, вдягати на вулицю, роздягати, слідкувати за безпекою, готувати фотозону на виставу, фотографувати

Няня

с 02.2019 по 12.2021 (2 года 10 месяцев)
ФОП, Львів (Освіта, наука)

Я працювала нянею в сімʼї, де було 3-оє дівчаток (молодшій був рочок а старшим двійнятам 5-ь років). Здебільшого я була з молодшою, але дуже часто лишалася з трьома. Потім я почала забирати старших зі садочку, відводила на гуртки, заняття. Молодшу я годувала, вкладала спати, гуляла з нею дуже багато. Ще ми любили ліпити з пластиліну, вчили віршики, читали книжечки. Зі старшими мали багато цікавих ігор і творчості. Так я дуже люблю рукоділля, то ми постійно щось малювали, вирізали і ліпили.

Образование

Львівська політехніка

Менеджмент організацій, Львів
Высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

Инвалидность

Третья группа.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: