Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7727124

Керівник

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
м. Львів Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ожга Роман Євгенович
МЕТА: заміщення вакантної посади виконроб
Освіта: вища, в 1983 році закінчив Львівський політехнічний інститут за спеціальністю “Промислове та цивільне будівництво”. Присвоєна кваліфікація інженера–будівельника. Диплом КВ № 751833 від 30 червня 1983 року. Реєстраційний № 1759.

Т Р У Д О В А Д І Я Л Ь Н І С Т Ь

09.02.2013-д\час керівник (виконроб) по капітальному будівництву та ремонту з своїми бригадами м. Львів .
01.02.2010-08.02.2013 асистент керівника проекту Корпорації «Альтіс-Холдинг» вул. Качалова, 5, м. Київ. (Генеральний підрядник. Будівництво нового аеровокзалу та зовнішніх інженерних мереж державного підприємства міжнародний аеропорт «Львів» - погодження ціни на матеріали, обладнання, роботу та вартість роботи будівельної техніки на будмайданчику з замовником, організація роботи та контроль роботи лінійних працівників і субпідрядних організацій).
19.06.2008-22.01.2009 начальник виробничо-технічного відділу ДП «Інтергал - Буд» ТОВ »Фірма» «Інтергал», ( Керівник проекту: Будівництво торгово-адміністративного центру «Інтер - Сіті» по пр. В. Чорновола, житлового будинку по вул. Петра Панча в м. Львові та інженерних мереж до них).
01.02.2008-18.06.2008 інженер-будівельник ТОВ «Юкрейніан Баупроєкт Львів»( пошук земельних ділянок для будівництва торгівельно-розважальних центрів Підготовка технічної документації та викуп замельної ділянки площею 3,0га для будівництва торгівельного комплексу в м. Коломия, Івано-Франківської обл.)
10.09.2007-31.01.2008 керівник департаменту по виробництву ТОВ «Еталон», (керівник проекту: ремонтно-реставраційні роботи дитячого садочку по вул. Величківського, музею етнографії, драматичного театру, театру ляльок ).
07.05.2007-09.09.2007 головний інженер товариства з обмеженою відповідальністю “ «Будклас» (добудова нульового циклу прибудови ТЦ «Арсен» по пр. . Червоної калини, м. Львів).
08.10.2003-04.05.2007 віце-президент по будівництву та експлуатації виробничо- тор- гово - господарського об’єднання концерн “Сімекс” (оформлення земельних ділянок в оренду та викуп в м. Львів, будівництво з «0» та здача в експлуатацію елеватора на 42000т в с. Зозів (Липовецький район, Вінницька обл.), торгівельного центру з рестораном площею 1900м2. Гараж на 29 одиниць сільськогосподарської техніки з ремонтними майстернями м. Липовець, Вінницької області, рекон- струкція складів площею 26000м2 в м. Вінниця, керівництво цехом по виготовленню металопластикових вікон та конструкцій по вул. Пимоненка, м. Львів ), оренда земельної ділянки під будівництво м’ясопереробного цеху площею 2,0га в м. Кам’янка-Бузька, Львівської області, робочий проект реконструкції з дозволом на будівництво офісної будівлі площею 1685м2 з надбудовою додаткового поверху та мансардними приміщеннями в м. Львові.
08.01.2000-03.10.2003 начальник ремонтно-будівельної дільниці відкритого акціонерного товариства “Львівський інструментальний завод”. (паспортизація, обслуговування та ремонти будівель, приміщень, інженерних мереж заводу та відпочинкового комплексу, реконструкція котельні, керівництво столярним цехом).
11.06.1993-01.01.2000 переведений на посаду заступника начальника відділу капітального будівництва управління внутрішніх справ МВС України у Львівській області.
(санаторій «Перлина Прикарпаття», житлові будинки в м. Трускавець, лікарня з поліклінікою по вул. Замарстинівська № 176, адміністративний будинок обласної державної автомобільної інспекції Львівської області по вул. Культпарківська, в м. Львів).
22.12.1983-11.06.1993 головний інженер будівельного управління управління внутрішніх справ МВС України у Львівській області. (житлові будинки на 72, 196,20,46,36,94 квартири з прибудовами, газопровід середнього тиску з замощенням по вул. Тіверська м. ґЛьвів, гараж на 40 автомобілів в м. Сокаль, будівництво установи виконання покарань з інфраструктурою в с. Держів, Миколаївського району, Львівської області).
Додаткова інформація: знання мов - українська, російська (вільно), польська, німецька (зі словником). Комп’ютерні навички - впевнений користувач: Word, Excel, Internet, АВК-5, офісна оргтехніка.
Особисті якості: інженерний досвід (замовник та генеральний підрядник) в промисловому, цивільному та житловому будівництві об’єктів різної складності по будівельно-монтажних роботах, інженерних мережах за кошти державного бюджету та комерційного призначення, досвід роботи про погодження та дозвільні документи в державних органах влади, відвід земельних ділянок (оренда, викуп), оформлення права власності на нерухомість. Реалізація проектів із забезпеченням виконання основних контрольованих параметрів: час, витрати, якість з метою отримання запланованого прибутку; Формування календарного графіка виконання робіт за проектом; Здійснення бюджетного планування проекту, в т. ч. визначення потреби у фінансуванні; Координація всіх учасників проекту; Оперативний контроль ходу реалізації проекту - контроль термінів і фінансових потоків проекту; Проведення робочих нарад із зовнішніми учасниками проекту про хід реалізації проекту; Аналіз фінансових показників за проектом; Участь у передінвестиційній підготовці проекту, Формування ГУП, заповнення вакансії ГУП, розподілення відповідальності між персоналом ГУП свого проекту, визначення порядку взаємодії ГУП; Підготовка рішень, які вплинуть на терміни і витрати за проектом; Організація обліку зобов'язань сторін у розрізі укладених договорів; Проведення тендерів з вибору підрядної організації з проектування, генпідрядника з БМР, підрядних організацій з БМР; Контроль укладення договорів на виробництво БМР (договори підряду); Організація і контроль здачі об'єкта в експлуатацію; Контроль офіційного оформлення документів на об'єкт (одержання правовстановлюючих документів). Контроль процессу адміністрування контрактів. Чесний, пунктуальний, відповідальний, комунікабельний, досвід роботи з замовниками, підрядниками, постачальниками. Посвідчення водія категорія “В” та “С” (стаж водія з 1976 року), автомобіль власний, закордонний паспорт, відрядження.
Роман Ожга.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты