Олег
Директор ресторану, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 25 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7741867
Опыт работы
Керівник закладу харчування
с 11.2018 по наст. время
(5 лет 7 месяцев)
Burger club, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Робота з постачальниками (аналіз цін на ринку та умов постачання);
- Навчання лінійного персоналу (зал: офіціанти, бармени) відповідно до стандартів сервісу та внутрішньої корпоративної етики;
- складання графіків роботи персоналу та контроль за їх дотриманням;
- Проведення інвентаризацій, ревізій;
- Подання звітності керівництву;
-Організація і координація торгових процесів мережі закладів.
Досягнення :
-Збільшив обіг на 15% та підвищив прибутковість завдяки ефективним стратегіям продажу та впровадженню популярних акцій та промоцій.
-Знизив витрати на інгредієнти та упаковку через укладення вигідних угод з постачальниками.
Помічник керівника
с 01.2017 по 11.2018
(1 год 10 месяцев)
Жу-жу, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
-Підтримка керівника мережі закладів у повсякденних операціях, забезпечення надійного виконання поставлених завдань.
-Взаємодія з персоналом закладів та забезпечення високої якості обслуговування для клієнтів.
-Допомога в організації та проведенні маркетингових акцій та промоцій для привернення нових клієнтів.
-Виконання завдань з контролю за запасами, замовленням інгредієнтів та пакувальних матеріалів.
-Підтримка чистоти та порядку у закладі, включаючи дотримання стандартів санітарії та гігієни.
Досягнення :
-Ефективно виконував покладені обов'язки, забезпечуючи плавний хід роботи закладів та підтримуючи високий рівень обслуговування.
-Помічав та швидко реагував на потенційні проблеми, що допомагало уникнути можливих негативних наслідків для бізнесу.
-Проявляв високий рівень відповідальності та зосередженості на роботі, що сприяло підвищенню продуктивності.
Образование
Львівська політехніка
Будівництво-інженерія, Львів
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)
Екологічний коледж
Будівництво-інженерія, Львів
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Project management
2 місяці
IBM (Аналітика)
3 місяці
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
- Русский — выше среднего
Рекомендации
Гарджала Назар Адрійович
Керівник, Жу-Жу
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Львов, Житомир
,
еще 8 городов
Керуючий рестораном
Львов
Директор готелю, ресторану
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Директор ресторану
40000 грн, Львов
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Львов, Винница
,
еще 4 города
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
30000 грн, Львов, Ивано-Франковск
,
еще 7 городов