Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2024 Файл

Юрій

F&B Director, управляючий ресторану

Возраст:
35 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Другие страны, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 5 страниц.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Микита Юрій

Дата Нардження17.03.1989
Країна/МістоУкраїна, Львів
Телефон[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (WhatsApp тільки)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Skype:inferno2237

Великий досвід роботи у преміум сигменті, запуск закладів з нуля, а також ребрендинг існуючих, виведення закладів на високий рівень
Чудова працюю з цифрами та костами, скрочую витрати завдяки оптимізації роботи та використання товарних запасів.

Досвід Рботи

Серпень 2022 – Лютий 2022
Компанія: Emily Resort 5*
Місцезнаходження: Україна / Львів
Посада: Управляючий ресторанами
Обов'язки:
• Управління преміум ресторану TERRA
• Управління Рум сервіс 166 номерів
• Управління медичним рестораном за програмою доктора Маєра
• Розробка та управління усіма фінансовими звітами
• Найм нових працівників та їх подальше навчання
• Розробка мотиваційних систем

Листопад 2020 - Лютий 2022
Компанія: Йокі Львів
Місцезнаходження: Україна / Львів
Посада: генеральний директор
Обов'язки:
• Попередньо відкриття нової торгової точки
• Будівельний консалтинг
• Найм та навчання
• Розробка та управління усіма фінансовими звітами
• Розробка стандартів SOP та SOS
• Перевірка, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам
• Розробка мотиваційних систем
• P&L аналіз
• Створення нової системи для задоволення гостей
• Провідний бренд у регіоні
• Щомісячна ціль
• PR / SMM / маркетинг
•Організація заходів

Січень 2019 - Серпень 2020
Компанія: Edem Resort Medical & Spa 5 *
Місцезнаходження: Україна / Львів
Посада: директор з продуктів харчування та напоїв
Обов'язки:

• Контроль за роботою 9 закладів (2 сезонних)
Виконання рутинних обов’язків. Розподільність обов'язків, контроль роботи, відстежування скарг щодо обслуговування гостей
• Розробляв та управляв усіма фінансовими планами та заходами щодо залучення працівників та задоволення гостей для відділів харчування та напоїв.
• Використовував бюджети для розуміння фінансових цілей.
• Планування зустрічі керівництва з молодшими менеджерами
• Управління всіма молодшими менеджерами та персоналом (121)
• Контроль, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам
• Координація всієї роботи ресторанів під час планових змін.
• Івент менеджмент
Підняття закладу до рівня МІШЕЛІН

Листопад 2019 - Грудень 2019 (Pop Up Event Саудівська Аравія Ер-Ріяд)
Компанія: Mastro’s Steak house USA
Місцезнаходження: Саудівська Аравія / Ер-Ріяд
Посада: Управляючий
Обов'язки:

• Підготовка До відкриття нової торгової точки
• Навчання для всього персоналу (41 особа)
• Розробка та управління усіма фінансовими звітами
• Управління всім персоналом (41)
• Координація всієї роботи ресторанів під час планових змін.
• Навчання, керівництво та нагляд у робочий час.
• Виправлення неполадок та підвищення ефективності бізнесу.
• Розгляд скарг

Жовтень 2017 - грудень 2018
Компанія: Cavalli Club Restaurant & Lounge / Дубай
Місцезнаходження: Дубай
Місце, що перемагає в нагородах:
Найкращий розкішний нічний клуб MENA 2012, 2013, 2015, 2017
Найкращий італійський ресторан вишуканих страв
Найкращий клуб на Близькому Сході 2017 року отримав нагорода “Шорт-лист” та “Тайм-аут Дубай”

Позиція №2 у світі

Посада: Операційний Менеджер

Обов'язки:

• Повністю відповідав за роботу закладу
• Робота з PR, маркетингом, фінансами
• Планування зустрічі керівництва та презідентами компаній
• Управління всіма молодшими менеджерами та персоналом , загалом 111 членів.
• Повністю відповідальний за роботу лаундж та бару
• Контроль, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам згідно з DM та Бюро праці.
• Координація всієї роботи ресторану під час планових змін.
• Навчання, керівництво та нагляд у робочий час, періодичні оцінки роботи та керівництво працівниками.
• Виправлення неполадок та підвищення ефективності бізнесу.
• Організація та нагляд за змінами кухні
Щомісяця досягається цільовий дохід на 100%.
Позиція у всьому світі змінена з # 12 на # 2
Успішно отримали 3 * нагороду Exelence
Збільшив задоволеність гостей до 98%.
Скоротив кост з 29 до 21
Успішно зменшено вартість завдяки правильному використанню запасів

Листопад 2016 - жовтень 2017
Компанія: TAMANI HOTEL MARINA
Місцезнаходження: Дубай
Посада: менеджер ресторану

• Обов'язки:
• • Попереднє відкриття, впровадження СОП та стандартів брендів.
• • Переконайтесь, що торгова точка відповідає всім законодавчим вимогам згідно з DM та Бюро праці.
• • Розробка меню з шеф-кухарем.
• • Навчання, керівництво та нагляд у робочий час, періодичні оцінки роботи та керівництво працівниками.
• • Виправлення неполадок та підвищення ефективності бізнесу.
• Досягнення:
• • Успішно відкрито новий ресторан вишуканої кухні.
• • Успішно навчені 4 хостеси та 17 співробітників продуктивності та знань про продукцію
• Успішно затверджено всі розроблені СОП та затверджені

Березень 2016 - Серпень 2016
Компанія: Ала турецька кухня
Місцезнаходження: Катар / Доха
Посада: Помічник менеджера ресторану (ПЕРЕД ВІДКРИТТЯМ)

Обов'язки:
• Попередньо відкриття нового вишуканого ресторану та планування ..
• Розробка меню з шеф-кухарем.
• Керуйте складом запасів та розкладом персоналу, забезпечуючи оптимальний рівень запасів та максимізуючи продуктивність праці співробітників за допомогою індивідуального графіка роботи.
• Навчання, керівництво та нагляд у робочий час, періодичні оцінки роботи та керівництво працівниками.
• Контролювати щоденну роботу вишуканого ресторану на 372 місць + "Gourmet Outlet" перед початком роботи

Досягнення:
• Успішно відкрили найбільшу торгову точку у районі Pearl Qatar 372.
• Успішно навчено 6 хостес та 51 співробітник продуктивності та знань про продукцію.
• Підвищена мотивація персоналу шляхом реалізації винагородних викликів.
• Зниження вартості ФД з 33% до 24% завдяки правильному плануванню використання запасів.
• За півроку створено найкращу ресторанну професійну бригаду.

Вересень 2013 - січень 2016
Компанія: Готель “Панорама ЛЬВІВ” екс “Оперний готель” / Львів, Україна
Посада: головний бармен
Обов'язки:
• Готування замовлення напоїв для гостей, згідно із зазначеними рецептами за допомогою вимірювальної системи.
• Подача та презентація вин згідно етикету
• Дотримання усіх політик та процедур щодо безпеки
повідомляти керівнику про нещасні випадки, травми та небезпечні умови праці;
а також пройти повне навчання та сертифікацію з техніки безпеки.
• Налаштування бару і підготовка всіх елементів до обслуговування.
Досягнення:
• Успішно отримано 2 підвищення за час роботи.
• Створені фірмові коктейлі.
Запропоновано та впроваджено нові методи, пов'язані з клієнтами

Серпень 2011 - вересень 2013
Компанія: Готель Шопена ”/ Львів, Україна
Посада: бармен

Обов'язки:
• Готування замовлення напоїв для гостей, згідно із зазначеними рецептами за допомогою вимірювальної системи.
• Подача та презентація вин згідно етикету
• Дотримання усіх політик та процедур щодо безпеки
повідомляти керівнику про нещасні випадки, травми та небезпечні умови праці;
а також пройти повне навчання та сертифікацію з техніки безпеки.
• Налаштування бару і підготовка всіх елементів до обслуговування.
• Запропоновано та впроваджено нові техніки, пов'язані з клієнтами.

Освіта

2006-2011 – Оператор комп набору/ “LPLKP”/Lviv,Ukraine

Додаткова інформація

• THE ART OF SERVICE 2015 CERTIFICATE.
• Customer Care Certificate
• Food Hygiene Certificate
• Barman training from Irina Mashyhina chef barman at BIANCORO Restaurant.
• WSET Level 2 ( Wine & Spirit Education Trust )

Мови

• Англ - Вільно
• Російська - Вільно
• Польська - Середня
• Українська – Рідна
• Арабська - Базовий

навички

Можливість забезпечити чудовий сервіс у командному середовищі
• Робота з гостями VVIP
• Знання вина
• Відмінні навички спілкування
• Відмінні навички обслуговування клієнтів
• Швидке навчання
• Чудові презентаційні навички

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: