Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 сентября 2022

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7798420

Юрист

Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Днепр, Каменское

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Прокурор

с 01.2017 по 09.2020 (3 года 8 месяцев)
місцева прокуратура, Кам'янське (Юриспруденція)

Перебуваючи на посаді, мною отримано практичні навички роботи за усіма покладеними функціональними обов’язками, у тому числі: прийому громадян; розгляду заяв, звернень, скарг, клопотань та прийняття рішень за ними; аналізу та складання висновків щодо судових рішень, подання апеляційних скарг на судові рішення; досвід зі складання і контролю виконання процесуальних документів, вжиття заходів реагування за напрямками діяльності, відповідно до чинного законодавства; роботи з реєстрами та електронними системами документообігу, обліку роботи; представництва та підтримання публічного обвинувачення у судах.

Спеціаліст (консультант суду)

с 10.2015 по 01.2017 (1 год 3 месяца)
Дніпровський районний суд м. Дніпродзержинська, Кам'янське (Правова)

Під час виконання обовязків на зазначеній посаді, мною набуто практичні навички у роботі: з автоматизованою системою документообігу суду (КП-Д3); щодо реєстрації та опрацювання вхідної кореспонденції суду; участі роботі з прийому громадян; розгляду і підготовки проектів відповідей щодо звернень, заяв, запитів про надання публічної інформації, складання та підготовки проектів відповідей/запитів до державної влади, юридичних та фізичних осіб; з обліку, ведення аналітики, складання та здачі перідочних звітів, щодо показників діяльності суду; аналізу рішень суду та складання узагальнень суддівської практики.
Крім того, отримав досвід з кадрової роботи, зокрема, щодо ведення військового обліку, взаємозвірки актуальності інформації з, військоматами, ведення та наповнення особових справ та ін.

Похожие кандидаты

Юрист
30000 грн, Днепр, Киев, Ирпень

Помощник юриста, адвоката, юрисконсульт
25000 грн, Днепр, Житомир , еще 8 городов

Юрист
15000 грн, Днепр, Удаленно

Помічник юриста, менеджер з продажу (нерухомість)
7000 грн, Днепр

Помощник юриста, адвоката
15000 грн, Днепр

Юрист
Днепр

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: