Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 декабря 2021 PRO

Євгенія

Начальник экономического отдела, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Економіст

с 10.2016 по 12.2021 (5 лет 2 месяца)
ТОВ «Бета-Агро-інвест», Чернігів (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення необхідними ресурсами підрозділу (ПММ, запчастини та інші матеріали) шляхом оперативних та своєчасних закупівель у потрібній кількості високоякісних товарів у постачальників на найбільш вигідних для Компанії умовах. Регулярний моніторинг ринку матеріально-технічних ресурсів. Робота з постачальниками, аналіз їх виробничих та фінансових можливостей. Підготовка переддоговірної документації, документальний супровід, контроль за розрахунками з постачальниками. Розробка перспективних та річних виробничо-фінансових планів підрозділу: розрахунок чисельності та фонду оплати праці за категоріями працюючих, баланс трудових ресурсів. Бюджетування, контроль за дотриманням статей витрат бізнес-плану. Щомісячні звіти щодо виконання статей бізнес-плану (прибутки/витрати). Розробка системи оплати праці/премування та умови її застосування на основі Типового положення про оплату праці. Облік витрат, пов'язаних із роботою довіреного підрозділу. Облік фінансування, згідно зі статтями бізнес-плану, зведення та систематизація звітів, що стосуються роботи довіреного підрозділу.

Економіст відділу економіки та кредиту

с 03.2010 по 04.2016 (6 лет 1 месяц)
ПАТ АКБ «Капітал», Ясинувата (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділу з формування та супроводження кредитної заборгованості юридичних та фізичних осіб, економічної, статистичної роботи відділу.
Видача та супровід усіх видів кредитів, розрахунок резерву

Образование

Донецкий государственный университет управления

Факультет последипломного образования "Финансы"
Высшее, с 2004 по 2006 (2 года)

Знания и навыки

MS Excel MS PowerPoint 1С УВП

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: