Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2023 Файл

Віктор

Директор філії

Возраст:
39 лет
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 2 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Нанка Віктор Олександрович
Україна. Запорізький район, с. Володимирівське, вул. Польова 47 А. Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
1. Ціль
Працевлаштування на посади комерційного директора, директора з продажу, регіонального директора, директора філії (структурного підрозділу). Реалізувати свій потенціал, знання та професійний досвід в стабільно розвинутій компанії.
2. Місце, дата народження, проживання, сімейний стан.
15.12.1984. Київ. Українець. Проживаю в Запоріжжі. Одружений. Двоє дітей.
3. Освіта
2022-теперішній час, студент Запорізького Національного Університету,
Зовнішньоекономічна діяльність.
1997-2001 Запорізький індустріальний коледж.
Обробка матеріалів на верстатах і автоматичних лініях
Спеціальність. Конструктор – технолог
Курси та тренінги.
- Тренінг «Основи продажів, основи мерчендайзингу»;
- Тренінг «Стратегія прориву»;
- Тренінг «Управління персоналом, мотивація»;
- Тренінг «Техніка ведення переговорів»;
- Тренінг «Ефективний тайм-менеджмент»;
- Тренінг «Цілепокладання та особиста ефективність»;
- Тренінг «Холодні дзвінки, комунікативні навички».

Майстри бізнесу (М. Федоров, В. Тарасов, С. Кузовов, Іц Хак Пінтосевич, Є.І. Бондаренко)
4. Досвід роботи
2016 -2021 ТОВ «Паралель - М ЛТД» Керівник відділу продажів великого і дрібного опту світлих і темних нафтопродуктів.
Основні досягнення: Сформував, навчив команду професійних, успішних менеджерів у різних сегментах продажів; Розроблена, впроваджена довгострокова, вдосконалена система мотивації ВП; Створив документ «Регламент роботи ВП», спрямований на оптимізацію часу у взаємодії підрозділів Компанії, і впровадив його в роботу. Командою, збільшили клієнтську базу більш ніж на 300%, освоїли нові регіони; Підписані довгострокові контракти з ключовими, стратегічними партнерами; Вивели компанію на високий рівень рентабельності, + 250%.
Посадові обов'язки:
- планування та організація роботи відділу закупівель і збуту для забезпечення необхідними ресурсами залізничними і автомобільними нормами, з метою виконання поставлених завдань; - раціональні продажі продукції Компанії, поставки кінцевим споживачам; - забезпечення виконання плану закупівель і продажів, отримання маржинального доходу; - участь в бюджетному процесі, складання планів продажів і доходів на рік, місяць в розрізі напрямків; - організація та управління оптовими продажами; - визначення порядку і порядку реалізації великим і дрібним оптом; - визначення необхідних для підприємства змін умов роботи з конкретними клієнтами, визначення обсягів поставок або їх зупинок; - допомога в наданні компанії найбільш вигідних умов співпраці з контрагентами; - контроль взаєморозрахунків з контрагентами; - проведення та організація претензійно-позовної роботи з клієнтами при порушеннях договірних зобов'язань, контроль за взаєморозрахунками за цими претензіями; - ціноутворення великим і дрібним оптом з урахуванням ефективності ціноутворення під час торгівлі; - вивчення ринкової кон'юнктури на ввіреній території для визначення подальших стратегій і прийняття відповідних рішень; - контроль і підготовка всіх варіантів звітності, встановлених компанією; - організація взаємодії співробітників з усіма структурними підрозділами; - контроль за обліком первинної документації у відділі; - аналіз бізнес-процесів відділу, операційної діяльності, мінімізація ризиків відділу.
2014 -2016 Ведення власної комерційної діяльності. Організація повного циклу виробництва і збуту рибної продукції.
2005 - 2014 ТОВ ТД "Мегаполіс"

Основні досягнення:
Налагоджено та оптимізовано роботу відділів представництва в Мелітополі. Клієнтська база збільшена на 15% в прибережній, морській зоні. Дебіторська заборгованість зведена до мінімуму. Розроблені і впроваджені програми лояльності за сегментами ринку. Управлінська команда (HoReKa) в Запоріжжі перебудована, навчена, 35% закладів міста підключені до ексклюзивної роботи з компанією в українському сегменті; У Києві з нуля була побудована успішна команда фокус-менеджменту, поставлені інвестором завдання виконані;

2011- 2014 рр. Директор філії в м. Мелітополь
Посадові обов'язки:
- навчання персоналу (навчання і мотивація); - організація роботи філії, координація роботи всіх підрозділів представництва, - вивчення споживчого ринку, аналіз споживчого попиту, ступеня задоволення вимог і запитів споживачів, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку, купівельної спроможності населення, організація і проведення спільно з клієнтам Компанії заходів, спрямованих на позитивне сприйняття торгової марки Компанії кінцевими споживачами; - розробка конкурентної цінової політики відповідно до категоризації торгових майданчиків; - планування прогнозу продажів і виконання встановленого плану продажів у межах рентабельності представництва; - розробка і впровадження заходів, спрямованих на вдосконалення бізнес-процесів для підвищення якості обслуговування клієнтів і збільшення продажів; - контроль шляхом дотримання стандартів представництва в торгових залах, розвиток лояльності клієнтів до ТМ Компанії; - розробка та впровадженні стандартів Компанії з організації зберігання, реалізації та транспортування продукції; - організація командоутворюючих заходів; - представництво інтересів Компанії в державних і муніципальних органах і організаціях, правоохоронних і контролюючих органах та встановлення ділових відносин.
2009 - 2011 рр. Керівник торгового департаменту м. Запоріжжя (HoReCa)
2008 - 2009 рр. Начальник відділу торгівлі, м. Київ

Посадові обов'язки:
- формування фокус-команди для продажів і просування брендів Компанії;
- пошук, підбір персоналу, кадровий резерв;
- розробка ефективної системи мотивації відділу продажів;
- управління командою менеджерів відділу продажів;
- навчання та тренерський склад;
- ведення переговорів з контрагентами з метою налагодження партнерських відносин, збільшення продажів продукції Компанії;
- пошук нових підрядників, нестандартних каналів збуту;
- складання плану продажів для відділу, менеджерів і контроль впровадження;
- контроль відвантажень і доставки продукції компанії;
- контроль і робота з дебіторською заборгованістю;
- розробка та проведення маркетингових заходів (акції, брендування торгових майданчиків), укладання маркетингових контрактів, розміщення обладнання Компанії в торгових залах;
- підключення до ексклюзивної роботи контрагентів з продукцією Компанії в українсько-російському сегменті.
2005 - 2008 Роздрібна торгівлята представник HoReCa

5. Інші навички
- курси охоронців при школі МВС;
- знання та вміння поводитися з оргтехнікою, персональним комп'ютером та програмами комп'ютерів (професійний користувач ПК);
- англійська мова на рівні користувача ПК і елементарне спілкування;
- маркетинговий аналіз ринку і просування продукту на ринку;
- структурування, документування, впровадження та налагодження бізнес-процесів підприємства;
- наявність автомобіля і водійського посвідчення категорії В,С.

6. Мої якості
Комунікабельний, впевнений у собі, цілеспрямований оптиміст. Мене цікавить поведінка і психологія людей. Я вміло згладжую гострі кути і знаходжу компроміс. Вмію працювати в команді. Націленість на результат. Творчо підходжу до вирішення поставлених перед мною завдань, завжди представляю кілька оптимальних варіантів. Маю схильності до особистісного та професійного зростання. Люблю рух, як у фізичному, так і психологічному сенсі цього слова. Вважаю себе хорошим організатором, здатний вести за собою людей без конфліктів. Швидко освоюю нові напрямки діяльності і вникаю в структуру підприємства. Готовий до відряджень.
7. Хобі
Риболовля, дайвінг.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: