Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Наталія

Начальник відділу логістики

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Коломыя

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу (Матеріали, планування та логістика)

с 10.2017 по 11.2021 (4 года 1 месяц)
ТОВ "Трокс Україна", Коломия (текстильна промисловість)

•Організація роботи та управління роботи відділу матеріалів, планування та логістики, координування інформаційними потоками в межах відділу та з іншими структурними підрозділами компанії.
•Контроль та менеджмент впродовж усього ланцюга поставок: закупівля – доставка сировини – митне оформлення – зберігання сировини – внутрішнє переміщення – експорт готової продукції, митне оформлення і транспортування до логістичного центру в Словаччині – зберігання на складі в Словаччині – перепакування/перевантаження – відвантаження готової продукції до покупця.
•Координація роботи логістичного центру в Словаччині Kuehne+Nagel: плани для відвантажень, найменування та артикули готової продукції, кількості, терміни та умови поставок, замовлення транспорту, інформація про пакування.
•Разом з виробництвом брала участь у виробничому плануванні випуску, приймала рішення стосовно комплектування готової продукції для експорту.
•Організація транспортно-експедиційної діяльності для постачання сировини та готової продукції, обираючи тип транспорту та маршрути для вчасної доставки; контроль термінів доставки.
•Визначення оптимальної потреби в сировині у відповідності з виробничою необхідністю та оптимальних складських запасів.
•впровадження інноваційних технологій в роботі відділу.
•Виготовлення митних, екологічних та санітарно-епідеміологічних дозвільно-ліцензійних документів: річний митний дозвіл для режиму переробки; екологічний висновок на відходи в Департаменті екологічної безпеки Міністерства екології України, санітарно-епідеміологічний висновок на відходи в Інституті превентивної токсикології м.Києва; цінові довідки та експертизи в Івано-Франківській Торгово-промисловій палаті.
•Спілкування з покупцями: узгодження поставок готової продукції відносно кількостей та строків; робота з порталами VW, Daimler, Volvo, Magna; підтвердження поставок; моніторинг логістичних рейтингів на порталах клієнтів; виготовлення пакувальних інструкцій для готової продукції; підтвердження довгострокових декларацій. Щомісячна інвентаризація пакувальної тари покупців.

Образование

Прикарпатський університет ім.Василя Стефаника

Факультет романо-германської філології, спеціальність: “Mова та література (англійська)”, Івано-Франківськ
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

“Quality Management Systems. Internal Auditor Training Course (based on ISO 9001:2015 and ISO 19011:2018 Standards)

2019

Знания и навыки

MS Excel MS Word Управлінські Спеціальні: спеціалізовані програми GARP, Twim, 1-С:Підприємство Комунікативні: ведення переговорів з транспортними компаніями

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Відповідальність, ініціативність, цілеспрямованість, уважність до деталей, дисциплінованість, швидко навчаюсь

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: