Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Ірина

Адміністратор

Возраст:
29 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

У 2012 році закінчила Бродівську гімназію ім. І. Труша, хіміко-біологічний профіль.
У 2018 році завершила навчання у ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського за спеціальністю “Лікувальна справа”.
Після закінчення університету була зарахована для проходження інтернатури за спеціальністю “Психіатрія” в Рівненський обласний центр психічного здоров'я населення. У зв'язку із відвідуванням військової кафедри на базі ЛНМУ ім. Д. Галицького була переведена на інтернатуру у Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню.
3 2019 року неодноразово була членом ДВК під час виборчих кампаній (парламентські вибори та вибори мера Львова).
Зі серпня 2020р. до січня 2021р. працювала в американській компанії "Global Funding Experts" із кредитування бізнесу у США (дистанційно).
Під час covid-карантину освоїла базові знання програми 3ds max + corona renderer. Створювала власні дизайни та дизайни на замовлення (дистанційно).
В травні 2021р. отримала сертифікат лікаря-психіатра. За спеціальністю не працювала.
З початку повномасштабного вторгнення не змогла залишатись осторонь, тому одразу знайшла спосіб бути корисною для людей, які постраждали внаслідок бойових дій.
З 1 квітня 2022р. влаштувалась в БФ "Карітас"- Броди у проект "Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022". Моя діяльність в цьому проекті полягала у організації надання психологічної та гуманітарної допомоги внутрішньопереміщеним особам. Також в обов'язки входив контроль за роботою у приміщеннях, призначених для розміщення гуманітарних наборів та речей першої необхідності. За мною був закріплений і соціальний гардероб (як для ВПО, так і для потребуючого місцевого населення).
Даний проект був профінансований німецькими донорами. І в березні 2023 він був завершений, з чим, власне, і пов'язаний мій пошук роботи.
У вільний час займаюсь музикою: в шкільні роки відвідувала школу естетичного виховання по класу фортепіано і вокалу. Також полюбляю малювати, фотографувати, створювати декоративні речі для інтер'єру, читати книги із психології та психотерапії та експериментувати в кулінарії. Відновлювати власну життєву енергію люблю на природі за риболовлею або ж спогляданням прекрасного. Обожнюю театри, музеї і все, що пов'язано із естетикою.
Легко комунікую із людьми (в силу своєї професії), стресостійка, відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована, неконфліктна, але за потреби зможу вирішити конфлікт у колективі. Також для мене є властивим постійне бажання професійного росту та особистісного розвитку. Вмотивована заробляти достойно. За типом темпераменту - холерик, тому і не боюсь ні відповідальності, ні труднощів, які виникають у досягненні моїх цілей, ні людей, яким в мені не подобається все вище перелічене. За типом характеру - керівник, тому нестерпно працювати під чиїмось пильним оком. Швидше цим пильним оком люблю бути я для когось. Віддана своїй роботі, своїй сім'ї, друзям і своїм власним життєвим принципам.
Моє кредо, з яким крокую по життю: Лише тоді, коли ти живеш згідно своїх чітких принципів та позиції, твоє життя має цінність.
Вільний користувач ПК. Вільно володію: Word, Exel, PowerPoint, 3dsmax, VSCO та інші фото- та відео- редактори.
Досконало володію українською мовою. Є досвід написання різноманітних статей на будь-яку тематику.
Рівень знання англійської мови - B2 (в медичному університеті вивчала англійську мову за професійним спрямуванням).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: