Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 мая 2024 PRO

Дмитро

Інженер з експлуатації та обслуговування повітряних суден і авіаційних двигунів, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
23 года
Город проживания:
Южноукраинск
Готов работать:
Киев, Удаленно, Южноукраинск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з експлуатації

с 03.2024 по наст. время (3 месяца)
Fleet Air International Kft, Дистанційно (Транспорт, логістика)

Наразі працюю в компанії, де я займаюся забезпеченням впровадження авіаційних директив та розробкою інженерних процедур. Окрім моїх прямих обов’язків, я значно покращив свої знання в Excel, що дозволило мені оптимізувати процеси виконання завдань та проведення розрахунків. Цей досвід не тільки збагатив мої технічні навички, але й забезпечив глибше розуміння процесів підтримання льотної придатності повітряних суден, що є критично важливим для моєї роботи. Ці знання допомагають мені ефективно справлятися з викликами, забезпечуючи безпеку та надійність наших авіаційних перевезень.

Інженер з розробки технічної документації

с 11.2022 по 01.2023 (2 месяца)
Прогрестех-Україна, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Під час роботи у відділі компанії, що спеціалізований на розробці авіаційної експлуатаційної документації для літаків Боінг, я значно покращив свої здібності в читанні інженерних креслень і поглибив розуміння технічного обслуговування. Хоча запровадження інноваційних рішень не було частиною моїх прямих обов’язків, досвід, набутий в компанії, спонукав мене до пошуку нових рішень, що сприяли більш якісній розробці мною дипломного проекту. Моя робота також включала розробку та оптимізацію технічної документації, що допомагало забезпечити більш ефективне та якісне виконання завдань під час технічного обслуговування повітряних суден.

Авиатехник

с 09.2021 по 12.2021 (3 месяца)
МАУТехник, ТОВ, Бориспіль (Транспорт, логістика)

Під час роботи в компанії я мав можливість глибоко зануритися в конструкцію повітряних суден, безпосередньо моделей Boeing 737-800 та 737-900. Мої обов’язки включали виконання базових задач, таких як забезпечення доступу до критичних ресурсів та обладнання, що сприяло тісній співпраці з висококваліфікованими фахівцями галузі. Це дало мені унікальну можливість розвивати професійні знання та навички, які є важливими для мого подальшого кар’єрного зростання. Завдяки цій співпраці, я не тільки поглибив розуміння авіаційної техніки, але й засвоїв важливі практичні навички, які збагатили мій професійний досвід

Образование

Національний Авіаційний Університет

Аерокосмічний, Єксплуатація та технічне обслуговування повітряних суден та авіадвигунів, Київ
Высшее, с 2022 по 2023 (1 год)

ВСП "КФКНАУ"

Эксплуатація та технічне обслуговування повітряних суден і авіаційних двигунів, Кривий Ріг
Среднее специальное, с 2016 по 2022 (6 лет)

Знания и навыки

Аналітичне мислення MS Office MS Excel ChatGPT Чесність Наполегливість Професіоналізм Доброзичливість Саморозвиток Гарна памʼять Уміння швидко засвоювати нову інформацію Самоосвіта Терплячість Читання креслень Контроль технічного стану обладнання Контроль проведення ремонтів Висока працездатність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Приймав участь у розробці нових та удосконаленні поточних рішень. Впевнено відчуваю себе в питаннях аналізу та оперування великим масивами данних. Маю характерну відповідальність та прискіпливо відношусь до якості виконуваної мної роботи. Якісна освіта та особисті якості надають мені можливість ефективно діяти як при розробках нових проектів, так і при роботі в уже працюючий системі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: