Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 Файл

Анатолий

Инженер-механик

Возраст:
46 лет
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е

Івченко
Анатолій
Валерійович,

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел.пошта [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Народился 27 травня 1977 року в м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області, громадянин України.

З вересня 1984 року до липня 1992 року навчалася у середній, загальноосвітній школі № 120 м. Кривий Ріг. Під час навчання приймав активну участь в шкільному житті, займався легкою атлетикою грою в шахи, теніс та більярд.

В 1992 р. вступив до Криворізького автотранспортного коледжа та корпорації автотранспорту «Кривбассбуд», факультет діагностика та експлуатація автомобільного транспорту, котрий закінчив у 1996 р., отримавши кваліфікацію
інженера-механіка.

У той же час, у зв`язку з сімейнимі обставинами, почав працювати на посаді продавця-консультанта з продажу автозапчастин ЧП «Скубська Л.В.» ( СТО Центр), де у подальшому отримав підвищення та був переведен на посаду
зам. директора.

Наступним містом праці було Товариство з обмеженою відповідальністю «Фабія» м. Кривий Ріг, директор салону, куди я перейшов для професійного росту и покращення матеріального стану.

Після цього я зареєструвався як приватній підприємець та займався діяльністю з продажу та виготовленню автоматичних воріт, шлагбаумів (монтаж та підключення).

Вищевказаною діяльністю займався до отримання інвалідності (3 група)

В подальшому працював на різних посадах подекуди без офіційного працевлаштування: ТОВ «ЭЛСИ», м. Київ керівник криворізької філії
від діяльності : автоскло; ТОВ «СП В.М.С.» м. Київ керівник криворізької філії ремонт ГБЦ. СТО «Авто-стиль» директор сети СТО, м. Кривий Ріг., та інши
ТОВ «Полискло», ТОВ готель «Дружба». На протязі 2019-2020 р., працював
в Криворізькій філії корпорації «УКРАВТО» на посаді фахівець з продажу запчастин/комірник.

2019 по 2022 рік Європейська Транснаціональна компанія Bolt на посаді інженера механіка ( керування персоналом більше 60 працівників, організація діяльності автопарку, координація робіт СТО)

2022-2023 ТОВ «ТРЕЙДГАЗ» Головний механік. Тягачі ДАФ 105 Газовози АДР. Контроль палива, підбор запчастин, організація та контроль ремонтних робіт. Облік шин АКБ, ГПМ.
2023- зараз ТОВ «МЕТТРАНССЕРВІС» Механік автотранспорту. Взаємодія між цехами виробництва та об’єктами будівництва. Облік палива GPS, Шляхових листів та ТТН Тягачів підприємства та приватних авто. Керування персоналом: Водії, автослюсарі. Організація та контроль ремонтних робіт. Звітність керівництву.

Протягом праці отримав професійні навики, а саме: організація роботи СТО та керування персоналом, володіння ПК, користування Інтернет,e-mail, офісними програми 1-С 7 та 1-С 8 ( бух.облік «склад та взаєморозрахунки»).
Маю досвід праці с каталогами та програмами по підбору автозапчастин.

Водійське посвідчення категорії В. Досвід 25 років. Маю власне авто.

Сімейний стан: розведений, маю дітей.
Дочка – Івченко Марія Анатоліївна 19.12.2002 р.н.
Син - Івченко Олег Анатолійович 02.02.2010 р.н.

До кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувався.
.

Домашня адреса: вул. Івана Авраменка ( Корнійчука), 17, кв. 16, м. Кривий Ріг, 50076.

Дата
ПІБ\Підпис

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: