Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Сергії

Головний інженер, керівник служби експлуатації, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
62 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інженер.

с 01.2020 по 01.2022 (2 года)
Отельный комплекс Stella Residence ., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво службою експлуатації, Повне забезпечення роботи комплексу, від безперебійної роботи обладнання, до поточних ремонтів. Обслуговування та контроль роботи обладнання, систем кондиціювання, вентиляції, опалення, обладнання басейну, котельні. Облік та контроль комунальних витрат, складання звітів. Закупівля матеріалів. Організація робіт з ремонту та реконструкції. Взаємодія з державними службами, підрядникам. Керівництво персоналом, підбір кадрів, постановка завдань та контроль виконання. Підготовка бюджету. Забезпечення протипожежної безпеки та охорони праці. Веде документацію з охорони праці підприємства.

Керівник (служба експлуатації).

с 08.2018 по 09.2019 (1 год 1 месяц)
Фітнес клуб "Sport Life", Одесса . Генуэзская, Одеса (Краса, фітнес, спорт)

Управління експлуатаційно-господарською діяльністю підприємства .Комплекс всіх технічних, побутових та адміністративно-господарських питань.Організація робіт з обслуговування території, ремонту будівель і приміщень, контроль справності обладнання та комунікацій, систем електромереж, вентиляції, кондиціонування, холодного і гарячого водопостачання, каналізації, опалення; Облік і контроль комунальних витрат. Закупівля матеріалів .Організація робіт з ремонту та реконструкції. Взаємодія з держ службами ,підрядниками .Контроль за виконанням вимог з охорони праці та пожежної безпеки. В управлінні ; тренажерні зали, студії, банний комплекс, басейни, дитячий центр, ресторан, бар, готель.

Головний інженер

с 07.2017 по 10.2018 (1 год 3 месяца)
KADORR City Mall Одесса, Одесса (Послуги для населення та бізнесу)

Управління службою експлуатації та госп службою, забезпечення життєдіяльності будівлі, приміщень, комунікацій .Контроль і облік витрат електропостачання, опалення, газо-водопостачання, водовідведення. Організація будівництва та ремонту приміщень під оренду .Контроль за виконанням вимог з охорони праці та пожежної безпеки. Проведення вступних інструктажів з питань охорони праці та пожежної безпеки .Розробка інструкцій та положень з ОП та ПБ. Проведення перевірок стану ОП. Керівництво персоналом, підбір кадрів, постановка завдань і контроль виконання. Взаємодія з держ службами, підрядниками, постачальниками послуг.

Інженер з охорони праці. Начальник служби АГВ.

с 12.2011 по 07.2017 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ «Ярмарок-ринок» Київський, Одеса (Роздрібна торгівля)

Комплекс усіх технічних, побутових та адміністративно-господарських питань. Керівництво персоналом, підбір кадрів, постановка завдань і контроль виконання. Контроль дотримання правил охорони праці та протипожежної безпеки. Ведення документації, підготовка інструкцій, проведення інструктажів і т д .Контроль обслуговування будівель і приміщень, справності обладнання та комунікацій. Ремонт приміщень та утримання території . Облік і контроль комунальних витрат. Закупівля матеріалів .Контроль прибирання території та приміщень. Взаємодія з держ службами ,підрядниками, постачальниками послуг.

Образование

ХПИ Харків

Інженер механік, Харків
Высшее, с 1984 по 1988 (4 года)

Знания и навыки

  • MS Office
  • Пользователь Internet
  • MS Outlook
  • MS Access
  • Графические редакторы

Дополнительная информация

ВАВРЕНЧУК СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ.
61 рік . Проживаю в Одесі. Вища технічна освіта.

ВІЗЬМУ НА СЕБЕ :
-Вирішення всього комплексу технічних, побутових та адміністративно-господарських питань.
-Керівництво технічним персоналом, підбір персоналу, постановка завдань і контроль виконання.
-Завдання по обслуговуванню і підтримці в належному стан будівель і приміщень, контроль справності обладнання та комунікацій, (електропостачання, систем опалення, вентиляції, кондиціонування та ін.). -Організація та проведення електромонтажних і сантехнічних робіт, ремонту приміщень, контроль якості виконання. -Розробка планів поточних і капітальних ремонтів, складання кошторисів, проведення робіт з ремонту. -Забезпечення меблями, господарським інвентарем, обладнанням, нагляд за витратами і збереженням.
-Забезпечення робіт з благоустрою, озеленення та прибирання території, -Взаємодія з комунальними службами, (ведення обліку, контроль, звітність).
-Грамотне розподілу ресурсів, роботу з клієнтами і підрядниками (проведення переговорів, укладення договорів)
-Інші завдання пов'язані з продуктивною роботою підприємства.



Тел . 097 2909139 050 5888456
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: