Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 декабря 2023 Файл

Николай

Су-шеф

Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Наконечний Микола Іванович.

Дата народження: 11.04.1989 р.
Вік:31 років.
Громадянство: Українець.
Сімейний стан: Одружений.
Діти: Донька.
Адреса проживання: м. Київ вул. Мішуги 3.
Телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: Отримати роботу в готельно-рестораному бізнесі. Розвиватися в професійній сфері і досягати нових вершин.

Резюме:
Налагоджу виробництво. Досвід відкриття ресторанів в Києві. Робота з нормативними документами, створення технологічних та калькуляційних карток, меню. Регулярно слiдкую за кулінарної модою в Україні, приймаю учясть в кулінарних майстеркласах. Велика напрацьована база постачальників. Член ассоцiацii Шеф- кухарiв Украины.

Досвід роботи: Понад 15 років.

Квітень 2020- На даний час – Су-шеф, Онлайн ресторан (доставка) «Багато лосося" м.Київ
Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Грудень 2019- Березень 2020 – Су-шеф, Ресторан «Чичико» м. Київ
Функціональні обов’язки:

-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Вересень 2017- Грудень 2019 – Су-шеф/Шеф-кухар, заміський спортивно-розважальний комплекс «Wish Family Space» с. Вишеньки.
Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:

Листопад 2015- Серпень 2017 - Шеф-кухар, ресторан-паб «Elephant» «Міжнародний аеропорт Бориспiль»
Функціональні обов’язки:

-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-управління персоналом кухні;
-пошук і робота з постачальниками;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню і технологічних карт;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Вересень 2014- жовтень 2015 – Су-шеф,
ресторан-паб „Пивная №1” «This is Пивбар» м. Київ.
Функціональні обов’язки:

-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;

Січень 2014-вересень 2014 – шеф-кухар, кафе «Prego» м. Київ.
Функціональні обов’язки:
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
- проведення майстер класів;
-ведення звітної документації.

Вересень 2013 – грудень 2013 – су-шеф, заміський ресторанний комплекс «Дніпровська рівьєра» м. Київ.
Функціональні обов’язки:
- організація технологічних процесів на кухні;
- пошук та навчання персоналу;
- координация работы кухарів;
- контроль якості продуктів і Н\Ф;
- робота з постачальниками продукції;
- прийом продуктів і товару;
- розробка меню;
- ведення звітної документації.

Вересень 2011 – Вересень 2013 – кухар, су-шеф, арт-ресторан «Шляпа» м.Київ.
Функціональні обов’язки:
- приготування страв (на різних процесах);
- заміщення шеф-кухаря в його відсутність;
- організація технологічних процесів на кухні;
- управління персоналом кухні;
- контроль якості продуктів і Н\Ф;
- робота з постачальниками продукції;
- прийом продуктів і товару;
- ведення звітної документації.

Січень 2010 – серпень 2011 – кухар, старший зміни, заміський ресторанний комплекс «Розгуляево» м.Київ.
Функціональні обрвязки:
- приготування страв (на різних процесах);
- контроль якості продуктів і Н\Ф;
- робота з постачальниками продукції;
- прийом продуктів і товару;
- координация работы кухарів.

Червень 2010 – грудень 2010 – кухар-універсал, піцейола, Піцерія «ЖарПіцца» м.Київ.
Функціональні обов’язки:
- приготування страв (на різних процесах);
- приготування піци;
- робота з постачальниками продукції;
- прийом продуктів і товару.

Червень 2008 – червень 2010 – кухар універсал, більярд- клуб «Еліт» м.Київ.
Функціональні обов’язки:
- приготування страв (на різних процесах);
- робота з постачальниками продукції;
- прийом продуктів і товару.

Освіта:
З 14-26 жовтня 2019 Кулинарна академія ім. Ігоря Брагіна. Двох тижневий курс для кухарів.

2006-2009рр. Київський кооперативний економічно правовий коледж.
Факультет: Харчові технології.
Спеціальність: Технолог харчування (широкого профілю).

2010-2013 Київський кооперативний інститут бізнесу и права.
Факультет: Харчові технології.
Спеціальність: Технолог харчування (широкого профілю).

Професійні навики: Відкриття закладів з «0», знання різноманітних кухонь світу, опрацювання меню, складання технологічних карт, робота з постачальниками, контроль за технологією приготування і відпуску продукції, контроль та навчання кухарів, участь в організації банкетів і фуршетів, інвентаризації, знання ПК(Word, Еxcel), проведення майстер класів.

Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: