Николай
Шеф-повар, 35 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4812742
Опыт работы
Шеф-повар
с 05.2022 по наст. время
(2 года)
live catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:
Су-шеф
с 04.2020 по 02.2022
(1 год 10 месяцев)
"Багато лосося", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов’язки:
-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
Су-шеф
с 12.2019 по 03.2020
(3 месяца)
"Чічіко", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Функціональні обов’язки:
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
Су-шеф/шеф-кухар
с 09.2017 по 12.2019
(2 года 3 месяца)
Wish rest, Київ (Спортивно-розважальний комплекс)
Функціональні обов’язки:
-запуск кухні з «0»
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління та навчяння персонал кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню основного и сезоного;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
-проведення майстер-класів і шоу-подач:
Шеф-кухар
с 11.2015 по 09.2017
(1 год 10 месяцев)
"Кофе бар+", Київ (бориспільський аеропорт) (Паб-ресторан)
Функціональні обов’язки:
-запуск кухні з «0»
-організація технологічних процесів на кухні;
-підбір і закупка кухоного обладнання та інвентаря;
-управління персоналом кухні;
-пошук і робота з постачальниками;
-пошук, підбір і навчання персоналу кухні;
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню і технологічних карт;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
Су-шеф
с 09.2014 по 10.2015
(1 год 1 месяц)
„Пивная №1” «This is Пивбар», Київ (Пивний ресторан)
Функціональні обов’язки:
-організація технологічних процесів на кухні;
-управління персоналом кухні;
- робота з постачальниками продукції
-прийом продуктів і товару;
-контроль якості продуктів і Н\Ф;
-розробка меню;
-ведення звітної документації.
-робочі навики всіх тех.процесів;
Образование
Киевский кооперативный институт бизнеса и права
Технолог питания, Киев
Неоконченное высшее, с 2010 по 2013 (2 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Асоціація Шеф-кухарів України (Кулінарна академія)
14.10.19 по 26.10.19
Знания и навыки
Дополнительная информация
Ціль: Отримати роботу в готельно-рестораному бізнесі. Розвиватися в професійній сфері і досягати нових вершин.
Досвід роботи: Понад 12 років.
Професійні навики: Відкриття закладів з «0», знання різноманітних кухонь світу, опрацювання меню, складання технологічних карт, робота з постачальниками, контроль за технологією приготування і відпуску продукції, контроль та навчання кухарів, участь в організації банкетів і фуршетів, інвентаризації, знання ПК(Word, Еxcel), проведення майстер класів.
Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.
Другие резюме этого кандидата
Киев
Наконечний Микола Іванович. Дата народження: 11.04.1989 р. Вік:31 років. Громадянство: Українець. Сімейний стан: Одружений. Діти: Донька. Адреса проживання: м. Київ вул. Мішуги 3. Телефон . e-mail: Ціль:...
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
Киев
Шеф-кухар
Киев
Шеф-кухар, технік-технолог, завідуючий виробництвом, керівник
35000 грн, Киев
Шеф-кухар
Киев
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Киев, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов