Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 мая 2022 Файл

Ольга

Юрист, помічник нотаріуса

Возраст:
35 лет
Город проживания:
Фастов
Готов работать:
Киев, Фастов

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Особисті дані
П.І.Б: Садикова Ольга Юріївна
Дата народження: 1 квітня 1989 р.
Сімейний стан: заміжня, маю дитину

Контактна інформація
Контактні телефони: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта
Навчальний заклад: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Спеціальність: «Право»
Рівень освіти: базова вища (бакалавр)
Період навчання: 2007-2011 рр.
з 01.09.2007 р. по 23.06.2010 р. навчалася на денному відділенні в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Право»;
Додаткова інформація: В 2009 році проходила практику в НВФ «Фастівзем». В 2010 та 2011 роках проходила виробничу практику в Фастівському міськрайонному суді Київської області.

Навчальний заклад: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Спеціальність: «Економіка підприємства»
Рівень освіти: базова вища (бакалавр)
Період навчання: 2009-2011 рр.
з 11.09.2009 р. по 01.07.2011 р. навчалася на заочному відділенні в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Економіка підприємства».

Навчальний заклад: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Спеціальність: «Правознавство»
Рівень освіти: повна вища (магістр)
Період навчання: 2011-2013 рр.
з 01.09.2011 р. по 30.06.2013 р. навчалася на заочному відділенні в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство».
Додаткова інформація: в 2013 році проходила переддипломну виробничу практику в Фастівському міськрайонному суді Київської області та асистентську практику в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Досвід роботи

Адвокатська агенція «ЮКом»
Період роботи: з 02.06.2008 р. по 31.07.2008 р.
Посада: помічник юрисконсульта

Фастівський міськрайонний суд Київської області
Період роботи: з 01.06.2012 р. по 18.06.2013 р.
Посада: архіваріус

Державна податкова інспекція у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві
Період роботи: з 03.02.2015 р. по 01.06.2015 р. проходила безоплатне стажування в юридичному управлінні. З 02.06.2015р. по 25.06.2015 р. була офіційно оформлена. Посада: старшого державного інспектора відділу забезпечення діяльності та організації претензійно-позовної роботи юридичного управління Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві.
Додаткова інформація: представництво інтересів ДПІ у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві в господарських судах, адміністративних судах і судах загальної юрисдикції та Верховному Суді України, в органах державної виконавчої служби та інших державних органах.

Шевченківське районне управління юстиції у місті Києві
Період роботи: з 26.06.2015 р. по квітень 2016 р.
Посада: головний спеціаліст Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві.
Додаткова інформація: перевірка державних підприємств: юридичних управлінь на додержання та виконання законодавства про юридичну службу міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, державного підприємства, установи, організації; державна реєстрація нормативно-правових актів; легалізація та реєстрація громадських об’єднань, первинних профспілкових організацій, структурних політичних утворень.
Кадрова робота: ведення табеля, лікарняних листів, подання, доручення та інше.

Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
Період роботи: з квітня 2016 р. по лютий 2021 р.
Посада: головний спеціаліст юридичного відділу Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
Додаткова інформація: представництво інтересів адміністрації в судових та інших державних органах, ведення судових справ; надання відповідей на запити, що надходять до відділу; консультації працівників та громадян, які звертаються до відділу; ведення звітів по роботі відділу; ведення нормативно-правової роботи адміністрації (підготовка, перевірка та реєстрація розпоряджень в органах юстиції); ведення претензійно-позовної роботи в частині звітування з КМДА; ведення документообігу відділу (вхідна/вихідна кореспонденція) в системі АСКОД та інше

Рівень володіння комп’ютером
Загальний рівень: досвідчений користувач
Робота з програмами: MS Office, Internet, Ліга Закон.

Знання мов
Українська, російська мови. Рівень володіння: високий, вільно
Англійська мова. Рівень володіння: нижче середнього (зі словником)

Особисті якості
Комунікабельна, цілеспрямована, активна, відповідальна, швидко навчаюсь і набуваю необхідних навичок, спроможна працювати в умовах обмеженого часу на виконання завдань; вміння зберігати конфіденційну інформацію службового та приватного характеру; намагаюсь творчо підходити до вирішення проблем.

Додаткові відомості:
В період з 31.10.2016р. – по 11.11.2016р. навчалася в Київському міському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування (108 год.)
В період з 17.10.2016р. – по 16.12.2016р. прослухала курс підготовки до вступу в Національну академію державного управління при Президентові України в обсязі 150 академічних годин.

Маю навики складання проектів нотаріальних документів: довіреностей, заяв, згоди на виїзд малолітніх/неповнолітніх дітей за кордон, запрошення на вїзд іноземних громадян, згода на купівлю-продаж від одного з подружжя. Оформлення копій документів для нотаріального посвідчення. Робота з анкетами фінмоніторингу. Реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції та ін.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: