Василина
Керівник керуючої компанії, готелю, готельно-ресторанного комплексу
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город проживания:
- Ивано-Франковск
- Готов работать:
- Буковель, Ивано-Франковск, Львов, Яремче
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7952678
Опыт работы
Керівник управляючої компанії (готельно-відпочинкового комплексу)
с 02.2022 по 04.2024
(2 года 2 месяца)
Skogur, Яблуниця (Готельно-ресторанний бізнес)
- Координація та забезпечення злагодженої роботи підрозділу, контроль за виконанням посадових обов’язків: рецепції, відділу бронювання, служби хаускіпінгу, клієнтського сервісу
- Формування команди з нуля, навчання та адаптація підрозділу
- Організація взаємодії з структурними підрозділами: фінансовий відділ, обслуговуюча компанія, відділ маркетингу, служба клієнтського сервісу, служба хаускіпінгу, ресторан
- Формування та контроль фінансової моделі управляючої та обслуговуючої компанії відповідно до змін, що відбуваються
- Планування та контроль бюджету та дохідної частини управляючої компанії
- Аналіз та контроль фінансових показників
- Формування та затвердження сезонних тарифів, контроль динаміки бронювань та завантаженості
- Розробка та впровадження спеціальних пропозицій лояльності та маркетингових ідей, участь у стратегічних сесіях
- Розробка додаткових послуг, їх ціноутворення
- Розроблення поточних та перспективних планів розвитку управляючої компанії
- Налагодження співпраці з новими інвесторами, побудова відділу роботи з інвесторами, ведення переговорів по співпраці
- Формування аналітики по плану-факту дохідності будинків
- Розробка концепції, побудова та розвиток відділу клієнтського персоналізованого сервісу, аналіз, контроль та підвищення рівня задоволеності гостей, збільшення долі постійних клієнтів
- Побудова відділу бронювання, підвищення середньої завантаженості та ADR
- Запуск котеджів та другої черги після будівництва, забезпечення комплектацією будинків, налаштування роботи нової рецепції
- Робота над збільшенням LTV та кількості реферальних продажів
- Розробка посадових інструкцій підрозділу
та інших навчальних матеріалів
- Розробка системи КПІ
Керівник готельно-ресторанного комплексу
с 12.2019 по 02.2022
(2 года 2 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс «MK Resort (ex. Магія Карпат)», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
•Підбір та керування персоналом готелю та ресторану (50 працівників);
•Організація та контроль роботи персоналу;
•Контроль виконання стандартів готелю, чистоти номерів та території готельно-ресторанного комплексу;
• Запуск готелю після реконструкції;
• Вирішення нестандартних ситуацій;
•Організація, планування і забезпечення ефективної діяльності комплексу;
•Робота над підвищенням якості сервісу, аналіз відгуків гостей;
•Контроль за матеріально-технічним станом комплексу;
•Складання списків та оформлення замовлень готельного та ресторанного інвертарю (текстиль, техніка, посуд, інтер’єрні деталі, все необхідне для комплектації номерів);
•Робота з постачальниками;
•Контроль за фінансовою діяльністю, аналіз фінансових показників;
•Формування посадових інструкцій;
•Контроль графіку роботи працівників;
•Організація заходів та свят;
•Ефективна комунікація з постійними гостями, збільшення долі постійних гостей;
•Взаємодія з відділом маркетингу, впровадження маркетингових ідей
• Узгодження цінової політики, побудова роботи відділу бронювання
Старший адміністратор
с 01.2013 по 12.2019
(6 лет 11 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс “MK Resort (ex. Магія Карпат), Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
•Прийом, вхідних дзвінків, консультація з гостями;
•Бронювання номерів по телефону, опрацювання електронної пошти, формування рахунків;
• Бронювання корпоративних та групових заїздів;
•Зустріч і поселення гостей;
•Створення для гостей комфортних умов відпочинку;
• Робота з відгуками;
•Організація роботи покоївок та тех.працівників, складання та ведення графіку роботи;
•Контроль за чистотою, технічним станом номерів та всього готелю;
•Вирішення конфліктів з гостями та консультації з виникаючих питань;
•Підбір персоналу (адміністратори рецепції, покоївки, тех.працівники);
•Ведення каси та фінансових звітів;
•Формування тарифів на проживання
Адміністратор
с 11.2012 по 12.2013
(1 год 1 месяц)
Готель «Рубель», Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)
•Прийом, вхідних дзвінків, консультація з гостями;
•Бронювання номерів по телефону, опрацювання електронної пошти, формування рахунків, контроль оплат;
•Зустріч і поселення гостей;
•Організація роботи покоївок, тех.працівників та офіціантів;
•Контроль за чистотою номерів, готелю, ресторану;
•Вирішення конфліктів з гостями та консультації з виникаючих питань;
•Ведення каси та фінансових звітів;
Образование
Івано-Франківський юридичний інститут Національного університету «Одеська юридична академія»
Адвокатська справа, Івано-Франківськ
Высшее, с 2010 по 2014 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Бізнес-практикум «Ua Restorator OPEN LAB”
2021
Клієнтоорієнтований сервіс: інструменти якісного обслуговування
2018
Скарги гостей та шляхи їх врегулювання
2018
Висока гостинність
2023
Готельні продажі
2023
Бізнесконструктор, курс для СЕО
2024
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
- Немецкий — начинающий
Дополнительная информация
Особисті навички:
•Організованість
• Лідерство
•Комунікабельність
•Стресостійкість
•Активність
•Ініціативність
•Відповідальність
•Уважність
Професійні спеціальні знання та навички:
•Бездоганне знання сервісу та гостинності в готельно-ресторанній сфері;
•Вміння швидко реагувати в нестрандартних ситуаціях, зберігаючи спокій;
•Відвідування семінарів та конференцій готельєрів;
•Мотивація персоналу;
•Вміння працювати з великими обсягами інформації;
•Робота з програмами Servio HMS, OtelMS, 1C, касовими терміналами.
Хоббі: Книги, психологія, йога
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Днепр, Киев
,
еще 8 городов
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Винница, Киев
,
еще 2 города
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу
80000 грн, Киев, Львов
,
еще 3 города
Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом
Львов