Вячеслав
Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 49 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3247839
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 09.2020 по 01.2024
(3 года 4 месяца)
RESTARON, ресторан Монс Піус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Разом з колективом і нашими супер гостями пройшли за ці роки через локдаун вихідного дня, тотальний локдаун, початок післяковідного відродження, катастрофу початку повномаштабного вторгнення, численні повітряні тривоги, невпевненість людей у завтрашньому дні і завжди з кризи ми виходили ще сильнішими, ще згуртованішими. Як Керівник я завжди був з командою - навчав, підтримував, надихав, вів за собою але і сам постійно навчаюсь і розвиваюсь, а надихають мене гості ресторану і люди яким в цьому житті "не все одно"
Керуючий готелем
с 05.2020 по 08.2020
(3 месяца)
Готельний комплекс "Жива Вода", Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник директора
с 12.2018 по 03.2020
(1 год 3 месяца)
Ресторанний комплекс "Гуцульська Гражда", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан з історією, якій вже понад 15 років, зі своїми злетами і падіннями, зі сформованим колективом. Завданням поставленими переді мною був розвиток, нові ідеї, збереження автентичності, контроль над усіма сферами життя ресторану, контроль фінансової та касової дисципліни, приведення закладу до норм ХАССП і т.д. Величезну роль в реалізації цих завдань зіграли власники ресторану (прекрасно розбираються у всіх нюансах життєдіяльності закладу) і колектив (працює як злагоджений механізм і вимагає лише мінімальних корекції в роботі). За пів року вдалося вдихнути нове життя в ресторан, збільшити в 1.5 рази оборот( зберігаючи цінову політику) , активізувати роботу в соцмережах, змінити частково меню та оновити подачу страв, провести реконструкцію найбільш зруйнованих елементів ресторану та зробити можливим подальшу реконструкцію та модернізацію основних засобів .
Управляющий комплекса, кризис менеджер
с 03.2016 по 11.2018
(2 года 8 месяцев)
Ресторанный комплекс "Вилла Грей", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)
Пришел в проект на стадии строительства , как кризис менеджер. Занимался исправлением недочетов первой стадии строительства . Проектировал мангал с открытой кухней и залом на 40 пос.мест, контролировал его строительство. Составил меню, калькуляции, ТТК для банкетного зала на 300 пос.мест и бар-мангал + площадка на 70 пос.мест. Составил списки и принимал непосредственное участие в закупках оборудования, посуды, текстиля для кухни,зала и бара в рамках выделенного бюджета. Занимался подбором и обучением персонала , закупкой товаров и продуктов. И т.д.
Управляющий
с 10.2015 по 01.2016
(3 месяца)
готельно-відпочинковий комплекс "Осоння Карпати", Сходница (Готельно-ресторанний бізнес)
Тяжко працювати з власником який сам ( разом з дружиною) керують бізнесом і комплексом . Наймаючи керуючого, Ви мусите делегувати йому керівні функції , і разом рухатись до втілення Ваших планів та проектів , а не відновлювати басню "Лебідь , Рак та Щука"... Але новий досвід , нові знайомства і нові виклики - це було супер ...
Управляющий комплексом
с 10.2011 по 10.2015
(4 года)
ресторанный комплекс "Козацький Двір", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор , закупщик, совладелец
с 08.2010 по 08.2011
(1 год)
кафе "Паприка", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Управляющий комплексом
с 03.2008 по 08.2010
(2 года 5 месяцев)
"Чарівна Долина", с.Родатичі (Готельно-ресторанний бізнес)
Управляющий рестораном
с 05.2006 по 03.2008
(1 год 10 месяцев)
Миллениум, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Официант, старший смены
с 04.2002 по 05.2006
(4 года 1 месяц)
"Зодиак", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
с 10.2000 по 03.2002
(1 год 5 месяцев)
ресторан "У Джованні", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант , бармен
с 05.1998 по 11.1999
(1 год 6 месяцев)
ресторан "У Бюргера", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Украинский Полиграфический Институт
Маханика, Львов
Неоконченное высшее, с 1991 по 1994 (2 года 5 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Перші кулінарні курси м.Львів "Приготування стейків та інше Мясо"
2018 , 1 день
Перші кулінарні курси м.Львів "Курс Загальна Кулінарія"
2017 , 1 місяць
Перші кулінарні курси м.Львів "Вечір кулінарії Іспанії"
2018 , 1 день
Chef^s Academy , Meat traditions of France , м.Київ
2019, 1 день
HACCP: загальний курс. PROFI CLUB
2019 1 день
Розробка і впровадження HACCP в закладах ресторанного господарства
2019 1 день
"Вміємо приготувати і вміємо подати " гастрономічний простір PRO100HUB
2020 1 день
Маркетинг та залучення клієнтів у готельно-ресторанному бізнесі
2020 3 дні
Активація залученості та відповідальності персоналу за бізнес роботодавця
2020 3 дні
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львов, Киев
,
еще 2 города
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Львов, Винница
,
еще 2 города
Генеральний директор, кризисний керівник, головний інженер, заступник директора
Львов, Днепр, Киев
Директор, заступник керівника, керівник напрямку надрокористування
Львов, Ивано-Франковск
,
еще 3 города