Вячеслав
Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 49 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3247839
Досвід роботи
Керуючий рестораном
з 09.2020 по 01.2024
(3 роки 4 місяці)
RESTARON, ресторан Монс Піус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Разом з колективом і нашими супер гостями пройшли за ці роки через локдаун вихідного дня, тотальний локдаун, початок післяковідного відродження, катастрофу початку повномаштабного вторгнення, численні повітряні тривоги, невпевненість людей у завтрашньому дні і завжди з кризи ми виходили ще сильнішими, ще згуртованішими. Як Керівник я завжди був з командою - навчав, підтримував, надихав, вів за собою але і сам постійно навчаюсь і розвиваюсь, а надихають мене гості ресторану і люди яким в цьому житті "не все одно"
Керуючий готелем
з 05.2020 по 08.2020
(3 місяці)
Готельний комплекс "Жива Вода", Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник директора
з 12.2018 по 03.2020
(1 рік 3 місяці)
Ресторанний комплекс "Гуцульська Гражда", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан з історією, якій вже понад 15 років, зі своїми злетами і падіннями, зі сформованим колективом. Завданням поставленими переді мною був розвиток, нові ідеї, збереження автентичності, контроль над усіма сферами життя ресторану, контроль фінансової та касової дисципліни, приведення закладу до норм ХАССП і т.д. Величезну роль в реалізації цих завдань зіграли власники ресторану (прекрасно розбираються у всіх нюансах життєдіяльності закладу) і колектив (працює як злагоджений механізм і вимагає лише мінімальних корекції в роботі). За пів року вдалося вдихнути нове життя в ресторан, збільшити в 1.5 рази оборот( зберігаючи цінову політику) , активізувати роботу в соцмережах, змінити частково меню та оновити подачу страв, провести реконструкцію найбільш зруйнованих елементів ресторану та зробити можливим подальшу реконструкцію та модернізацію основних засобів .
Управляющий комплекса, кризис менеджер
з 03.2016 по 11.2018
(2 роки 8 місяців)
Ресторанный комплекс "Вилла Грей", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)
Пришел в проект на стадии строительства , как кризис менеджер. Занимался исправлением недочетов первой стадии строительства . Проектировал мангал с открытой кухней и залом на 40 пос.мест, контролировал его строительство. Составил меню, калькуляции, ТТК для банкетного зала на 300 пос.мест и бар-мангал + площадка на 70 пос.мест. Составил списки и принимал непосредственное участие в закупках оборудования, посуды, текстиля для кухни,зала и бара в рамках выделенного бюджета. Занимался подбором и обучением персонала , закупкой товаров и продуктов. И т.д.
Управляющий
з 10.2015 по 01.2016
(3 місяці)
готельно-відпочинковий комплекс "Осоння Карпати", Сходница (Готельно-ресторанний бізнес)
Тяжко працювати з власником який сам ( разом з дружиною) керують бізнесом і комплексом . Наймаючи керуючого, Ви мусите делегувати йому керівні функції , і разом рухатись до втілення Ваших планів та проектів , а не відновлювати басню "Лебідь , Рак та Щука"... Але новий досвід , нові знайомства і нові виклики - це було супер ...
Управляющий комплексом
з 10.2011 по 10.2015
(4 роки)
ресторанный комплекс "Козацький Двір", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор , закупщик, совладелец
з 08.2010 по 08.2011
(1 рік)
кафе "Паприка", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Управляющий комплексом
з 03.2008 по 08.2010
(2 роки 5 місяців)
"Чарівна Долина", с.Родатичі (Готельно-ресторанний бізнес)
Управляющий рестораном
з 05.2006 по 03.2008
(1 рік 10 місяців)
Миллениум, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Официант, старший смены
з 04.2002 по 05.2006
(4 роки 1 місяць)
"Зодиак", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 10.2000 по 03.2002
(1 рік 5 місяців)
ресторан "У Джованні", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант , бармен
з 05.1998 по 11.1999
(1 рік 6 місяців)
ресторан "У Бюргера", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Украинский Полиграфический Институт
Маханика, Львов
Незакінчена вища, з 1991 по 1994 (2 роки 5 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Перші кулінарні курси м.Львів "Приготування стейків та інше Мясо"
2018 , 1 день
Перші кулінарні курси м.Львів "Курс Загальна Кулінарія"
2017 , 1 місяць
Перші кулінарні курси м.Львів "Вечір кулінарії Іспанії"
2018 , 1 день
Chef^s Academy , Meat traditions of France , м.Київ
2019, 1 день
HACCP: загальний курс. PROFI CLUB
2019 1 день
Розробка і впровадження HACCP в закладах ресторанного господарства
2019 1 день
"Вміємо приготувати і вміємо подати " гастрономічний простір PRO100HUB
2020 1 день
Маркетинг та залучення клієнтів у готельно-ресторанному бізнесі
2020 3 дні
Активація залученості та відповідальності персоналу за бізнес роботодавця
2020 3 дні
Знання і навички
Знання мов
Англійська — середній
Схожі кандидати
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львів, Дніпро
,
ще 8 міст
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львів, Київ
,
ще 2 міста
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Львів, Вінниця
,
ще 2 міста
Генеральний директор, кризисний керівник, головний інженер, заступник директора
Львів, Дніпро, Київ
Директор, заступник керівника, керівник напрямку надрокористування
Львів, Івано-Франківськ
,
ще 3 міста