Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 февраля 2022 Файл

Ігор

Завідувач господарства

Возраст:
63 года
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лободін Ігор Семенович
Дата народження: 07.03.1961

Місце проживання: м. Суми
Контактний номер телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Закінчив середню освітню школу і в 1976 році вступив до Сумського будівельного технікуму на спеціальність будівництво та цивільна інженерія.

Після закінчення технікуму з 1980р по 1982р працював плиточником-оздоблювачем третього розряду в будівельному управлінні тресту «Сумжилбуд» та РСЦ «РЕМ Фасад», потім був призваний до лав збройних сил. Відбував строкову службу в інженерно-будівельних військах м. Лієпає (Латвія).

З 1986р.по 1992р. працював інженером 3 категорії у Сумському філіалі інституту « Укрміськбудпроєкт» . Закінчив Харківський інженерно будівельний інститут за фахом інженер з цивільного будівництва .
У 1992 році перевівся працювати до Сумської обласної спілки споживчих товариств «Спільне підприємство ринків м. Суми» на посаду заступника начальника об`єднання ринків.
Здійснював контроль за роботою ринків області, благоустрою територій ринків, будівництва нових ринків, керував роботою торгово – закупівельних підрозділів ринків області.
Пропрацював до 1998р.
З червня 1998 р по травень 2006р., був засновником та керівником в приватних підприємствах з оптової торгівлі запчастинами до сільгосптехніки, насосів, металевих труб, обладнання для нафтогазової промисловості та виробництва по переробки соєвих бобів і випуску товарів на основі соєвого молока та тофу.
У травні 2006р., був обраний акціонерами ВАТ «Сумсільмаш» на посаду голови правління-директор ВАТ «Сумсільмаш» і працював до кінця реорганізації товариства.
Останнє місце роботи до 12 грудня 2021 року в Державному архіві в Сумській області на посаді завідувачем сектору з питань технічного обслуговування (експлуатації будівель, споруд та інженерних сітей архіву) та охорони архіву.
Після скорочення підрозділів державних органів, сектор з питання технічного забезпечення був ліквідований.
На даний час безробітний
Безпартійний. Освіта Вища.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: