Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2024 PRO

Тетяна

Провідний інженер з охорони праці

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу охорони праці

с 03.2022 по 08.2022 (5 месяцев)
УАП ТОВ «Фішер-Мукачево», Мукачево (Робочі спеціальності, виробництво)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров’я ISO 45001:2018. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання нещасних випадків або аварій. Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Складання бюджету з охорони праці на рік, на місяць. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Організація навчання працівників з питань охорони праці та цивільного захисту. Організація проведення періодичних медичних оглядів. Інші обов’язки.

Від Інженер з охорони праці та пожежної безпеки, до Начальник відділу охорони праці

с 10.2015 по 01.2022 (6 лет 3 месяца)
ТОВ "Нова Пошта", Запоріжжя (Транспорт, логістика)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки. Керівництво роботою відділу охорони праці (штат 37 осіб). Впровадження ризик-орієнтовного підходу в системі управління охороною праці відповідно до вимог європейського стандарту безпеки праці та охорони здоров’я ISO 45001:2018, контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки, проходження сертифікаційних, наглядових, ресертифікаційних аудитів на відповідність вимогам вказаного стандарту. Розробка та впровадження системи електронних приписів з охорони праці та пожежної безпеки в межах компанії. Контроль за своєчасністю та повнотою проведення розслідувань у разі інцидентів які призвели чи могли призвести до настання надзвичайних ситуацій (загоряння, травми, аварії). Отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці. Проходження експертизи вимогам законодавства з охорони праці на імпортне обладнання, на право виконання робіт підвищеної небезпеки. Проходження комплексної перевірки Головного управління Держпраці та ДСНС у 2016р. Складання бюджету з охорони праці та пожежної безпеки на рік, на місяць. Складання графіку руху грошових коштів на місяць згідно бюджету охорони праці та пожежної безпеки. Розробка розділу охорони праці в колективному договорі. Інші обов’язки.

Інженер з охорони праці

с 08.2015 по 10.2015 (2 месяца)
ТОВ «Запорізький теплоенерго проект» (будівельно-монтажна), Запоріжжя (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів охорони праці. Розробка документації з охорони праці та пожежної безпеки.

Інженер з охорони праці

с 03.2015 по 05.2015 (2 месяца)
ДК Біола ПрАТ Ерлан, Дніпро (соки, води), Дніпро (Соки, води)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці та пожежної безпеки.

Начальник відділу охорони праці

с 05.2001 по 10.2014 (13 лет 5 месяцев)
Комунальне підприємство з теплопостачання "Вуглик" Горлівка (теплопостачання, водопостачання, водовідведення), Горлівка (Послуги для населення та бізнесу)

Контроль за дотриманням працівниками вимог законів та інших нормативно-правових актів охорони праці та пожежної безпеки. Розробка комплексних заходів щодо охорони праці та пожежної безпеки, планів, програм покращення умов праці, попередження виробничого травматизму. Підготовка проектів наказів з питань охорони праці, пожежної безпеки та внесення їх на розгляд роботодавцю. Забезпечення своєчасного складання звітності з охорони праці. Керівництво працівниками служби. А також виконання інших вимог чинної посадової інструкції.
Крім того займалася оформленням ліцензій: на вироблення, транспортування та постачання теплової енергії, водопостачання та водовідведення; виконання будівельних видів робіт, а також дозволу Держнаглядохоронпраці на початок виконання вищезазначених робіт.

Образование

ВНЗ "Київський університет ринкових відносин"

Правознавство, підприємницьке право,, Київ
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

викладач-інструктор з надання немедичними працівниками домедичної допомоги

грудень 2021

внутрішній аудитор систем менеджменту ОЗ і БП у відповідності до вимог і положень міжнародного стандарт ISО 45001:2018

Сертифікат від 26.09.2019р.

•ризик-орієнтовний підхід в системах менеджменту, стандарт ISO 31000:2018

сертифікат від 20.11.2018р.

концепція реформування системи управління охороною праці в Україні на основі управління ризиками. ISO 45001:2018

Сертифікат від 27.02.2019р

внутрішній аудитор систем менеджменту ОЗ і БП у відповідності до вимог і положень міжнародного стандарт ISО 45001:2018

2022

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Microsoft Dynamics AX Розрахунок бюджету з охорони праці на рік Розроблення програми перспективного розвитку на 3 роки Розроблення ТЗ для побудови системи електронного припису Розробка навчальних програм з безпеки праці

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: