Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2024 PRO

Людмила

Фахівець із публічних закупівель, 28 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний фахівець з публічних закупівель

с 04.2023 по 05.2024 (1 год 1 месяц)
ДП "Регіональні електричні мережі", Київ (Енергетика)

На даний час працюю у сфері публічних закупівель,супроводжую закупівлі від моменту формування заявки про закупівлю до підписання договору та оприлюднення в електронній системі,проводжу закупівлі від 1 копійки,роблю звіти про укладені договори,допорогові закупівлі ,спрощені закупівлі,також відкриті торги . Самостійно готую тендерну документацію та вимоги до кваліфікації учасників та переможців. Проводжу закупівлі різноманітного характеру від товарів повсякденного використання ,медичне обладнання,запасні частини, обладнання та матеріали для енергетичної галузі, ремонтні роботи приміщення та обладнання, послуги з ремонту та обслуговування комп' ютерного обладнання, закупівля різноманітних груп товарів для забезпечення потреб установи, електрична енергія,газ, бензин та дизельне паливо теплопостачання,вода та водовідведення та багато іншого, всі послуги,по обслуговуванню підприємства(телекомунікаційні,охоронні,повірка обладнання та інші) ,додатково проводжу торги по здачі приміщення та обладнання в оренду.Самостійно працюю з договорами та їх супроводжую.За 2023 рік мною було проведено більше 400 закупівель, з яких більше 100 це були відкриті торги, за 4 місяці 2024 року проведено біля 300 закупівель, майже половина з яких за процедурою відкритих торгів.Маю успішний досвід з оскарження скарг Учасників в АМКУ . Маю бажання працювати, весь час вдосконалююся, володію значними знаннями та маю більше 10 років досвіду у сфері публічних закупівель.договорами та їх супроводжую.В мої обов'язки входить перевірка заявок на закупівлі товарів, робіт та послуг від структурних підрозділів організації, внесення рядка до річного плану закупівель, підготовка тендерної документації на закупівлю та проекту договору ( у співпраці з юридичною службою), оголошення закупівлі, перевірка учасників та переможців на відповідність іх тендерної пропозиції до тендерної документації замовника, вибір переможця , завантаження протоколів та договорів в електронну систему закупівель, супроводження договорів до їх повного виконання.Самостійно надаю відповіді на запитання учасників процедури закупівлі, на скарги до АМКУ. Проводжу систематичну роботу з підрозділами підприємства по вдосконаленню ефективності планування та проведення закупівель.Проведення роз' яснень, надання відповідної інформації працівникам підприємства у сфері публічних закупівель.Маю нульову толерантність до корупції. Маю досвід роботи з електронним каталогом.
Номери закупівель : UA-2024-03-04-011435-a , UA-2024-03-15-004014-a,UA-2024-03-05-004049-a, UA-2024-03-04-007451-a , UA-2024-03-01-006702-a.

Провідний фахівець з публічних закупівель

с 01.2023 по 04.2023 (3 месяца)
КЛ"Феофанія " ДУС, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Проведення публічних закупівель згідно закону та постанови 1178

Фахівець з публічних закупівель

с 10.2022 по 01.2023 (3 месяца)
КНП ЦПМСД#3 Шевченківського району міста Києва, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Проведення закупівель згідно чинного законодавства.Усі види торгів від подачі заявки , підготовка тендерної документації, оголошення, заключення договору та супровід до його повного виконання.Ведення усієї тендерної документації згідно закону та змін до нього.Робота з різними постачальниками товарів,робіт та послуг.Заключення прямих договорів в межах сум,які регламентовані законодавством.Порядок та чіткість виконання своїх посадових обов'язків.

Економіст,фахівець з публічних закупівель з 2016р

с 04.2001 по 07.2022 (21 год 3 месяца)
Комунальне некомерційне підприємство"Катеринопільська багатопрофільна лікарня", Катеринопіль (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

На даний час працюю у сфері публічних закупівель,супроводжую закупівлі від моменту формування заявки про закупівлю до підписання договору та оприлюднення в електронній системі,проводжу закупівлі від 1 копійки,роблю звіти про укладені договори,допорогові закупівлі ,спрощені закупівлі,також відкриті торги . Самостійно готую тендерну документацію та вимоги до кваліфікації учасників та переможців. Проводжу закупівлі різноманітного характеру від медикаментів,медичних виробів,продукти харчування ,медичне обладнання,запасні частини, обладнання та матеріали , ремонтні роботи приміщення та обладнання, послуги з ремонту та обслуговування комп' ютерного обладнання, закупівля різноманітних груп товарів для забезпечення потреб установи, електрична енергія,газ, бензин та дизельне паливо теплопостачання,вода та водовідведення та багато іншого, всі послуги,по обслуговуванню підприємства(телекомунікаційні,охоронні,повірка обладнання та інші) ,додатково проводжу торги по здачі приміщення та обладнання в оренду.Самостійно працюю з договорами та їх супроводжую.Маю успішний досвід з оскарження скарг Учасників в АМКУ .

Образование

Державна академія легкої промисловості України

Економіка підприємства,інженер-економіст, Киев
Высшее, с 1990 по 1995 (5 лет)

Навчалася на факультеті економіка підприємства за фахом інженер-економіст.

Дополнительное образование и сертификаты

Національний державний університет ім.Шевченка,ТОВ НКЦ"Закупівлі"

4місяці-2021р;2 денний семінар 2022р

Знания и навыки

Доброзичливість Уміння аналізувати Самостійне прийняття рішень Закупівля будівельних матеріалів Закупівля канцелярії Закупівля продовольчих товарів Робота з постачальниками Укладання угод Ведення переговорів Закупівля виробничого обладнання Закупівля електротехнічної продукції Моніторинг ринку постачальників Документообіг Аналіз продажу MS Excel Ініціативність

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Маю навики роботи у сфері Публічних закупівель 10 років,працюю з багатьма організаціями ,проводжу тендери від планування до заключення договору,готую повний пакет документів самостійно,супроводжую торги,супроводжую підписання та виконання договору з внесеннням змін до договору згідно ЗУ "Про публічні закупівлі" та інших законодавчих актів,які необхідні в роботі. Весь час проходжу навчання самостійно,щоб бути в курсі змін законодавства. Можу виконувати швидко поставлені завдання,дотримуюся термінів закупівель.Маю досвід і бажання працювати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: