Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 марта 2022 Файл

Иван

Помічник керівника

Возраст:
40 лет
Город:
Волноваха

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вервейко Іван Дмитрович
ОСОБИСТІ ДАНІ:
Дата народження: 11 квітня 1984 р.
Вік: 37 р.
Місце народження: м. Волноваха, Донецька обл.
Сімейний стан: одружений, маю двох дітей
Адреса: Україна, Донецька обл..,
м. Волноваха, вул. Обручева 33/6
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ОСВІТА:
У 2006 році закінчив Донбаську Національну Академію Будівництва та Архітектури (економічний факультет, спеціальність «економіст підприємства», «спеціаліст» ).При написанні комплексної дипломної роботи у 2006 році розробив методи економії державних коштів Пенсійного Фонду в період надання пенсій шляхом переходу від УкрПошти до установ банку.
У 2021 році здобув другу вищу освіту Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет» за освітньою програмою «Менеджмент та організація і адміністрування», освітня ступень магістр.
ДОСВІД РОБОТИ:
Липень 2006р. – головний спеціаліст управління економіки Волноваської райдержадміністрації Донецької області. Здобув відзнаки професійної якості від голови Волноваської райдержадміністрації у 2007 році.
Травень 2008р. – державний реєстратор Волноваської райдержадміністрації Донецької області. Здобув відзнаку за вагомий внесок у розвиток вдосконалення роботи єдиного державного реєстру в розрізі обміну даними з державними структурами.
Липень 2009р. – головний економіст ТОВ «Афродіта» та за сумісництвом юрист ВАТ «Агропромснаб», ТОВ «Волнвоаські Ковбаси», ПП «Фермер». В період роботи провів перетворення 12 підприємств різних форм власності (з акціонерних товариств шляхом демотереалізації акцій у командитні товариства тощо.). За період роботи прийняв участь у 32 цивільних судових справах, 8 карних справ, 54 господарських справ.
Вересень 2011р. По квітень 2019 р. - начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Волноваському районі Донецької області. Маю відзнаки роботи від районної державної адміністрації з 2012 року та щорічно. Від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Донецької області у 2012 році та 2013 році, 2015 та 2016 роках. Від Дирекції виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у 2015 році. По підсумкам роботи за 2013 рік відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Волноваському районі отримало трете місце у Донецькій області серед відділень. У 2015 році перше місце серед відділень, за підсумками 2016 року посіли друге місце серед відділень.
Вересень 2014 р. керівник окружного штабу кандидата в народні депутати Верховної ради України 8 скликання. Результат роботи: кандидат став народним депутатом Верховної ради України 8 скликання.
Травень 2019 р. керівник окружного штабу кандидата в народні депутати Верховної ради України 9 скликання. Результат роботи: кандидат став народним депутатом Верховної ради України 9 скликання.
Грудень 2015 р. і по теперішній час – помічник-консультант народного депутата України;

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
• Володіння персональним комп’ютером на рівні досвідченого користувача;
• Знання комп’ютерних програм (MS Word, MS Excel, MS Office Access, MS
Power Point, Paint), Internet.
ЗНАННЯ МОВ:
Українська – рідна;
Російська - вільно;
англійська – middle level.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Інтереси та хобі: спорт, наукова та художня література
Особисті якості: дисциплінованість, відповідальність, здібність до навчання та адаптації до нових умов, комунікабельність, старанність, відсутність шкідливих звичок, вміння будувати життєздатний колектив в екстремальних умовах праці.

Другие резюме этого кандидата

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: