Резюме від 15 березня 2022 Файл

Иван

Помічник керівника

Вік:
40 років
Місто:
Волноваха

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вервейко Іван Дмитрович
ОСОБИСТІ ДАНІ:
Дата народження: 11 квітня 1984 р.
Вік: 37 р.
Місце народження: м. Волноваха, Донецька обл.
Сімейний стан: одружений, маю двох дітей
Адреса: Україна, Донецька обл..,
м. Волноваха, вул. Обручева 33/6
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА:
У 2006 році закінчив Донбаську Національну Академію Будівництва та Архітектури (економічний факультет, спеціальність «економіст підприємства», «спеціаліст» ).При написанні комплексної дипломної роботи у 2006 році розробив методи економії державних коштів Пенсійного Фонду в період надання пенсій шляхом переходу від УкрПошти до установ банку.
У 2021 році здобув другу вищу освіту Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет» за освітньою програмою «Менеджмент та організація і адміністрування», освітня ступень магістр.
ДОСВІД РОБОТИ:
Липень 2006р. – головний спеціаліст управління економіки Волноваської райдержадміністрації Донецької області. Здобув відзнаки професійної якості від голови Волноваської райдержадміністрації у 2007 році.
Травень 2008р. – державний реєстратор Волноваської райдержадміністрації Донецької області. Здобув відзнаку за вагомий внесок у розвиток вдосконалення роботи єдиного державного реєстру в розрізі обміну даними з державними структурами.
Липень 2009р. – головний економіст ТОВ «Афродіта» та за сумісництвом юрист ВАТ «Агропромснаб», ТОВ «Волнвоаські Ковбаси», ПП «Фермер». В період роботи провів перетворення 12 підприємств різних форм власності (з акціонерних товариств шляхом демотереалізації акцій у командитні товариства тощо.). За період роботи прийняв участь у 32 цивільних судових справах, 8 карних справ, 54 господарських справ.
Вересень 2011р. По квітень 2019 р. - начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Волноваському районі Донецької області. Маю відзнаки роботи від районної державної адміністрації з 2012 року та щорічно. Від Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Донецької області у 2012 році та 2013 році, 2015 та 2016 роках. Від Дирекції виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у 2015 році. По підсумкам роботи за 2013 рік відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Волноваському районі отримало трете місце у Донецькій області серед відділень. У 2015 році перше місце серед відділень, за підсумками 2016 року посіли друге місце серед відділень.
Вересень 2014 р. керівник окружного штабу кандидата в народні депутати Верховної ради України 8 скликання. Результат роботи: кандидат став народним депутатом Верховної ради України 8 скликання.
Травень 2019 р. керівник окружного штабу кандидата в народні депутати Верховної ради України 9 скликання. Результат роботи: кандидат став народним депутатом Верховної ради України 9 скликання.
Грудень 2015 р. і по теперішній час – помічник-консультант народного депутата України;

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
• Володіння персональним комп’ютером на рівні досвідченого користувача;
• Знання комп’ютерних програм (MS Word, MS Excel, MS Office Access, MS
Power Point, Paint), Internet.
ЗНАННЯ МОВ:
Українська – рідна;
Російська - вільно;
англійська – middle level.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Інтереси та хобі: спорт, наукова та художня література
Особисті якості: дисциплінованість, відповідальність, здібність до навчання та адаптації до нових умов, комунікабельність, старанність, відсутність шкідливих звичок, вміння будувати життєздатний колектив в екстремальних умовах праці.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: