Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2023 Файл

Людмила

Начальник відділу кадрів

Возраст:
41 год
Город проживания:
Хмельницкий
Готов работать:
Киев, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 2 страницы.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Моргун Людмила Олександрівна
Дата народження: 08.09.1982
Громадянство України
Проживання: м.Київ, вул. Машиністівська 6, км.6
Контактні дані:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: незаміжня
Освіта:
Шепетівське медичне училище, спеціальність:стоматологія, кваліфікація за дипломом: зубний лікар
Європейський університет, спеціальність: менеджмент організації, кваліфікація за дипломом: менеджер-економіст

Ключові знання і навики:
Уміння вести ділову розмову;
Навики роботи з документацією (графіки, журнали обліку, звітність);
Пунктуальність, відповідальність, дисциплінованість.

Досвід роботи:
01.08.2002-31.01.2004 Медична сестра ПП Лучинська З.В.
м. Хмельницький

09.02.2004-18.01.2005 Зубний лікар Стоматологічна клініка "Віта-Дент"
м. Нетішин, Хмельницька область

27.01.2005-21.01.2006 Нетішинський міський центр зайнятості
м. Нетішин, Хмельницька область

15.05.2006-03.07.2006 Технік відділу кадрів та соціальних питань Державного підприємства «Центр транспортного сервісу «Ліски» м.Київ
Обов’язки:
Організовувати професійне навчання працівників підприємства, постійне підвищення кваліфікації керівників, професіоналів, фахівців (на виробництві, у навчальних закладах, економічне навчання, юридичне навчання, навчання з питань трудового законодавства тощо), підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації робітників та періодичне навчання робітників, що працюють на роботах, які потребують професійного добору, практичне навчання молодих спеціалістів у період проходження ними стажування, а також виробничу практику студентів.

03.07.2006-28.03.2008 Інспектор з контролю за виконанням доручень Державного підприємства «Центр транспортного сервісу «Ліски» м.Київ

Обов’язки:
Проводити роботу з документальною інформацією і матеріалами, необхідними для керівництва, управління і взаємодії структурних підрозділів.
Організовувати роботу з контролю за термінами виконання документів, за якістю оформлення документів.
Готувати проекти наказів та інших нормативно-розпорядчих документів, в межах своєї компетенції.
Організовувати роботу з приймання, попереднього розгляду, обліку та реєстрації службової кореспонденції.

Досягнення: Кар’єрне зростання

28.03.2008-01.08.2011 Інженер відділу кадрів та соціальних питань 2 категорії, 1 категорії Державного підприємства «Центр транспортного сервісу «Ліски» м. Київ

Обов’язки:
Організовувати професійне навчання працівників підприємства, постійне підвищення кваліфікації керівників, професіоналів, фахівців (на виробництві, у навчальних закладах, економічне навчання, юридичне навчання, навчання з питань трудового законодавства тощо), підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації робітників та періодичне навчання робітників, що працюють на роботах, які потребують професійного добору, практичне навчання молодих спеціалістів у період проходження ними стажування, а також виробничу практику студентів.
Здійснювати реєстрацію договорів на підготовку фахівців для ДП «УДЦТС «Ліски» у вищих навчальних закладах, надання безпроцентної цільової позики на оплату навчання у вищих навчальних закладах, на проведення виробничо-технічної практики студентів вищих навчальних закладів.
Забезпечувати своєчасне складання встановленої звітності з підготовки кадрів, подання її за встановленим порядком відповідним органам.
Здійснювати своєчасне оформлення наказів та посвідчень про відрядження.
Опрацьовувати та погоджувати необхідні документи щодо кадрової роботи.
Брати участь у підготовці документів для організації роботи атестаційної комісії.
Здійснювати своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників згідно з трудовим законодавством, положеннями, інструкціями і наказами директора ДП «УДЦТС «Ліски», облік особового складу.
Здійснювати збереження і заповнення трудових книжок та ведення встановленої документації з кадрів.
Організовувати проведення у встановлені строки первинного і періодичного медичного огляду працівників.
Забезпечувати своєчасне складання встановленої звітності з обліку особового складу та роботи з кадрами, подання її за встановленим порядком відповідним органам.
Здійснювати зв’язок з іншими підприємствами в питаннях добору кадрів.

Досягнення: Кар’єрне зростання

01.08.2011-28.03.2016 Заступник начальника відділу кадрів та соціальних питань Державного підприємства «Центр транспортного сервісу «Ліски»
м. Київ
Обов’язки:
Проводити роботу щодо кадрового забезпечення та організації роботи з кадрами.
Опрацьовувати пропозиції по удосконаленню та розвитку соціальної інфраструктури підприємства.
Проводити роботу щодо надання путівок працівникам підприємства на базу відпочинку та оздоровчих путівок через відповідні організації.
Надавати інформацію керівництву по вирішенню соціальних питань на підприємстві.
Проводити роботу щодо вирішення соціальних питань передбачених Колективним договором.
Організовувати та проводити роботу щодо медичного страхування працівників та пенсіонерів підприємства.
Надавати методичну та консультативну допомогу керівникам та працівникам підприємства з питань соціального захисту, дії Колективного договору, інших питань роботи відділу.
У разі відсутності начальника відділу кадрів та соціальних питань виконувала його обов’язки у відповідності до посадової інструкції.
Досягнення: Кар’єрне зростання

28.03.2016 – 09.03.2021 Начальник відділу кадрів та соціальних питань Філії «Центр транспортного сервісу «Ліски» акціонерного товариства «Українська залізниця» м.Київ

Обов’язки:
Очолювати роботу із забезпечення філії працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікацій згідно з рівнем та профілем отриманої ними підготовки і ділових якостей.
Вирішувати питання найму, звільнення, переведення працівників на основі оцінки їхньої кваліфікації, особистих і ділових якостей, контролює їх розстановку і правильність використання у підрозділах філії.
Здійснювати контроль за дотриманням пільг та гарантій передбачених колективним договором філії.
Забезпечувати прийом, розміщення молодих працівників відповідно до отриманої в навчальному закладі професії і спеціальності, разом з керівниками підрозділів і громадськими організаціями організує проведення їхнього стажування, роботи з адаптації до виробничої діяльності та виховної роботи.
Систематично вивчати ділові якості та інші індивідуальні особливості працівників філії з метою добору кадрів на заміщення посад, і в тому числі, що входять до номенклатури директора філії.
Брати участь в організації та проведенні атестації працівників філії, її методичному та інформаційному забезпеченні, подальшому аналізі її результатів, розробці заходів щодо реалізації рішень атестаційних комісій, визначає коло фахівців, що підлягають повторній атестації.
Організовувати своєчасне оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень, інструкцій і наказів директора філії, облік особового складу, видачу довідок про дійсну і минулу трудову діяльність працюючих, зберігання і заповнення трудових книжок та ведення встановленої документації з кадрів, а також підготовку матеріалів для рекомендації працівників до заохочень і нагороджень.
Контролювати виконання керівниками підрозділів постанов, наказів і розпоряджень з питань роботи з кадрами.
Складати та подавати в установленому порядку галузеву та статистичну звітність з питань, що належать до компетенції відділу кадрів та соціальних питань філії.
Проводити роботу та готувати необхідні документи щодо вирішення соціальних питань передбачених Колективним договором.
Проводити роботу з відновлення науково-методичного забезпечення кадрової роботи, її матеріально-технічної й інформаційної бази, створення банку даних про персонал філії, його своєчасне поповнення, оперативне надання необхідної інформації користувачам.
Здійснювати оперативне керівництво кадровими службами відділень філії та надавати методичну допомогу.
Забезпечувати соціальні гарантії працюючих в області зайнятості, дотримання порядку працевлаштування й перенавчання працівників, що вивільняються, надання їм установлених пільг і компенсацій.
Забезпечувати своєчасне проходження працівниками філії первинного і періодичного медичного огляду працівників у встановлені строки відповідно до затверджених списків, графіків.
Організовувати та проводити роботу щодо добровільного медичного страхування працівників та непрацюючих пенсіонерів залізничників філії.
Проводити систематичний аналіз кадрової роботи у філії, розробляти пропозиції по її поліпшенню.
Визначати і узагальнювати підсумки роботи з кадрами, аналізувати причини плинності, прогулів та інших порушень трудової дисципліни, готує пропозиції щодо усунення виявлених недоліків, закріплення кадрів.
Здійснювати зв’язок з іншими підприємствами в питаннях добору кадрів.
Здійснювати контроль за станом трудової дисципліни в підрозділах філії і додержанням працівниками Правил внутрішнього трудового розпорядку.
Організовувати складання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни в підрозділах філії і дотриманням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку.
Забезпечувати складання встановленої звітності з обліку особового складу та роботи з кадрами.
Організовувати та забезпечує відповідність кадрової документації законодавству у сфері праці, у сфері захисту персональних даних та вимогам системи управління якістю філії.
Організує та забезпечує зберігання картотеки особових карток (типова форма № П-2) та обмеження доступу до неї згідно з вимогами законодавства у сфері захисту персональних даних.
Контролювати формування і ведення особових справ працівників, забезпечує їх зберігання з дотриманням вимог законодавства у сфері захисту персональних даних.
Контролює наявність документів щодо повідомлення новоприйнятих працівників про їх права у сфері захисту персональних даних, мету обробки персональних даних.
Брати участь у плануванні технічного навчання працівників філії та особисто бере участь у проведенні технічних занять.

Додаткова інформація:

Завжди самостійно реагую на виниклі проблеми в роботі успішно усуваю їх.
Вмію будувати довірливі відносини з людьми, засновані на взаємній повазі.

Впевнений користувач MS Office,1С-8, АСУ-кадри (АТ «Укрзалізниця»)

Побажання до роботи:
Можливість кар’єрного росту та стабільної роботи в комфортних умовах, офісне обладнання для продуктивної роботи.
Бажаний графік: Сб, Нд - вихідний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: