Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 января 2023 PRO

Георгій

Аналітик з маркетингу

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Мариуполь
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Аналітик (фріланс)

с 02.2020 по 12.2021 (1 год 10 месяцев)
Фонд громадської дипломатії, Київ (Неурядова організація)

Підготував аналітичний огляд експортних ринків сільгосппродукції країн Близького Сходу та Північної Африки.

Аналітик (фріланс)

с 06.2017 по 10.2017 (4 месяца)
AgroYoumis PL Sp.z o.o., Познань (Сільське господарство, агробізнес)

Провів аналіз ринку насіння органічної сої, продуктів харчування, ринку оздоровлення насіння країн-членів Євросоюзу. Результати дослідження були використані компанією AgroYoumis у реалізації програми розвитку нових напрямків бізнесу.

Аналітик (фріланс)

с 05.2017 по 05.2018 (1 год)
Face PR Agency, Харків (Реклама / Маркетинг / PR-послуги)

Підготував огляд ринку туристичної галузі Казахстану, Узбекистану, Туркменістану, Киргизії та Таджикистану. Інформація використовувалася Face PR Agency для підготовки бізнес-плану для фірми туроператора.

Проаналізував ринок гелів для прання та миючих засобів України. Результати дослідження використовувалися Face PR Agency для розробки стратегії виведення на ринок нового бренду гелю для прання.

Керівник групи стратегічного розвитку

с 06.2016 по 03.2022 (5 лет 9 месяцев)
ТОВ «Торговий Дім Азовмашекспорт», Маріуполь (Промисловість, виробництво, маркетинг)

Здійснював дослідження ринку, готував доповіді для відділів маркетингу, продажів, проводив перемовини з клієнтами. Приклади проектів:
В 2018 р. підготував аналітичну частину бізнес-плану вагонобудівного підприємства ТОВ «Азоввагон» потужністю 200 вагонів на місяць. Підприємство було засновано на базі виробничого корпусу «Маріупольського заводу важкого машинобудування», яке пройшло процедуру банкрутства. В 2021 р. ТОВ «Азоввагон» побудувало більше 30 вагонів для українських замовників.
В 2019 р. проаналізував ринок сталевої заготівки в країнах Близького Сходу та Північної Африки, Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Європи. Проаналізував конкурентне середовище, потенційний попит. Результати дослідження були використані у програмі ПрАТ «Азовелектросталь» щодо впровадження у виробництво нових видів продукції та пошуку нових зовнішніх ринків збуту.
В 2018 – 2019 рр. брав участь у тендерах АТ «Укрзалізниця», АТ «Укрспецтрансгаз» на поставку частин візку вантажних вагонів виробництва ПрАТ «Азовелектросталь». За результатами торгів були підписані контракти на суму більше 6,5 млн. доларів.
В 2016 р. провів дослідження ринків продукції вагонобудування країн-членів Євросоюзу. Дослідження проводилося в рамках пошуку нових ринків збуту продукції Групи «Азовмаш» та подолання залежності від ринків країн Митного Союзу.
В 2015 р. провів аналіз ринку елеваторного обладнання України як альтернативного напрямку виробничої діяльності Групи «Азовмаш». З'ясував потреби в елеваторному обладнанні українських аграрних компаній, зібрав інформацію про плани закордонних виробників елеваторного обладнання в Україні, відпрацював варіанти співпраці Групи «Азовмаш» з виробниками Туреччини, США, Європи. За результатами дослідження був укладений дилерський договір з виробником елеваторного обладнання Sarempet/5Smak (Туреччина).

Головний спеціаліст відділу маркетингу

с 01.2015 по 06.2016 (1 год 5 месяцев)
ТОВ «Торговий Дім Азовмашекспорт», Маріуполь (Промисловість, виробництво, маркетинг)

Аналіз ринку вантажних вагонів і вагонного литва, переговори з контрагентами, підготовка комерційних пропозицій.

Фахівець управління маркетингу

с 07.2013 по 06.2015 (1 год 11 месяцев)
ПрАТ «Торговий Дім Азовзагальмаш», Маріуполь (Промисловість, виробництво, маркетинг)

Аналіз ринку вантажних вагонів і вагонного литва, переговори з контрагентами, підготовка комерційних пропозицій.

Фахівець відділу пост-продажного обслуговування клієнтів (повний робочий день)

с 10.2012 по 07.2013 (9 месяцев)
ПАТ «Азовмаш», Маріуполь (Промисловість, виробництво, маркетинг)

Переговори з контрагентами, ділова кореспонденція, робота з великими обсягами інформації.

Журналіст (фріланс)

с 02.2012 по 03.2022 (10 лет 1 месяц)
ЗМІ, Київ (ЗМІ, медіа)

Маю досвід написання статей про міжнародну політику та бізнес. В 2012 – 2022 рр. співпрацював за гонорари з інтернет-виданнями «Коментарі. Україна», «Телеграф», «Український бізнес-ресурс», «Фраза.юа», Hubs, «Главком», «Східний фарватер», «Агенція стратегічних досліджень», з неурядовою організацією «Фонд громадської дипломатії».

Образование

Маріупольський державний університет

Міжнародні відносини, Маріуполь
Высшее, с 2008 по 2014 (6 лет)

Маю дипломом магістра з відзнакою. Захистив магістерську роботу на тему «Превентивна дипломатія в сучасній системі міжнародних відносин». Під час навчання набув навички науково-дослідницької та інформаційно-аналітичної діяльності.
Результати:
•І місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Міжнародні відносини» у 2012 р.;
•Перемога у міському конкурсі «Майбутнє Маріуполя 2012» у номінації найкращий студент ВНЗ 3-4 рівня акредитації;
•І місце у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з теорії та практики перекладу 2012 р.;
•І місце у конкурсі наукових робіт 2012 р. у секції «Політичні науки».
•І місце у конкурсі реферативних наукових досліджень 2011 р.
У 2011 р. був модератором інформаційно-аналітичного дискусійного клубу «Виклики ХХІ сторіччя» під егідою неурядової організації «Ліга політологів-міжнародників «Дипкорпус».
У 2012 р. був нагороджений почесною грамотою Ради ректорів вищих навчальних закладів Донецької області за активну науково-дослідницьку роботу, успішне навчання, свідоме формування майбутньої особи кваліфікованого спеціаліста.

Дополнительное образование и сертификаты

Курс з розвитку навичок ведення переговорів з клієнтами AURUS - consulting

2013

Тренінг під керівництвом бізнес-тренера Жаліло Б.А., доктора бізнес-наук, спрямований на розвиток навичок проведення продажів і

2013

Знания и навыки

MS Excel MS Office MS PowerPoint MS Word Веб-браузери Написання текстів Журналистика Поисковые системы Холодний продаж Переклад текстів Конкурентный анализ Сегментация рынка Анализ целевой аудитории SWOT Анализ Исследования рынка Опыт работы с большими объёмами информации (в т.ч. на англ. яз.) Подготовка аналитических отчётов Подготовка обзоров рынка Перевод текстов (англ., русск., укр. яз.) Деловая корреспонденция Маркетинговые исследования Определение ёмкости рынка Аналитические статьи Работа с англоязычными источниками Исследование рынков Политическая журналистика Обзорные статьи Prozorro Написання аналітичних доповідей Дослідження ринку Перемовини з клієнтами Підготовка комерційних пропозицій Підготовка документів для участі в тендерах Пошук і моніторинг інформації в інтернеті

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

В березні 2022 р. на волонтерських засадах допомогав пораненим і працівникам військового госпіталю у блокованому російськими окупантами м. Маріуполь.

З 2014 р. даю коментарі журналістам на теми про агресію Росії на сході України та з питань зовнішньої політики.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: