Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Sergey

Керуючий ОСББ, голова правління, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
62 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інженер

с 01.2024 по наст. время (4 месяца)
ТРЦ " Будинок торговлі "Центральний", Харьков (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Організація комплексного обслуговування будівель та комунікацій

Керуючий справами

с 03.2002 по наст. время (22 года 2 месяца)
ОСББ "Культури -3" ,ОСББ "Джерело Комфорту ", Харків (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Під час роботи були реалізовані наступні проекти:

Співфінансування за програмою 70/30 у 2017,2018,2019,2020,2021 роках (Тепломережі, х. та г. вода , водовідведення , дитяча площадка, площадка для збирання мусора, фасад дома тоще). Ліквідаціям послідовій 90/10 ; 85/15 ; 97/3 «прилетів» вікна, покрівля, фасад
Виграно 2судові позови та стягнуто кошти .Відбити через суд посягання на приміщення ОСББ групи рейдеров (Справа була в Верховному суді України)
Підписано договори на оренду рекламних площ.
Знижено загальну заборгованість за внесками на 40 відсотків.
Співпраця з Депутатами з приводу благоустрою прибудинкової території.
Здійснюю комплексне обслуговування та ремонт трьох житлових будинків ОСББ на посадах Керуючого будинку та Голови правління.

Голова Правління ОСББ "Культури-3"

с 02.2002 по наст. время (22 года 3 месяца)
ОСББ "Культури-3", Харьков (Частные лица)

Маю організаторські здібності, системне мислення, вмію знаходити нестандартні рішення, легко працюю у режимі багатозадачності, швидко орієнтуюсь та здатен приймати оперативні рішення у складних ситуаціях, легко освоюю нову інформацію, енергійний та самоорганізований."Мастер на всі руки".
Працював у житлово-комунальному господарстві міста протягом 26 років. Глибоко знаю систему та її проблеми. Маю здібності хорошого організатора та керівника підприємства. У колег ціную професіоналізм, відповідальність, здатність та бажання підвищувати свою кваліфікацію. •
Правила і норми охорони праці. Основи бухгалтерського обліку. Основи трудового законодавства .Організація навчання персоналу. Керівництво та участь в ліквідації аварій та наслідків форсмажорних ситуацій. Залучення додаткових фінансових ресурсів на рахунок ОСББ: реклама, використання інженерних мереж, підготовка приміщень з подальшою здачею в оренду, сортування сміття, тощо…Вміння працювати під тиском та в умовах змін. Аналітичний мислення і прийняття рішень. У складних ситуаціях здатний знайти єдине правильне рішення. В складних ситуаціях можу знайти єдине правильне рішення. Лідерські якості та здатність до мотивації команди. Обов’язковий пошук додаткового надходження коштів на рахунок підприємств в залежності від специфіки роботи та можливості планових і позапланових ремонтів . Підбір та контроль персоналу з прибирання, вахтерів та охоронців• Підбір, навчання та повний контроль персоналу. Проведення цінових котирувань на ремонтно-відновлювальні роботи, закупку матеріалів та обладнання.• Робота з боржниками Участь у державних програмах енергоефективності ,наприклад 70/30 . Мені подобається займатися цією роботою, люблю доводити до досконалості.

Генподрядчик

с 01.1997 по 01.2006 (9 лет)
ООО "НПО-5", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Руководитель строительного проекта,Генподрядчик Министерства Обороны,

Образование

УЗПІ

Енергетичний, Харків
Высшее, с 1979 по 1987 (8 лет)

Інженер -електрик

Дополнительное образование и сертификаты

Маю 4-ту категорію доступу з електробезпеки

2023

Допуск по безпечній експлуатації ліфтів

2024

Допуск по технічній експлуатації теплових установок та мереж

2024

Допуск по пожежній безпеці будівель та споруд

2024

3 группа ФОП

2001

Знания и навыки

Маю ФОП 3 группа (послуги комплексного обслуговування та забезпе Самостійність Контроль проведения ремонтов Строительные работы Слесарные работы Пользователь 1С Обучаемость Работа с электроинструментом Управление персоналом Эффективная коммуникация Ответственность Порядочность Отделочные работы

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Рекомендации

ОСББ Джерелго Комфорту" , ООО"НПО-5"

ОСББ Джерелго Комфорту" , ООО"НПО-5"

Голова Правліня (новий чи попередній),Директор будівельної компанії

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Відкриті КВЕд на ФОП 3 групи:
81.10 Комплексне обслуговування об'єктів (основний)
81.21 Загальне прибирання будинків
81.29 Інші види діяльності із прибирання
81.30 Надання ландшафтних послуг
81.22 Інша діяльність з прибирання будинків та промислових об'єктів
68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованогонерухомого майна
63.99 Надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у.
43.21 Електромонтажні роботи
43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування
Маю 4-ту категорію доступу з електробезпеки
Володію комп'ютером на рівні впевненого користувача MS Office, 1С, "Будівельні технології".
Маю досвід роботи з технічною, проектно-кошторисною документацією.
Маю багато разноманітного професійного обладнання та інструмента ,також професійний вимірювальний інструмент. Маю гарній досвід самотужки виконувати работи від малоточного до 1000 вольт, ліфти, котли опалення, водо-теплопостачання, укладання керамічної плитки, монтаж гіпсокартону, штукатурка, шпаклівка, стяжка, покрівля,зварюваня ММА та МІГ, та багато іншого .
Є досвід з контролю за дотриманням норм техніки безпеки та охорони праці.
Маю в користуванні автомобіль мікроавтобус Volkswagen Т-5, та велику різноманітність професійного обладнання та інструменту.
Не підлягаю мобілізації.
Шкідливих звичок та судимостей не маю.

Маю ФОП 3 группа (послуги комплексного обслуговування та забезпечення утримання будинку);Вища технічна освіта.Вільно володію комп'ютером. Маю досвід роботи з технічною, проектно-кошторисною документацією, володію програмою "Будівельні технології" на початковому рівні , 1С - на рівні впевнегого користувача, знання ДБН.Є досвід у контролі за дотриманням ТБ та охорони праці.Є багатий опит праці как з біку підрядчика так і з боку замовника.Великий досвід підбору та управління співробітниками на різних ділянках робіт: капітальне будівництво від нульового циклу з підведенням комунікацій до оздоблювальних робіт.
Робота з організації ремонтів житловго фонду та нежитлових будівель у Харківській та Сумській областях. Побудовано у ролі генпідрядника з нуля чотири двопід'їзні п'ятиповерхові будинки .Напірна каналізаційна станція . Відремонтовано приблизно 330 м'яких покрівель, 50 жорстких, у більш 140 підвалах та горищах проведено заміну труб, відремонтовано близько 60 під'їздів та 12 будівель приміщень судів, пофарбовано близько 40 залізничних мостів з металоконструкцій.
Маю багато разноманітного професійного обладнання та інструмента ,також професійний вимірювальний інструмент. Маю гарній досвід самотужки виконувати работи від малоточного до 1000 вольт, ліфти, котли опалення, водо-теплопостачання, укладання керамічної плитки, монтаж гіпсокартону, штукатурка, шпаклівка, стяжка, покрівля,зварюваня ММА ,Mig ,Tig та багато іншого . Маю в особистому користуванні автомобіль мікроавтобус Фольсваген Т-5 (2013 р.) та Honda CRV 4 х4 .Не підлягаю мобілізації.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты