Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2022 Файл

Михайло

Майстер виробництва

Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Миценко Михайло Іванович
Дата народження: 29 січня 1970 року
Адреса проживання: м. Черкаси, вул. Чехова 6, кв. 3
Телефон: моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Meта: Отримання посади майстра, фахівця з якості продукції
машинобудування на ринкоутворюючих
підприємствах міста.

Досвід роботи:
14.02.2022 – 13.05.2022 р. – менеджер із сертифікації ТОВ «Хеліос Україна».
13.04.2021 р. – 27.01.2022 р. - начальник лабораторії ТОВ «КТД Холод».
21.04.20017 р. – 08.04.2021 р. – майстер цеху ДП НВК «Фотоприлад».
24.03.1998 р. – 04.07.2016 р. – інженер по стандартизації І категорії, провідний інженер сектору з випробувань технологічного обладнання, начальник сектору, начальник випробувальної лабораторії Державного підприємства «Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», м. Черкаси (розробка та підготовка документації, проведення випробувань, проходження акредитації на відповідність вимогам ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 в Національному агентстві з акредитації України).
09.02.1994 р. – 05.03.1998 р. – майстер виробничої дільниці механічного цеху, інженер – технолог ІІІ категорії механічного цеху, інженер – конструктор І категорії бюро сертифікації, інженер по наладці та випробуванням І категорії відділу випробувань та надійності ВАТ «ТЕМП», м. Черкаси (виробництво продукції машинобудування, проведення випробувань обладнання).
10.08.1992 р. – 24.11.1992 р. - майстер виробничої дільниці механічного цеху –
«Смілянський радіоприладний завод», м. Сміла, Черкаська область (виробництво продукції машинобудування).

Функціональні обов`язки:
Організація та контроль роботи виробничої дільниці, забезпечення виконання дільницею планових завдань по об’єму виробництва, номенклатурі та продукції, забезпечення максимального використання виробничих потужностей, повної загрузки та правильної експлуатації обладнання, продуктивної роботи всіх працюючих дільниці, контроль за додержанням вимог конструкторської та технологічної документації, контроль якості продукції, робота зі змінними завданнями та контроль їх виконання, здійснення нагляду за додержанням норм і правил техніки безпеки та охорони праці, пожежної безпеки під час експлуатації устаткування.
Організація та контроль роботи випробувальної лабораторії, забезпечення виконання планових завдань лабораторією, експертиза нормативної документації, придбання випробувального (вимірювального) обладнання, вибір методів випробувань та методів контроля, проведення випробувань (приймально-здавальних, періодичних, контрольних, сертифікаційних та випробувань на відповідність вимогам Технічних Регламентів) обладнання технологічного для харчової, м’ясо-молочної промисловості, підприємств торгівлі, громадського харчування та харчоблоків, випробування метало- та деревообробного обладнання, ковальсько-пресового обладнання, техніки сільськогосподарської, прилади електричні побутові, інструменти і приладдя медичні та стоматологічні. Розробка нормативної документації, підготовка та проходження випробувальною лабораторією акредитації на відповідність вимогам ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 в Національному агентстві з акредитації України. Виконання робіт з оцінки відповідності вітчизняних та закордонних виробництв на відповідність вимогам Технічних Регламентів та нормативної документації. Контроль основного металу і зварних з’єднань у виробничих секторах: «Металообробка та метало- виробництво», «Металоконструкції та будівельні конструкції» ультразвуковим та візуально-оптичним методами. Метрологічне забезпечення діяльності випробувальної лабораторії.

Освіта:
Вища. Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування, машинобудівний факультет. Спеціальність – «Технологія машинобудування, металорізальні верстати та інструменти». Присвоєна кваліфікація – інженер – механік.

Додаткова освіта:
Вересень 2003 р. – жовтень 2003 р.: Курси по підготовці аудиторів з сертифікації продукції машинобудування. Березень 2009р. - квітень 2009 р.: Курси по підготовці фахівців з неруйнівного контролю.

Професійні та особисті навички:
Досвід управління колективом, досвід забезпечення безперебійної роботи обладнання, вміння самостійно приймати рішення та відповідати за них, вміння планувати та прогнозувати, користувач ПК (MS Word, Excel).
Відповідальний, стриманий, пунктуальний, старанний, вмію знаходити спільну мову з людьми, завжди досягаю поставленої мети і завдань, розумію етику ділового спілкування.

Додаткова інформація:
Наявність водійського посвідчення (кат. А,В), готовність до відряджень та ненормованому робочому графіку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: