Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2023 PRO

Максим

Керівник, помічник керівника

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Власна справа

с 04.2014 по наст. время (10 лет 2 месяца)
Власна справа, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка концепції будівництва, проектуваня, сметний розрахунок, будівництво приватного житла за замовленням клієнта та для вільного продажу. Оформлення дозволів та введення в експлуатацію. Виконання загальнобудівельних робіт: фундаменти, покрівля, комунікації. Також виконую власноруч зварювальні, електромонтажні роботи, монтаж опалювання, водопостачання, водовідведення та інше. Організація та контроль всіх етапів. Реалізовано 12 проектів, в тому числі один готель.

Керівник вітділення

с 10.2013 по 04.2014 (6 месяцев)
ПАТ АБ «Укргазбанк», Євпаторія (Фінанси, банки, страхування)

Залагодження персоналу, підвищення показників, організація і контроль всіх напрямків роботи роздрібного відділення банка

Директор

с 09.2011 по 10.2012 (1 год 1 месяц)
ПАТ «ВТБ Банк», Евпатория (Фінанси, банки, страхування)

Організація і контроль діяльності відділення. Вивів відділення банку з 8 (останнє) на 2 місце в регіоні, за підсумками року. Один з найкращих результатів по системі.

Головний спеціаліст

с 07.2008 по 09.2011 (3 года 2 месяца)
OTP Bank, Евпаторія (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та Обслуговування корпоративних клієнтів за всіма напрямками співпраці (залучення пасивів, РКО, кредитування малого та середнього бізнесу, тощо).

Спеціаліст з продажу

с 10.2005 по 06.2007 (1 год 8 месяцев)
ПриватБанк, Євпаторія (Фінанси, банки, страхування)

Залучення до співпраці підприємств і організацій комерційної і бюджетної сфери, за напрямками зарплатних проектів, РКО тощо. Просування карткових продуктів за напрямками зарплатних проектів, кредитних карток, еквайрінг у торгових мережах. Встановлення POSтерміналів

Образование

Київський національний економічний університет

Фінанси
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Безліч навчальних програм та тренінгів з банківської діяльності та з організації праці

З 2005 по 2014 в м.Київ, Запоріжжі, Дніпрі, і по Криму

Знания и навыки

Водійські права кат. B Інженер будівельник Підводна охота Управління командою Фінансове планування Управління готельно-ресторанним бізнесом Управління підприємством Уміння аналізувати Управління будівельною компанією

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Вміло організую любе діло за фахом. Керівництво будівництвом, будівельний нагляд, проектувальні навики, формування смет, знання будівельних процесів, вміле керування будівельною технікою, та вимірювальними приладами, підготовка будівельної документації. Організація будівельної бригади. В сфері індивідуального будівництва. Досвід проектування, будівництва і продажу нерухомості. Маю досвід відкриття відділення банка з нуля. Маю досвід керування міні готелями. Працюю дуже результативно, тому бажано оплата в залежності від результату. Маю автомобіль. Будую власний будинок. Відповідальна і порядна людина.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: