Сергей
Су-шеф
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Днепр
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8433655
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Бабій Сергій Олександрович
Вік:36
Місто проживання: Дніпро
Сімейне положення: Одружений
Контактний телефон: [
e-mail: [
Посада: Су-шеф Шеф
Досвід роботи
Назва компанії:ресторан Ямато ,Боулинг клуб «Цивілізація».м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2004 — 2007
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Складання заявки на закупівлю .
Назва компанії: «Такіда» м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2007-2009
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
Назва компанії: «Melrose» м.Дніпро
Посада: Су-шеф,Шеф-кухар
Період роботи:2009—2018 Дата звільнення
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Відкриття нових закладів:
Солянка м.Запоріжжя 2011р.
Італьяно траторія ,Сенсуякі м.Запоріжжя 2011
Паровозъ м.Кривий Ріг
Melrose м.Кривий Ріг м.Київ, м.Луцьк, м.Житомир.
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню
-Відкриття нових закладів в інших містах України.
-Відрядження в ресторани мережі з перевірками KPI.
Назва компанії:Ресторан «Плов хочу» м.Дніпро
Посада: Су-шеф
Період роботи: 2019-2021
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню
Назва компанії: GFS м.Запоріжжя
Посада :Технолог депортаменту R&D
Період роботи:2021-2022
Обов’язки: Розробка нового продукту для власного виробництва та розробка продукту під СТМ
Освіта
Навчальний заклад: Середньо загально освітня школа №142 м.
Період навчання: 1992 — 2002
Навчальний заклад: Дніпропетровський центр професійної освіти м.Дніпро
Назва спеціальності: Кухар - кондитер
Період навчання: 2002 — 2004
Додаткова інформація
Спокійний ,вникливий ,відповідальний,швидко вчусь,комунікабельний ,відкритий для нового
Водійські права.Категорія А, В .
Моє кредо : Вмію реагувати на зміни в навколишньому середовищі.
Похожие кандидаты
Кухар
Днепр, Запорожье
Кухар
Днепр
Бренд шеф-повар (замена меню)
Днепр, Винница
,
еще 8 городов
Пекарь, повар, продавец-пицайоло
Днепр
Повар
Днепр
Шеф-кухар (ребрендінг, запуск с 0)
Днепр, Киев
,
еще 2 города