Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 марта 2024 Файл

Сергей

Су-шеф

Возраст:
38 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Бабій Сергій Олександрович

Вік:36
Місто проживання: Дніпро
Сімейне положення: Одружений
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада: Су-шеф Шеф

Досвід роботи

Назва компанії:ресторан Ямато ,Боулинг клуб «Цивілізація».м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2004 — 2007
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Складання заявки на закупівлю .

Назва компанії: «Такіда» м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2007-2009
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
Назва компанії: «Melrose» м.Дніпро
Посада: Су-шеф,Шеф-кухар
Період роботи:2009—2018 Дата звільнення
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Відкриття нових закладів:
Солянка м.Запоріжжя 2011р.
Італьяно траторія ,Сенсуякі м.Запоріжжя 2011
Паровозъ м.Кривий Ріг
Melrose м.Кривий Ріг м.Київ, м.Луцьк, м.Житомир.
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню
-Відкриття нових закладів в інших містах України.
-Відрядження в ресторани мережі з перевірками KPI.

Назва компанії:Ресторан «Плов хочу» м.Дніпро
Посада: Су-шеф
Період роботи: 2019-2021
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню

Назва компанії: GFS м.Запоріжжя
Посада :Технолог депортаменту R&D
Період роботи:2021-2022
Обов’язки: Розробка нового продукту для власного виробництва та розробка продукту під СТМ

Освіта

Навчальний заклад: Середньо загально освітня школа №142 м.
Період навчання: 1992 — 2002
Навчальний заклад: Дніпропетровський центр професійної освіти м.Дніпро
Назва спеціальності: Кухар - кондитер
Період навчання: 2002 — 2004

Додаткова інформація

Спокійний ,вникливий ,відповідальний,швидко вчусь,комунікабельний ,відкритий для нового
Водійські права.Категорія А, В .

Моє кредо : Вмію реагувати на зміни в навколишньому середовищі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: