Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 апреля 2017

Богдан

Фінансовий консультант, менеджер групи фінансових консультантів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Р Е З Ю М Е
Чукаса Богдана Ярославовича

претендента на посаду фінансового консультанта м. Тернопіль 

Чукас Б.Я. адреса: Тернопільський район, с. Чистилів, вул. Ювілейна, 21, телефон мобільний [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Народився 17 березня 1966 року на Тернопільщині, Тернопільська область, Зборівський район, село Манаєв.

Сімейний стан: одружений , дружина Чукас Оксана Олексіївна 20.11. 1968 року народження, має вищу економічну освіту. Працює бухгалтером в Тернопільському районному центрі зайнятості. Виховуємо двоє дітей : дочка Руслана 12.02.1991 року народження , син Тарас 23.08.1996 року народження.

Освіта: вища економічна. Після служби в лавах Радянської армії в 1986 році поступив на стаціонарне відділення Тернопільського фінансово-економічного інституту, фінансово-економічного факультету на спеціальність ревізія і контроль. В 1990 році закінчив інститут за спеціальністю ревізія і контроль. До поступлення в інститут закінчив Тернопільське кооперативне училище за спеціальністю заготівельник-товарознавець, навчання з 1983 по 1986 роки.

Досвід роботи: На даний час з листопада 2009 р. працюю старшим контролером – ревізором Державній податковій адміністрації у Тернопільській обл. . З серпня 2007р. по грудень 2008р. працював на посаді начальника відділу внутрішнього аудиту Тернопільської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банку Аваль». З початку 2002р. по серпень 2007р. працював провідним аудитором Департаменту внутрішнього аудиту в Тернопільській філії комерційного банку ПриватБанку. З лютого 2002 року займав посаду провідного аудитора Департаменту внутрішнього аудиту та консультанта з аудиту в Тернопільській філії ПриватБанку. До цього працював з 1993 року по 2002 рік Державній податковій адміністрації в Тернопільській області в Управлінні податкової міліції та податкових розслідувань . Займав посади старшого, головного державного податкового ревізора-інспектора до виконуючого обов’язки заступника начальника управління, начальника інформаційно-аналітичного відділу Управління по боротьбі з приховуванням неоподатковуваних доходів та боротьбі з тіньовою економікою. В обласну податкову адміністрацію перейшов згідно переводу із Державної податкової інспекції у місті Тернополі де працював з 1992 по 1993 рік на посаді старшого податкового ревізора – інспектора. На роботу в ДПІ у місті Тернополі перейшов згідно переводу із апарату Головного контролера-ревізора Контрольно-ревізійного управління Міністерства фінансів України в Івано-Франківській області, де працював на посаді Старшого контролера-ревізора КРУ по Верховинському районі згідно державного розподілу після закінчення інституту із 1990 році по 1992 рік.

Володію навиками роботи на персональному комп’ютері із знанням бухгалтерських програм. Професійно розбираюсь в податковому, банківському, бюджетному законодавствах. Вільно володію російською мовою, вивчав німецьку мову перекладаю із словником.
Пройшов навчання та отримав сертифікати в Компанії Корпоративних Тренінгів «СТС», «Franklin Covey» по програмі «Управління людьми», «Планування і управління часом» та сертифікат торгівця на валютному ринку.
Додаткова інформація: За характером спокійний, працелюбний та врівноважений. Присутнє почуття справедливості. Захоплення, відпочинок на природі разом із сім’єю або друзями.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: