Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2023

Вадим

Менеджер ресторану, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Project manager

с 12.2019 по 07.2021 (1 год 7 месяцев)
кафе-бар "Салют", Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Основне досягнення в цьому проекті - виконання задачі, а саме: відкриття нового закладу, навіть при багаторазовому перенесенні дати відкриття та проблемах з інвестиціями. Проект тривав декілька років і в результаті був запущений за 1,5 місяці:)

Що було зроблено в тому числі:
- аналіз ринку та конкурентів;
- дослідження відвідувачів;
- фінансова модель;
- маркетингова стратегія;
- работа с дизайнером;
- структура компанії;
- система мотивації;
- рекрутинг та навчання персоналу;
- місія та цінності;
- стандарти роботи та синхронізація;
- меню;
- запуск;
- супровід;

Салют потрапив у лонглист Building of the Year 2022
Archdaily:
https://www.archdaily.com/966597/salut-cafe-bar-romanxsvitlana?ad_source=search&ad_medium=projects_tab

Project manager

с 10.2016 по 04.2023 (6 лет 6 месяцев)
пекарня "Newton", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Подейкують, що це був кращий круасан в місті👌
На даний момент бізнес продано декільком різним власникам.

Project manager

с 09.2015 по 09.2016 (1 год)
"Father" гастропаб, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Надзвичайних досягнень на цій посаді не було: проект був зрозумілим, була команда, інвестиції, чітко поставлені цілі та сроки.

Що було також зроблено:
- дослідження ринку та конкурентів;
- дослідження відвідувачів;
- концепція;
- маркетингова стратегія;
- робота з дизайнером;
- рекрутинг та навчання;
- структура компанії;
- місія та цінності;
- стандарти роботи та синхронизація;
- меню;
- запуск;
- супровід;

Father був фіналістом (вже без мене:) премії "Сіль" 2020
року в номінації "Найкращий пивний бар
https://www.the-village.com.ua/village/food/food-guide/299517-sol-finalists-2020

Кризовий менеджер, менеджер по развитку

с 08.2012 по 07.2016 (3 года 11 месяцев)
"Мелін" кафе-кондитерская, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Стояла задача збільшити виручку та вивести заклад з глибокої кризи в якій той перебував на момент 2012 року. Ціль була досягнена за 2 роки: в закладі відбувалось 3 повних посадки на день, а виручка була збільшена на порядок.

В тому числі було реалізовано:
- ревізію бази;
- дослідження ринку та конкурентів;
- дослідження відвідувачів;
- бізнес модель;
- маркетингова стратегія;
- репозиціонування;
- відтстройка від конкурентів;
- оптимізация матеріально-технічної бази;
- оптимізація видадків;
- рекрутинг та навчання персоналу;
- структура компанії;
- місія та цінності;
- стандарти роботи колективу та її синхронизація;
- меню;
- работа з дизайнером;
- супровід;

В 2013 році кафе-кондитерська "Мелін" отримала відзнаку "Ревізор".

Знания и навыки

MS Excel Jira Miro Trello Аналіз ринку та конкурентів Юніт економіка та пріоритезація продуктових метрик Організація кейтерингу Побудова графіків для персоналу Постановка задачі Пошук постачальників Підбір персоналу Навчання персоналу Стратегічний маркетинг Конкурентний аналіз Управління персоналом Кулінарія Кондитерська справа Випікання Цілеспрямованість Емоційний інтелект Комунікабельність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: