Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024

Artur

Керівник роздрібної мережі, регіональний директор, керуючий групою магазинів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний директор

с 07.2022 по 10.2023 (1 год 3 месяца)
Еко, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та повноцінне функціонування магазинів. Виконання стандартів та вимог компанії. Утворення продуктивної команди яка орієнтована на успіх та результат. Забезпечення мікроклімату у колективі для комфортної роботи та зменшення плинності. Робота з сервісом як зовнішнім так і внутрішнім, постійне вдосконалення даного напрямку . Підготовка кадрового резерву.
Робота з KPI показниками та їх постійне покращення.
Контроль та забезпечення правильного табелювання, відпусток, графіків та прийомів нових співробітників. Забезпечення максимально легкої адаптації для нових співробітників.

Регіональний директор з внутрішнього аудиту.

с 11.2021 по 05.2022 (6 месяцев)
Єко, Киев (Роздрібна торгівля)

Організовувати уніфікацію та стандартизацію облікових процесів.
Підготовлювати та представляти для затвердження керівництвуг підприємства план аудиторських робіт.
Проводити суцільні перевірки у підрозділах підприємства відповідно до затвердженого плану.
Здійснювати контроль за виконанням всіх стандартів затверджених на підприємстві.
Здійснювати перевірку збереження та ефективності використання активів підприємства, виконання інструкцій.
Здійснювати експертну оцінку проектів, контролювати своєчасність і повноту роботи в проекті, без посередня участь.
Виявляти внутрішні резерви підприємства та визначати шляхи їх ефективного використання.
Розробляти рекомендації та план дій щодо усунення виявлених відхилень від планів; рекомендації, які дають змогу знизити рівень ризику окремих операцій або мінімізувати можливі втрати.
Визначати та аналізувати можливі зовнішні та внутрішні ризики при розробці та впровадженні нових проектів на підприємстві.
Здійснювати нагляд за роботою персоналу в межах посадової інструкції, визначати відповідність розподілу обов'язків вимогам виробничої необхідності, управлінського та операційного процесу, здійснювати розмежування повноважень, вносити пропозиції щодо внесення об'єктивних змін для покращення роботи.
Брати участь у формуванні зведеної та консолідованої звітності.
Здійснювати підготовку підприємства до зовнішнього аудиту.
Виконувати тимчасові або постійні обов'язки, не пов'язані з внутрішнім аудитом, за розпорядженням керівника підприємства.
Консультувати керівництво підприємства з питань аудиту.
Складати звіти про виконану роботу, аналітичні та доповідні записки, давати експертні висновки та інше.

Керівник групи магазинів, операційний куратор

с 11.2019 по 11.2021 (2 года)
Фора, Киев (Роздрібна торгівля)

Організація і координація діяльності працівників магазину, забезпечення своєчасного і безпомилкового обліку ТМЦ, забезпечення збереження ТМЦ. • Забезпечення і неухильне дотримання мети діяльності • - Підвищення рівня прибутковості магазинів. - Забезпечення відповідності магазину вимогам нормативних актів чинного законодавства та стандартам роботи, діючим в Товаристві. Формування ефективної команди працівників магазинів, яка здатна виконувати поставлені завдання та досягнення мети діяльності Товариства. Здійснюю підбір працівників (проводжу співбесіду з кандидатами) на вакантні посади магазину згідно затвердженого у Товаристві штатного розпису). Дотримуюсь затвердженого у Товаристві штатного розпису магазину, вношу пропозиції щодо відповідних змін у штатному розписі магазину. Планую роботу працівників магазину. Забезпечую кар'єрне зростання перспективних працівників. Здійснюю наставництво для працівників, зарахованих у кадровий резерв Товариства (претендентів на керівні посади в нові магазини). Створюю сприятливі умови для виявлення творчої ініціативи працівників, досягнення високих результатів роботи та підвищення продуктивності праці. Організовую підвищення кваліфікації працівників магазину. Контролюю додержання працівниками магазину правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичного огляду. Ознайомлюю працівників магазину із прийнятими у Товаристві наказами і розпорядженнями, стандартами і інструкціями Товариства, контролюю їх виконання та дотримання працівниками . Здійснюю контроль за функціонуванням магазину в цілому. Регулярно проводжу збори працівників (керівників магазину), на яких обговорюються досягнуті результати роботи магазину, і узгоджуються плани з підвищення показників роботи магазину в майбутньому. Вирішую конфліктні ситуації і протиріччя серед працівників та гостей в межах своїх обов'язків.. Організовую своєчасне і правильне ведення обліково-звітної і іншої документації, та своєчасну її передачу до відповідних структурних підрозділів Товариства. Надаю необхідну інформацію іншим підрозділам (службам) з урахуванням правил доступу до інформації, що діють у Товаристві. Дотримуюсь розроблених та затверджених програм передумов в рамках концепції НАССР, постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР та процедур, які забезпечують ефективне функціонування системи НАССР. Організація всіх бізнес-процесів в магазинах,комунікація с усіма офісами для досягнення поставленої цілі. Участь в стратегічних проєктах компанії.

Керуючий магазину ( в період 2018-2019 керуючий двох магазинів з приміткою кризис менеджер)

с 11.2016 по 11.2019 (3 года)
Фора, Киев (Роздрібна торгівля)

Забезпечую безперебійне функціонування магазину. Стежу за термінами дії дозвільних документів, що регламентують діяльність магазину, і вживаю заходів для їх продовження або отримання.. Забезпечую проведення і беру участь в перевірках, які проводять державні органи та відповідні підрозділи Товариства.. Вживаю заходи щодо своєчасного усунення отриманих в ході перевірок зауважень, виконанню розпоряджень та інше . Щодня оцінюю: - залишки товарів і товарний запас, оборотність товарного запасу, інші показники; Організовую команду магазину, виконую всі завдання поставленні керівництвом. Працюю над покращенням ТО , забезпечую гостей якісним сервісом. Займаюсь розвитком персоналу та їх адаптацією на вході в компанію. Організовую всі процеси та є гарантом їх виконання.

Заступник керуючого

с 06.2014 по 11.2016 (2 года 5 месяцев)
Фора, Киев (Роздрібна торгівля)

Приймання і обробка інформації про необхідність відновлення товарного запасу. Визначення обсягів замовлення, термінів постачань, підготовка, передача і узгодження виконання замовлення. Організація і контроль передпродажної підготовки товарів. Забезпечення покупців інформацією про розміщення товару, про властивості товару. Забезпечення пакувальними матеріалами. Здійснював облік руху готівкових грошових коштів в касі магазину. Проводив інкасацію виручки магазина. Організовував і координува діяльність касирів. Основними функціями є координація і безпосередня участь в роботі торгівельних відділів, каси, складу, що включає: - торговельний зал, готовий до повноцінної роботи;- склади і підсобні приміщення в належному санітарно-технічному стані;- наявність на зміні необхідної кількості працівників;- вчасність і правильність прийняття і оприбуткування товарно-матеріальних цінностей;- правильно складований товар в призначених для цього приміщеннях;- підготовлена і вчасно проведена інвентаризація ТМЦ;- повне обслуговування покупця та надання покупцю інформації у відповідності з чиннимзаконодавством;- організація роботи персоналу залежно від виробничої необхідності

Приймальник товарів

с 05.2011 по 06.2014 (3 года 1 месяц)
Фора (Роздрібна торгівля)

Образование

УГСП-ПХДПУ

ФГФ.Банківська справа фінанси страхування, Переяслав
Высшее, с 2018 по 2021 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Сервісна сертифікація

2020, 6 місяців

Успішний керівник 2:0

2020

Спеціаліст Системи менеджменту охорони здоров`я та безпеки праці

2020

Дополнительная информация

Я, командний працівник, віддаю перевагу командній работі, беру відповідальність за результат. Орієнтуюсь на результат,успіх,розвиток . В досвіді 12 років стабільної роботи в рітейлі (в одній компанії). Маю освіту та хороший досвід в продажах. Досить швидко навчаюсь та засвоюю нову інформацію. Адекватно сприймаю професійну критику, завжди підтримаю конструктивний діалог. Постійно розвиваюсь і читаю сучасну літературу. Є порядною людиною з хорошими манерами та вихованням.

Вважаю себе, досить цілеспрямованим ,відкритим ,відвертим співробітником з активною життєвою позицією. .
• Посвідчення водія категорії В

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: