- Файл
Максим
Керуючий рестораном
- Рассматривает должности:
- Керуючий рестораном, Ревізор, Менеджер ресторану, Адміністратор
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8578929/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Контактні дані
Номер телефону:
[
EMAIL:
[
Герасименко максим
Освіта
Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Інститут фізичного виховання і спорту, спеціальність – фізичне виховання
2011-2015 (Бакалавр)
Український державний університет імені Михайла Драгоманова
Факультет фізичного виховання, спорту і здоров’я, спеціальність – фізична культура
2024 – дотепер (Магістр)
досвід роботи
ТОВ «СТАРГЕЙМС», Адміністратор
Січень 2024 – дотепер
Управління операційними процесами: контроль порядку, справності обладнання та безпеки. Забезпечення дотримання внутрішніх правил і стандартів сервісу. Робота з гостями: вирішення конфліктних ситуацій та надання інформаційної підтримки. Ведення фінансової звітності та фіксація всіх подій, що виникали протягом зміни.
ТОВ «ГЕЙМДЕВ», Адміністратор
Жовтень 2021 – Жовтень 2023
Організація та контроль якості роботи персоналу протягом зміни, розподіл обов’язків. Спостереження за дотриманням корпоративних стандартів. Навчання та адаптація нових співробітників. Контроль порядку, чистоти та справності обладнання в залі. Взаємодія з технічними службами при необхідності.
Philip Morris Ukraine, Фахівець з обслуговування клієнтів
Лютий 2021 – Вересень 2021
Збір даних потенціалу тютюнового ринку та купівельної спроможності споживачів. Аналіз інформації про популярність продукції серед споживачів для розроблення нових видів товарів і послуг. Надання та перевірка наявності та технічної справності торгового обладнання. Встановлення та підтримка довгострокових і взаємовигідних відносин з представниками торгівельних закладів. Робота з Salesforce, iSMS.
Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, Керуючий рестораном (конференц-сервісом)
Березень 2019 – Листопад 2020
Розробка та втілення у життя маркетингових планів готелю, загального бізнес-плану, стратегій маркетингу та продажу для забезпечення оптимального задоволення гостей та максимального прибутку. Контроль та аналіз витрат відділу. Координація ціноутворень та підготовка меню, напоїв, винного списку, беручи до уваги ринкові потреби та новітні тенденції. Проведення щомісячних зборів для усього персоналу. Учасник робочої групи системи HACCP.
Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, Заступник начальника відділу продуктів харчування та напоїв
Жовтень 2017 – Лютий 2019
Участь у мотиваційних програмах для персоналу, в рекламних заходах та кампаніях для більшого проникнення у ринкові аспекти. Надання настанов та порад працівникам відділу. Виконання обов'язків начальника відділу продуктів харчування та напоїв за його відсутності. Пошук, спілкування та вибір потенційних керівників підрозділів, головних офіціантів, офіціантів та барменів. Планування та складання графіків роботи для персоналу відділу.
Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, Адміністратор ресторану та конференц-сервісу
Червень 2016 – Вересень 2017
Сприяння позитивному командному середовищу між відділами. Навчання нових співробітників базовим методикам та процедурам. Вирішення проблем та конфліктних ситуацій на позитивному та професійному рівні. Максимізація задоволеності гостей та прибутковості готелю. Підготовка документів та підтримка дотримання відомчих стандартів. Оцінка ефективності роботи всіх офіціантів та підготовка звітів для керівництва. Несення відповідальності за касові операції. Замовлення та схвалення конференц-обладнання.
Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, Офіціант
Травень 2015 – Травень 2016
Підвищення задоволеності гостей шляхом надання ефективного, швидкого, безпроблемного та ввічливого обслуговування в ресторані, кафе, барі та на конференціях. Сприяння збільшенню продажів. Ознайомлення із системою MICROS. Крос-тренінг в Radisson Blu Resort, Bukovel.
Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, Помічник офіціанта
Квітень 2013 – Квітень 2015
Зустріч та обслуговування гостей на конференціях, забезпечення чистоти та порядку в залі. Ознайомлення з усім обладнанням M&E. Підготовка конференц-залів для проведення різноманітних заходів. Перевірка дат та наявності продуктів в міні-барах. Крос-тренінг в Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre.
Навички
Microsoft Word - умілий
Microsoft Excel - умілий
MICROS Systems - умілий
Materials Control - умілий
Outlook – умілий
Salesforce - базовий
Мови
Українська – рідна
Англійська - початківець
Курси
Novikov School – «Основа гостинності та сервісу: теорія і практика» (Квітень 2018)
Technical and Management Services LLC, Київ – «Системи менеджменту безпеки харчової продукції (HACCP)» (Лютий 2020)
Додаткові відомості
Наявність військово-облікових документів
Водійське посвідчення категорії B
Похожие кандидаты
-
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Киев -
Нач. виробництва, зав. складом
Киев, Ирпень , еще 4 города -
Керівник ресторану
Киев -
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 грн, Киев -
Керуючий рестораном
30000 грн, Киев -
Адміністратор салону, секретар, помічник, директор ресторану
Киев