Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 Файл

Ігор

Менеджер ресторану

Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Гончаров Ігор Олександрович
Дата народження: 6 березня 1982 року
Адреса проживання: м. Київ, вул. Козацька, 55, кв. 6
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета:
▪ здобуття посади менеджера ресторану
▪ зайнятість: повний робочий день
Освіта:
▪ 1997–2003 рр.: Український державний морський технічний університет (УДМТУ),
м. Миколаїв., факультет: кораблебудівний, спеціальність: міжнародна технічна
інформація.
Досвід роботи:
▪ Офіціант: з вересня 2010 р. до травня 2017 р., ресторан Serebro, м. Київ.
Функціональні обов’язки: обслуговування гостей згідно зі стандартами сервісу;
контроль своєчасності віддачі та товарного вигляду страв та напоїв; дотримання
порядку та чистоти в залі; підтримка гостинної атмосфери в ресторані.
▪ Менеджер ресторану: з липня 2017 р. до серпня 2018 р., ресторан Zapah soli, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження у залі
з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень, розроблення планів проведення
банкетів та фуршетів; підбір персоналу; контроль роботи персоналу у ресторані
(навчання новачок, складання графіку роботи персоналу, контроль робочих
процесів); проведення навчальних тренінгів для працівників зали; робота
з документами та складання звітів; підтримка приємної та комфортної атмосфери
в ресторані; згладжування конфліктних ситуацій.
▪ Менеджер ресторану: з вересня 2018 р. до жовтня 2019 р., ресторан Senator, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження у залі
з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень, розроблення планів проведення
банкетів та фуршетів; підбір персоналу; контроль роботи персоналу у ресторані
(навчання новачок, складання графіку роботи персоналу, контроль робочих
процесів); проведення навчальних тренінгів для працівників зали; робота
з документами та складання звітів; підтримка приємної та комфортної атмосфери
в ресторані; згладжування конфліктних ситуацій; робота над збільшення обсягів
продажу; контроль за справністю всіх технічних пристроїв у ресторані.
▪ Менеджер ресторану: з жовтня 2019 р. до березень 2020 р., ресторан HAPY, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження у залі
з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень, розроблення планів проведення
банкетів та фуршетів; підбір персоналу; контроль роботи персоналу у ресторані
(навчання новачок, складання графіку роботи персоналу, контроль робочих
процесів); робота з документами та складання звітів; підтримка приємної
та комфортної атмосфери в ресторані; згладжування конфліктних ситуацій; робота
над збільшення обсягів продажу; контроль за справністю всіх технічних пристроїв
у ресторані.
▪ Менеджер доставки: з березня 2020 р. до жовтня 2021 р., ресторан Milk Bar, м. Київ.
Функціональні обов’язки: прийом замовлень, робота з документами та складання
звітів; згладжування конфліктних ситуацій; робота над збільшення обсягів продажу.
▪ Менеджер доставки: з червень 2021 р. до вересня 2021 р., пляжний комплекс
Fifty Beach Club, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження
гостей з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень; підбір персоналу; контроль
роботи персоналу у ресторані (навчання новачок, складання графіку роботи
персоналу, контроль робочих процесів); атестація персоналу; підтримка приємної
та комфортної атмосфери; згладжування конфліктних ситуацій.
▪ Менеджер нічного клубу: з жовтня 2021 р. до 24 лютого 2022 р., нічний клуб
ICE Club, м. Київ.
Функціональні обов’язки: зустріч гостей та комунікація з ними, розсадження
гостей з урахуванням усіх переваг; прийом замовлень; підбір персоналу; контроль
роботи персоналу у ресторані (навчання новачок, складання графіку роботи
персоналу, контроль робочих процесів); атестація персоналу; здійснення закупок
господарських товарів; підтримка приємної та комфортної атмосфери; згладжування
конфліктних ситуацій.
Професійні навички:
▪ Впевнений користувач ПК, знання MS Office;
▪ Знання стандартів гостинності та сервісу;
▪ Навички володіння касовим апаратом та правил дотримання касової дисципліни;
▪ Навички планування та організації робочого дня персоналу;
▪ Вміння вирішувати конфліктні ситуації;
▪ Вміння мотивувати персонал;
▪ Навички організації масштабних банкетів та фуршетів;
▪ Вміння керувати командою;
▪ Володіння мовами: російська – вільно, українська – вільно, англійська – розмовна.
Особисті якості:
Комунікабельність, працьовитість, висока відповідальність, моральна та
психологічна стійкість. Організаторські та лідерські здібності, грамотна мова,
доброзичливість, вміння вислуховувати та переконувати, наполегливість.
Додаткові відомості:
Сімейний стан: не одружений
Хобі: активний відпочинок, спорт, музика.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: