Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 июня 2023 PRO

Анастасія

Банкір, керівник підрозділу, напрямку

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор з продажу продуктів корпоративного бізнесу

с 02.2023 по наст. время (1 год 3 месяца)
Радабанк, АБ, АТ, Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів корпоративного та роздрібного бізнесу на обслуговування в банк. Розширення співпраці з діючими клієнтами. Неторгівельні операції

Заступник начальника з корпоративного бізнесу Запорізької дирекції АТ «АБ «Радабанк».

с 09.2017 по 04.2022 (4 года 7 месяцев)
АТ «АБ «Радабанк», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: загальне операційне управління Відділеннями, розробка та впровадження заходів щодо залучення клієнтів (пряме залучення), виконання планових показників Дирекції,
власні досягнення: відкриття нового універсального відділення, отримання позитивного фінансового прибутку після 9-ти місяців функціонування, забезпечення стійкої та ефективної роботи персоналу. Залучення корпоративних клієнтів на обслуговування до Центральної Дирекції, виконання планових показників.

Директор відділення

с 07.2011 по 08.2017 (6 лет 1 месяц)
ПАТ «Діамантбанк», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: загальне управління діяльністю Відділення (операційна діяльність та касова дисципліна); організація роботи персоналу; організація та виконання роботи, спрямованої на залучення клієнтів; забезпечення виконання Відділенням планових показників, знання та технічне виконання всіх продуктів, що представлені банком.
власні досягнення: виведення неприбуткового відділення (більше 4-х років функціонування) на позитивний результат в перший місяць роботи, за підсумками року- на значний прибуток; за п'ять років роботи відділення входить до десятки кращих за фінансовим прибутком, 2014р., 2015р. - відділення визначено кращим серед українських банків-партнерів по роботі з системою "Avers", кінець 2016р. - подяка Голови Правління "за особистий внесок у розвиток банку".

Начальник відділу обслуговування корпоративних клієнтів

с 08.2006 по 07.2011 (4 года 11 месяцев)
ПАТ «Діамантбанк», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: залучення клієнів на комплексне обслуговування, відкриття, ведення та обслуговування рахунків клієнтів корпоративного бізнесу, виконання функцій спеціаліста з фінансового моніторингу, організація та контроль операційно-касової роботи Дирекції, роботи з клієнтами за зовнішньоекономічними операціями, формування та перевірка статистичної звітності НБУ, контрольні функції по роботі цільового відділення.

Провідний економіст

с 12.2003 по 08.2006 (2 года 8 месяцев)
АППБ «Аваль», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: повний спектр послуг з розрахунково-касове обслуговування юридичних та фізичних осіб, прийом платежі від населення, робота за міжнародними переказами швидкого перерахування коштів, кредитування фізичних осіб, робота з дорожніми чеками, робота з дрогоцінними металами.

Економіст

с 12.2003 по 01.2005 (1 год 1 месяц)
АППБ «Аваль», Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

основні обов'язки: розрахунково-касове обслуговування юридичних осіб, прийом платежі від населення, робота за міжнародними переказами швидкого перерахування коштів.

Образование

Класичний приватний університет

Облік та аудит, Запоріжжя
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

базова освіта - навчальна школа з "відзнакою"
вища - Класичний приватний університет, спеціальність - "Облік та аудит, кваліфікація: магістр.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Власні якості: порядна, ініціативна, стресостійка, активна, готова до навчання та адаптації під умови компанії. 

Додаткові дані: вільно розмовляю українською мовою, англійська - зі словником; вільний користувач ПК, наявність власного авто, водійське посвідчення (категорія "Б"")

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: