Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024

Зегам

Фотограф

Возраст:
20 лет
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Комунікабельність Знання комп'ютерного обладння Пунктуальність Робота в команді Ведення соціальних мереж Ведення блогу SMM Активний продаж Наполегливість Прямий продаж

Дополнительная информация

За мій досвід у комерційні фотозйомці, я виробив власний стиль зйомки, віднайшов комфортне фотообладнання, та зміг отримати досвід роботи з клієнтами. Мої здобуті навички та моя природна здатність спілкуватися з людьми, допомагають мені надавати своїм клієнтам незабутній та цікавий досвід під час фотосесій. Враження від зйомки, я вважаю, не менш цінними чим емоції від результату. Я пишаюсь своєю здатністю ефективно спілкуватися з клієнтами та уважно вислуховувати їхні потреби, а це гарантує, що я зможу досягти найкращого для клієнтів результату. Також я вмію виходити зі складних ситуацій дотримуючись професійного етикету, що дуже важливо, коли маєш справу з непередбачуваними подіями, які можуть трапитися під час фотосесії.

Моє портфоліо: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Моє фотообладнання, яке є у наявності:

Камера: Fujifilm xe2
Об'єктиви: Minolta 50mm f1.4, Sigma 70-35 f2.8-4, 135 f3.5
Фотоспалах: Yongnuo YN-568EX, синхронізатори yongnuo

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: