Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 Файл

Сергій

Керівник філії

Возраст:
43 года
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Божко Сергій Петрович

41 років, народився 7 вересня 1980 року.

Тел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (Viber)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);

Мешкаю: Рівненська область, Рівненський район., с.Олександрія,
вул. Св’ято – Преображенська, 54, кв.8.
Громадянин України, одружений. Щасливий батько двох діток сина (12 років) та доньки (6 роки).

Маю бажання працювати за спеціальністю, або на роботі яка пов’язана з виробництвом, будівництвом, торгівлею, логістикою.
Повна зайнятість, можливий переїзд, можливі відрядження.

ТРУДОВИЙ СТАЖ:

З 2014 року серпня місяця до тепер працюю в компанії ТОВ «ЕЛІТ-Україна». Прийнятий в компанію на посаду торгівельного представника, відкрив філію на ввіреній території, після чого переведений на посаду директора філії ТОВ «ЕЛІТ-Україна» в м. Рівне, де працюю і до нині.

В листопаді 2011 року переведений на посаду директора ПП «Віннер Форд Рівне»
м. Рівне, в квітні 2014 року звільнений за власним бажанням.

З вересня 2007 року по листопад 2011 року обіймав посаду менеджера з технічної консультації та сервісу в ПП «Вінер Форд Рівне» м. Рівне.

З червня 2006 року по вересень 2007 року працював менеджером відділу після продажного обслуговування в ТзОВ «Альтра – Авто » м. Рівне.

З вересня 2005 року по червень 2006 року працював водієм контрактна основа в/ч А – 0796 (13 АК) м. Рівне, звільнений в запас.

До цього з червня 2001 року по серпень 2005 року працював монтажником з монтажу залізо – бетонних конструкцій ІV розряду в фірмі «Промстрой», ЗАО «Моспромстрой» м. Москва.

ОСВІТА:
1999 році здобув неповну вищу освіту в Мирогощанському аграрному коледжі, смт. Мирогоща, за спеціальністю «Механізація сільського господарства» та отримав кваліфікацію «Технік - механік».

2005 року успішно завершив навчання з відзнакою в Львівському державному аграрному університеті, м. Дубляни, за спеціальністю «Механізація та електрифікація сільського господарства», отримав кваліфікацію «Магістр з механізації сільського господарства».

2009 року здобув другу вищу освіту в Львівському національному аграрному університеті, м. Дубляни, за спеціальністю «Будівництво» та отримав кваліфікацію «Спеціаліст з промислового і цивільного будівництва».

НАВИКИ:
В 1998 році отримав посвідчення водія категорії «В», «С», дійсне до нині. Маю навики користувача П/К на рівні впевненого користувача та власний П/К. Користувач: «1С» управління бухгалтерією підприємства, Microsoft Dynamics NAV Classic, «Exсel», браузерів провідників інтернет доступу. Володію дійсним біометричним закордонним паспортом. Маю власний легковий автомобіль Ауді А4 2014 року виробництва, можу використовувати в робочих цілях. Комунікабельний, дисциплінований, ввічливий без шкідливих звичок.
ХОБІ:
Семи разовий чемпіон Рівненської області в складі ВК «Олександрія» за видом змагань «волейбол» ФСТ «Колос». Захоплююсь іншими спортивними видами такими як «баскетбол», «настільний теніс», «футбол».

КУРСИ ТА ТРЕНІНГИ:

Успішно пройшов курс тренінгу «18 навичок ефективного спілкування», курс «Конфлікт менеджмент», курс «Спілкування в процесі обслуговування Mazda Masters», курс «Ефективне управління складськими запасами» та ін., підтверджено сертифікатами.

« 08 » липня 2022 рік.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: