Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 октября 2022 Файл

Дмитрий

Юрист, юрисконсульт, адвокат

Возраст:
34 года
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Житомир, Киев, Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Петришин Дмитро Вікторович
Юрист, повна зайнятість
Очікуваний розмір заробітної плати - від 15 тис. грн.

Дата народження: 7 серпня 1989 року (32 роки)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Не одружений

Досвід роботи

У період часу з 12.12.2011 по 17.12.2018 працював у органах прокуратури Житомирської області (загалом 7 років). Звільнився з органів прокуратури за власним бажанням (згідно ст. 38 КЗпП).
За час роботи у вказаних структурах дисциплінарних стягнень не мав. Натомість, за сумлінне виконання службових обов‘язків мав неодноразові заохочення.

У період часу з жовтня місяця 2020 року по лютий місяць 2022 року працював у місті Києві на посаді помічника адвоката (займався підготовкою процесуальних документів у галузі цивільного, господарського, адміністративного, корпоративного та іншого права).

23.06.2021 Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури м. Києва видано свідоцтво (серії КВ №001634) про успішне складання кваліфікаційного іспиту.

Наразі Радою адвокатів Київської області прийнято рішення про видачу мені направлення на проходження стажування у відповідного адвоката. За результатом проходження стажування, буде отримано свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Освіта вища юридична:
З 01.09.2006 по 10.07.2010 навчався в Одеській національній юридичній академії. Отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобув кваліфікацію бакалавра юриста.
У період часу з 01.09.2010 по 15.07.2011 навчався в Національному університеті «Одеська юридична академія». Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юрист.

Повна загальна середня:
У період часу з 01.09.2005 по 30.06.2006 навчався в Житомирському кооперативному коледжі бізнесу та права. Отримав повну загальну середню освіту.

Додаткова інформація
Креативний, цілеспрямований, творчий, стресостійкий, відповідальний, маю організаторські здібності, активна життєва позиція, маю гарні навички у роботі з комп’ютером, досконале знання української мови.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: