Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 июня 2023 Файл

Кирило

Шеф-кухар

Возраст:
30 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Кирило Грінченко
Працюю в сфері ресторанно-готельного бізнесу 2012 року. В роботі цікавить досягнення
результату максимально ефективними інструментами. Маю досвіт у організації роботи кухні
для харчування від 100 до 2500 людей. Цікавить великі підприємства харчової промистовості
для реалізації продукції в великих обсягах.

Освіта і кваліфікації

Особисті дані
Кухар-технолог вер 2008 - лип 2012
Криворізький державний комерційно-економічний технікум, Кривий Ріг
Ім'я
Кирило Грінченко Спеціаліст вер 2012 - лип 2016
Адреса Донецький національний університет економіки і торгівлі, Кривий Ріг
Івано-Франківськ
Закінчив університет за спеціальністю : Інженер-технолог ресторанного господарства. До
Номер телефону навчального курсу входило проектування закладів громадського харчування, виробничих
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
потужностей, прорахунок інвестицій у проекти, розробка технологічних карт страв,організація
Email роботи персоналу.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження Досвід роботи
04-12-1993
Місце народження
Кривий Ріг Кухар чер 2013 - лип 2015
Стать Ресторан "Непман", Кривий Ріг
Чоловіча
Кухар гарячого цеху
Сімейний стан
Одружений
Кухар вер 2014 - лип 2015
Водійські права Арена "Львів", Львів
категорія B
Кухар холодного і м'ясного цеху. Роботі з великим обсягом продукції, підготовка і видача
продукції для харчування до 2500 тисяч осіб.
Інтереси
Кухар жов 2015 - кві 2018
Подорожі, садівництво. Radison Blu Resort Bukovel, Буковель
Кухар гарячого цеху на кухні A la Carte з рестораном з посадкою до 300 осіб.
Кухар гарячого цеху на банкетній кухні з підготовкою і видачею шведської лінії і бенкетів до
400 осіб.

Chef de Partie бер 2018 - жов 2020
Novotel Warsawa Airport, Варшава
Робота в готелі найбільшої готельної компанії Accor Hotels. Посада chef de partie гарячого
процесу. Обслуговування шведської лінії, бенкетів і конференцій до 300 осіб, в тому числі
групи туристів з Ізраілю які харчувалися кошерною їжею.

Старший кухар холодного процесу вер 2020 - тра 2021
Radison Blu Resort Bukovel, Буковель
Організація роботи холодного цеху кухні a la Karte з рестораном з посадкою до 300 осіб.

Шеф-кухар чер 2021 - теп. час
Ribas Hotels Group, Буковель
Організація роботи кухні готелю Ribas Karpaty та Helios. Розробка меню і технологічних карт.
Набір персоналу на два готелю, розробка технологічних процесів, інвентарізація залишків
продукції на складах, оптимізація витрат і підняття ефективності роботи кухні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Су-шеф
Киев

Шеф-повар
Киев

Су-шеф, старший смены (горячий процесс, хоспер)
35000 грн, Киев

Шеф-кухар
Киев

Шеф-повар
Ивано-Франковск, Другие страны

Шеф-повар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: