Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Сергій

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар / Керуючий ресторанним консалтингом

с 11.2021 по 04.2024 (2 года 5 месяцев)
Інвестиційна компанія Карбон, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування фудкорт зони для співробітників, написання характерного меню з урахуванням сезонності. Організація роботи корпоративного кафе, написання відповідного меню. Розробка та впровадження калькуляційних та технологічних карт. Організація та підбір обладнання для кейтерингу; вибудовування всіх технологічних зон. Організація та проведення банкетів та фуршетів компанії. Робота з нормативною документацією (закупівлі, списання, тощо)

Шеф кухар

с 08.2021 по 01.2022 (5 месяцев)
Ресторан Marinara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню італійської кухні, робота з неаполітанською піцою заявка для ассоціації AVPN. Підбір обладнання, розробка та проведення дитячих майстер класів, активна робота на роздачі, впровадження та контроль чек аркушів, розробка меню на час блекаутів, проведення переобліку та інвентаризації.

Шеф - кухар

с 08.2020 по 08.2021 (1 год)
Wish , Aqua&Spa resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання та підбір висококваліфікованого персоналу кухні. Робота з авторськими стравами, розробка сезонного меню та пропозицій. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних правил (HACCP), контроль за технологією приготування. Написання технологічних карток. Контроль та проведення переобліку продукції. Інвентаризація. Вибудовування технологічного процесу на сезонних локаціях комплексу - Гриль зона з окремим меню та відкритою кухнею, написання та впровадження авторського меню для ресторану daguerreotype.

Су-Шеф

с 08.2019 по 08.2020 (1 год)
Vero-Vero, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості страв, що видаються в зал, навчання та робота з кухарями, організація закупівель, робота з HACCP. Контроль за санітарно-гігієнічним станом кухні. Контроль виходів кухарів та дотримання робочого графіка. Активна робота на роздачі.

Шеф кухар

с 07.2018 по 07.2019 (1 год)
Варадеро, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу, навчання. Організація та проведення банкетів у тому числі виїзних. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних правил (HACCP), контроль за технологією приготування їжі. Розробка сезонного меню, написання технологічних карток. Контроль та проведення переобліку продукції.

Шеф - кухар

с 09.2017 по 12.2018 (1 год 3 месяца)
Спортивний центр преміум сегменту Grand Prix, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка банкетних меню в залежності від бажань гостя, розробка дитячих меню, складання різних сезонних меню, healthy food. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних норм і правил, контроль за технологією приготування їжі. Розробка та написання технологічних карт.

Шеф кухар

с 09.2016 по 09.2017 (1 год)
Caramel ресторан-кондитерская, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Облік та маркування продукції, дотримання санітарних норм і правил, технологічних карт, складання різних меню, планування, організація, управління та контроль всієї діяльності, що стосується приготування їжі в ресторані, організація безперебійної роботи кухні, контроль витрати, закупівлі та якості продуктів та кухонного обладнання, контроль за технологією приготування їжі, дотримання правильності роботи з ТК, складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на роботу, організація та проведення переобліків продуктів на підприємстві

Шеф кухар

с 09.2015 по 09.2016 (1 год)
ПОД VAL, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню з урахуванням сезонності продуктів, складання технологічних карток, підбір обладнання, навчання персоналу, контроль закупівель, оптимізація роботи кухні. Інвентаризація та переоблік.

Шеф кухар

с 11.2014 по 12.2015 (1 год 1 месяц)
Ресторан " Filetto", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка сезонних меню, моніторинг ринку постачальників, організація та проведення майстер класів, підбір та навчання кухарів (з нуля), робота з технологічними та калькуляційними картами, проведення та контроль інвентаризації продуктів харчування.

Су-шеф

с 06.2014 по 12.2015 (1 год 6 месяцев)
Ресторан "Filetto", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф ,технолог

с 03.2013 по 03.2014 (1 год)
JO-OY Mondial, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача якісних страв, робота з продуктовою вітриною, робота з нормативною документацією. Розробка та впровадження нових страв. Написання технологічних та калькуляційних карт. Вибір професійного обладнання.

Кухар гарячего процессу, Су-шеф

с 01.2011 по 03.2013 (2 года 2 месяца)
Кафе-клуб "Mojito", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху. Європейська, Кубино-карибська кухні. Робота з піцами, пастами. Навчання персоналу, інвентаризація товарів, робота з постачальниками.

Кухар універсал

с 03.2010 по 09.2010 (6 месяцев)
ДЛОЦ "Кристалл", Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом продуктів, приготування перших та других гарячих страв згідно калькуляційних та технологічних карт. Миття посуду та кухонного інвентарю. Робота на всіх процесах ( холодний , гарячий , кондитерський , овочевий)

Образование

ДонДУЕТ ім.Туган-Барановського

Факультет готельно - ресторанного бізнесу, инженер- технолог, Донецьк
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Магістр, голова культурно масових заходів факультету.

Дополнительное образование и сертификаты

Донецький автоучкомбінат, музикальна вища освіта

2010, 2006- 2011

Знания и навыки

Розробка меню Робота з сіфонами Робота з калькуляційними та технологічними картами. Робота в м'ясному цеху

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Відповідальний, працелюбний, цілеспрямований, завжди тримаю субординацію, комунікабельний, чистоплотний, наявність почуття гумору. Полюбляю спорт, активний відпочинок. Водійські права категорії В. Робота з європейською, українською, домашньою, італійською та кубино-каррибською кухнями.
Зарубіжна практика у Болгарії (сертифікат).

Похожие кандидаты

Кухар, су-шеф
Киев

Шеф-повар
35000 грн, Киев, Ивано-Франковск , еще 2 города

Шеф-кухар, технолог
Киев

Шеф-повар
Киев

Шеф-повар
40000 грн, Киев

Шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 8 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: